Şimdi Ara

CORELLI' NIN YENI 6280 FOTOGRAFLARI !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 2-3 güne kadar 6280 alırsam aydınlatırım ben sizi kötü çekerse degaj
  • abi bende anlamadım, bu işinde cılkı çıktı yani

narinci'nin güzel fotolarını ve yeteneğini biliyorum. eğer 6280 böyle mükemmel çekiyosa narinci'ninde daha güzel çekeceğine eminim fakat narinci ve corelli'nin fotoları biri anya diğeri konya olmuş.
  • 2 haftalık tatilim boyunca çektiğim 6280 fotoları :

CORELLI' NIN YENI 6280 FOTOGRAFLARI !!!

• http://img350.imageshack.us/my.php?image=bilgifv1.jpg

bızde bunu tartısıyorduk senın cektıgın fotoların nasıl exif yoksa
    @CORELLİ nınde yok varda sadece 6280 baska bılgı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifty_boss -- 1 Ağustos 2006; 4:36:26 >

• vallahi exif falan hiç anlamam. Burda sayenizde öğrendim o bilgileri. Asla da yanıltıcı bilgi vermem sonuçta hangisi daha iyiyse onu alırım gidip nokia , s.e. vs.

Fotoğrafları irfanview v3.92 programıyla resize ediyorum.İsterseniz orjinal resimleri koyayım siz deneyin.
  • evet poibra orjinallerini koy istersen ben inanıyorum da gerçi
  • polibranınkiler Corellinin kilerden daha iyi gibi geldi bana.. gürültü oranı daha düşük
  • CORELLI SELAM DOSTUM.... GERI DONMENE COK SEVINDIM....
    RESIMLER TEKRAR SUPER....

not : bende belli bir sure yoktum buralarda... 1 hafta banlandım... nedenini hala bilmiyorum... ama neyse...
  • Arkadaslar bu resimleri daha oncedende koymustum... belki gormeyenler olmustur... ornek olsun diye tekrar veriyorum...
    corellinin gibi max kalitede olmasada cok ii resimler... yani demek istedigim corellinin dedigi gibi biraz dikkatli cekerseniz ısıgın yonune gore falan kaliteli resimler elde edebiliyosunuz....

• quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

http://img350.imageshack.us/my.php?image=bilgifv1.jpg

bızde bunu tartısıyorduk senın cektıgın fotoların nasıl exif yoksa
    @CORELLİ nınde yok varda sadece 6280 baska bılgı yok

Fotoğrafların 6280 den direk bilgisayara atılmış halini yolluyorum. Hiçbir oynama vs yok resize dahil. 1600x1200 fotolar.

http://rapid-share.de/files/27767501/6280_fotolar_poibra.rar.html

Not : rapid-share arasından " - " kaldırın.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

TuĞraNz

eline sağlık daha güzel olmuş çünkü orjinali güzel

ölye düşünmesem yapmazdım zaten dostum,
    ayrıca poibra ve renovatio nun fotolarıda çok güzel corellininkinden aşağı kalmaz, 6280 rüştünü ispatlıyor gibi. burda, olayın çekenin farkından kaynaklandığı iyice ortaya çıkmaya başladı gibi bence.
  • arkadaslar a,arkadaslar ,arkadaslar...

Foruma bi gun girmedim goruyorumki daha duzeyli olmakla beraber yine bir ustu kapali igneleme var :)

Cok uzatmicam konuyu cektig fotolar direkt telden pc ye atip imageshackte 800x600 e resize yaptiktan sonra foruma koymiyan corelli ,yalanci, serefsizin biridir. BUda benim yani ...Ama degilim.Butun fotolar direkt telden pc ye atilmis ve foruma konmustur.
    exif bilgiler falan filan hic anlamam.Ben cekerim foruma koyarim.Bu kadar basit.
    Aklinda suphe olan tum arkadaslara bir kez daha soyluyorum o fotograflarin hic biri hic bir programin editinden gecmemistir...
    Ayrica temmuz ayi fotograf yarismasinda gordugum fenerbahce nickli arkadasin 6280 le cektigi foto da en az benimkiler kadar basarili .Hep dedim yine diyorum 6280 zor fotograf cekilen ama dogru cekincede bu sonuclari veren bi cihaz.k750 i nin kendi gelismis ayarlari oldugu icin herkes uc asagi bes yukari guzel fotolar cekebiliyor.Makina cekiyor ve daha iyi cekme firsati vermiyor.6280 de ise foto kalitesi ve guzelligi tamamen kullaniciya bagli.O gelismis ayarlari ruhunuzla fotograf cekerseniz katbe kat gecebiliyorsunuz.Durum budur.Cunki 6280 de yakaliyabilirseniz ,cok net ve temiz detaylar yakaliyabiliyorsunuz.Bu biraz asciliga benziyor.Bende sahanda yumurta yapiyorum.Annemde yapiyor.Annemden farkli bi sey yapmiyorum ama bi turlu benim sahanda yumurtam anneminki gibi leziz olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

daha öncede böyle bir şey olmuştu, ve corelli açıklamıştı, yine çıkıp açıklayacaktır. yalnız bende şunu merak ettim corelliden, daha önce herhangi bir oluşturma yazılımı kullanmamıştı, burda yazılım kullandığı gözüküyor, şimdi bu yazılımla fotonun noise,gren,renk, dengesimi sağlanmış, yoksa bu sadece bir aktarım proramı falan mı, eğer fotolarda oynama varsa zaten bir anlamı kalmaz eklemelerin, ama yoksa bir durum bugüne kadarki... en iyi foto çekimininin biraz dikkatle 6280 ile elde edilebileceği gerçeği ortaya çıkar ki, buda telde fotoya önem verenler için bence iyi bir kriter oluşturur.

