Şimdi Ara

CORELLI' NIN YENI 6280 FOTOGRAFLARI !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

ben zaten böyle birşeyin olmadığını söylemiştim
    evet yaa 6280 exif atmıyo sanırım

dogru soylemissin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

daha öncede böyle bir şey olmuştu, ve corelli açıklamıştı, yine çıkıp açıklayacaktır. yalnız bende şunu merak ettim corelliden, daha önce herhangi bir oluşturma yazılımı kullanmamıştı, burda yazılım kullandığı gözüküyor, şimdi bu yazılımla fotonun noise,gren,renk, dengesimi sağlanmış, yoksa bu sadece bir aktarım proramı falan mı, eğer fotolarda oynama varsa zaten bir anlamı kalmaz eklemelerin, ama yoksa bir durum bugüne kadarki... en iyi foto çekimininin biraz dikkatle 6280 ile elde edilebileceği gerçeği ortaya çıkar ki, buda telde fotoya önem verenler için bence iyi bir kriter oluşturur.

Hocam anlamiyorumki neden bahsediyorsunuz ? Ne yazilimi,ne olusturmasi.Nerden nasil bu fikre sahip oluyorsunuz.Hic bir sey kullanmadim dostum,seni temin ederim.Diretk telden attim pc ye ve upload ettim.Fotolar hala bilgisayarimda duruyor.Isteyene original sizeinde mail atiyim :)
    Su FBI labaratuvari diye takilan arkadas harbi bi profesyonel tanidgi varsa yollasin fotolari ,gercek aciga cikacaktir.Benim burdan tek yapabilecegim sadece gurur duymak su an icin :)

zaten böyle bir cevap için beklediğim için yazdım, şunu unutma dostum bazı resize programları bile fotoyu oynanmış gibi gösterebiliyor, küçültüğün program, foto düzenleme prg. kullanmış gibi gösterebiliyor.
    ihtimal vermediğim için bu şekilde sorma gereğini hissettim, az değil ta 6280 topiğinin ilk zamanlarından beri bu konulardaki fikrini biliyorum.
    yeni çalışmalarında başarılar.

• quote:

quote:

quote:

daha öncede böyle bir şey olmuştu, ve corelli açıklamıştı, yine çıkıp açıklayacaktır. yalnız bende şunu merak ettim corelliden, daha önce herhangi bir oluşturma yazılımı kullanmamıştı, burda yazılım kullandığı gözüküyor, şimdi bu yazılımla fotonun noise,gren,renk, dengesimi sağlanmış, yoksa bu sadece bir aktarım proramı falan mı, eğer fotolarda oynama varsa zaten bir anlamı kalmaz eklemelerin, ama yoksa bir durum bugüne kadarki... en iyi foto çekimininin biraz dikkatle 6280 ile elde edilebileceği gerçeği ortaya çıkar ki, buda telde fotoya önem verenler için bence iyi bir kriter oluşturur.

Hocam anlamiyorumki neden bahsediyorsunuz ? Ne yazilimi,ne olusturmasi.Nerden nasil bu fikre sahip oluyorsunuz.Hic bir sey kullanmadim dostum,seni temin ederim.Diretk telden attim pc ye ve upload ettim.Fotolar hala bilgisayarimda duruyor.Isteyene original sizeinde mail atiyim :)
    Su FBI labaratuvari diye takilan arkadas harbi bi profesyonel tanidgi varsa yollasin fotolari ,gercek aciga cikacaktir.Benim burdan tek yapabilecegim sadece gurur duymak su an icin :)

zaten böyle bir cevap için beklediğim için yazdım, şunu unutma dostum bazı resize programları bile fotoyu oynanmış gibi gösterebiliyor, küçültüğün program, foto düzenleme prg. kullanmış gibi gösterebiliyor.
    ihtimal vermediğim için bu şekilde sorma gereğini hissettim, az değil ta 6280 topiğinin ilk zamanlarından beri bu konulardaki fikrini biliyorum.
    yeni çalışmalarında başarılar.

Evet dogru bu tarz konulardaki fikrimi en iyi bilenlerden biride sensin .Hocam isin tuhafi ben resize i herhangi bi programda yapmadim direkt imageshack te upload ederken resize yaptim.Bu exif falan filan konusunda sanirim bilinmeyen yada eksik bilinen bi seyler var.

• ya arkadaşlar merakımdan soruyorum, yanlış anlaşılmasın

mesela şu resmin ve diğer resimlerde
     CORELLI' NIN YENI 6280 FOTOGRAFLARI !!!

exif bilgisi

olarak görülüyor. bunun sebebi nedir? orijinal resimlere baktım ve exif de 6280 görünmüyor

• Bende bunlara bakarak arkadasın fotolarının editli olduğunu soledim ve arkadasta yemin etmiş edit olmadığına e bizede inanmak düşüyoryemin ettiğin için editli olmadıklarına inanıyorum hocam özeür dilerin snden...
    quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

ya arkadaşlar merakımdan soruyorum, yanlış anlaşılmasın

mesela şu resmin ve diğer resimlerde

exif bilgisi

olarak görülüyor. bunun sebebi nedir? orijinal resimlere baktım ve exif de 6280 görünmüyor

• contranarya

ağa benimde aklıma takıldı. bazılarında yazıyor. bazılarında yok bişey. bende arkadaşdan özür dilerim
  • Bende 6280 kullandığım zaman çektiğim fotolarıma baktım arşivden onlarda exif bilgileri yazmıyor. Ama diğer tüm nokialarda belirtiliyor.