Hocam anlamiyorumki neden bahsediyorsunuz ? Ne yazilimi,ne olusturmasi.Nerden nasil bu fikre sahip oluyorsunuz.Hic bir sey kullanmadim dostum,seni temin ederim.Diretk telden attim pc ye ve upload ettim.Fotolar hala bilgisayarimda duruyor.Isteyene original sizeinde mail atiyim :)
    Su FBI labaratuvari diye takilan arkadas harbi bi profesyonel tanidgi varsa yollasin fotolari ,gercek aciga cikacaktir.Benim burdan tek yapabilecegim sadece gurur duymak su an icin :)

• quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

arkadaslar a,arkadaslar ,arkadaslar...

Foruma bi gun girmedim goruyorumki daha duzeyli olmakla beraber yine bir ustu kapali igneleme var :)

Cok uzatmicam konuyu cektig fotolar direkt telden pc ye atip imageshackte 800x600 e resize yaptiktan sonra foruma koymiyan corelli ,yalanci, serefsizin biridir. BUda benim yani ...Ama degilim.Butun fotolar direkt telden pc ye atilmis ve foruma konmustur.
    exif bilgiler falan filan hic anlamam.Ben cekerim foruma koyarim.Bu kadar basit.
    Aklinda suphe olan tum arkadaslara bir kez daha soyluyorum o fotograflarin hic biri hic bir programin editinden gecmemistir...
    Ayrica temmuz ayi fotograf yarismasinda gordugum fenerbahce nickli arkadasin 6280 le cektigi foto da en az benimkiler kadar basarili .Hep dedim yine diyorum 6280 zor fotograf cekilen ama dogru cekincede bu sonuclari veren bi cihaz.k750 i nin kendi gelismis ayarlari oldugu icin herkes uc asagi bes yukari guzel fotolar cekebiliyor.Makina cekiyor ve daha iyi cekme firsati vermiyor.6280 de ise foto kalitesi ve guzelligi tamamen kullaniciya bagli.O gelismis ayarlari ruhunuzla fotograf cekerseniz katbe kat gecebiliyorsunuz.Durum budur.Cunki 6280 de yakaliyabilirseniz ,cok net ve temiz detaylar yakaliyabiliyorsunuz.Bu biraz asciliga benziyor.Bende sahanda yumurta yapiyorum.Annemde yapiyor.Annemden farkli bi sey yapmiyorum ama bi turlu benim sahanda yumurtam anneminki gibi leziz olmuyor

Hocam ılk basta buyuk yzdıgım yerı kımse sana soylemedı o manaya bıle getırmedİSaten yorumları okuduysan olabılır olmayabılır vardır yoktur gelsın acıklasın gunahını almayalım gıbı yorumlar yazıldı
    hocam yıne dıkkat ettıysen kımse kararlı bır sekılde oynama yapmıs demıyor bız senı bekledık acıklamanı sahsen ben kendı adıma bekledım benı takıldıgım konu aynı olan 2 telefonun bu kadar degısık cekmesıydı ve @narinci olayı acıkladı.
    Eger sana karsı bır teyrbıyesızlık yaptım ıse eger senden ozur dılemeyı borc bılırım

• Hocam tebriyesilik degil uzerine alinma.Emin degilimin haricinde, ben inanmiyorum ,bu iste bi sey var diyen mesajlar icin soylemistim.De artik onemli degil.Ben bu konuda sanirim gerekli aciklamayi yaptim. :) Herkesin cani sagolsun.Daha iyi fotolar cekmek icin konsantre oluyorum boylece :)
  • CORELLI

bu açıklaman çok iyi oldu kimse de şüphe kalmaz inşallah
  • ben zaten böyle bişeye ihtimal vermek bile istemiyorum .. çünki o zaman ciddi bi kaos yaşanır ..
    neyse ... polibranın yolladıgı resize edilmemiş fotoları inceledim ... o bahsettigimiz hafif suluboya durumu mevcut... ama ilginç olan 6280 in exif bilgisi atmaması
  • Corelli ne yalan söyleyeyim ben şüphelenmiştim fotoğraflardan. Poibranın fotoğraflarını gördükten ve senin yaptığın açıklamadan sonra şüphelerin yersiz olduğunu anladım.
    Şakayla karışık bazı mesajlar yazmıştım; kusura bakma artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Corelli ne yalan söyleyeyim ben şüphelenmiştim fotoğraflardan. Poibranın fotoğraflarını gördükten ve senin yaptığın açıklamadan sonra şüphelerin yersiz olduğunu anladım.
    Şakayla karışık bazı mesajlar yazmıştım; kusura bakma artık.

Rica ederim .Neyse artik akillarda o tarz sorular kalmasin.Fotograflarin suphe uyandiracak kadar basarili olmasi hosuma gitmedi degil :) Bu fotograflari birakin 6280 i hic bir cep telefonuyla cekemezsiniz diyen arkadaslara da son kez sunu soyluyorum.Cekilebiliyor
  • ben zaten böyle birşeyin olmadığını söylemiştim
    evet yaa 6280 exif atmıyo sanırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.