Yani oynama yok gözüküyor bu durumda.
  • quote:

contranarya

ağa benimde aklıma takıldı. bazılarında yazıyor. bazılarında yok bişey. bende arkadaşdan özür dilerim

Simdi koydugum fotolarin hepsini direkt forum sayfasindan kopyaladim ve pc ye attim.Bakiyim ne olcak diye.Ve exif bilgileri dediginiz menuye ulastim.Karsima cikan su. butun resimlerin exif bilgileri yukarida contanarya yinin yayinladigi sekilde.Bazilarinda var, yok derken neyi kastediyorsunuz anlamadim.Hepsinde ayni bilgilere ulastim ben.Yaziyor iste 6280, nokia, 800x600 cozunurluk .dpi falan hepsi yaziyor.Nedir eksik olan ?
  • quote:

quote:

contranarya

Simdi koydugum fotolarin hepsini direkt forum sayfasindan kopyaladim ve pc ye attim.Bakiyim ne olcak diye.Ve exif bilgileri dediginiz menuye ulastim.Karsima cikan su. butun resimlerin exif bilgileri yukarida contanarya yinin yayinladigi sekilde.Bazilarinda var, yok derken neyi kastediyorsunuz anlamadim.Hepsinde ayni bilgilere ulastim ben.Yaziyor iste 6280, nokia, 800x600 cozunurluk .dpi falan hepsi yaziyor.Nedir eksik olan ?

arkadaşlar şöyle birşey bekliyorlardı ama 6280'in exif bilgileri böyle gösteriyormuş demek ki

• Evet dedigim gibi butun resimleri tekrar forum sayfalarindan kopyaladim ve exif bilgilerine ulastigimda butun resimlerde bu tablo cikti karsima.

• CELLAT ne diyim soylicek bi sey bulamiyorum artik.Sanirim en iyi terim "okuz altinda buzagi aramak" olur bunla ilgili. :) Neyse arkadaslar durum bu iste.
  • quote:

CELLAT ne diyim soylicek bi sey bulamiyorum artik.Sanirim en iyi terim "okuz altinda buzagi aramak" olur bunla ilgili. :) Neyse arkadaslar durum bu iste.

yok ben demiyorum zaten diğer arkadaşlar onları merak ediyo sanırım
  • quote:

CELLAT ne diyim soylicek bi sey bulamiyorum artik.Sanirim en iyi terim "okuz altinda buzagi aramak" olur bunla ilgili. :) Neyse arkadaslar durum bu iste.

yok dostum burda yanlış anlaşılma var. arkadaşlar bir açıdan haklı merak etmekte çünkü,
    senin fotoların exıf bilgilerinde oluşturma yazılımı yada sendeki şekliyle skapat i olan kısım
    ve o kısım fotonun düzenlenmesinde kullanılan yazılımın ismini gösterir, sendekinde 105.015.003 gösteriyor.
    daha önceki versiyonlarda bu kısım ya yoktu, yada eksikti. bu kısım yeni versiyonda orjinal olabilir, sen
    resize proramı kullanmış olabilirsin, yada düzeltme programı burda o yüzden senin cevabın önemliydi. konu bu, sende açıkladığına göre durumu mesele kapanmıştır.
    yeni ve güzel fotolarını bekliyoruz, ayrıca arada kaynadı senden özelikle ağaç figürü olan foto istemiştim mümkünse yakındanda bu figürlerde aynı başarıyı yakalayabilecekmisin merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 1 Ağustos 2006; 21:06:26 >

• @ Corelli Arkadaş Telefonunun versiyonunu yazabilirmisin..
    V : 0360 . 10.02.06 Benimki ... *#0000# ile bakıyorsun .. Birde nerenin malı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: narinci

@ Corelli Arkadaş Telefonunun versiyonunu yazabilirmisin..

benim alacağımda seninkinden yandıımm
    başka versiyon varsa yükletiriz serviste dimi?

• quote:

quote:

Yükseltme olur her halde tam olarak bilmiyorumm.. Alırsan KVK veya GEnpa Falan al .Servis sorununu daha az yaşarsın .. Benimki grey uzak doğu malı... Gerçi bi çoğu öylee ..

Ayrıyetten Bu telefonu yakın takibe aldım .. bir iki hafta inceleyeceğim.. w800 ile ve mümkünse başka bir 6280 ile karşılaştıracağımm..

• quote:

quote:

quote:

Yükseltme olur her halde tam olarak bilmiyorumm.. Alırsan KVK veya GEnpa Falan al .Servis sorununu daha az yaşarsın .. Benimki grey uzak doğu malı... Gerçi bi çoğu öylee ..

Ayrıyetten Bu telefonu yakın takibe aldım .. bir iki hafta inceleyeceğim.. w800 ile ve mümkünse başka bir 6280 ile karşılaştıracağımm..

evet kvk garantili alıcam alacağım arkadaş versiyon 3.60 olduğunu söyledi bir de 3.70 var sanırım alınca hemen servise vermem de biraz geçince veririm işte
    ben de alınca k750 ile falan karşılaştırıcam

• V 3.70 BENIM TELIN. Original finlandiya uretimi. Bu konuya ben 6280 ana tpiginde cok detayli deginmistim burda bir ozet yapiyim.Marka ne akdar ayni olursa olsun su bi gercek original ulkede uretilen mallar her zaman fason uretilen tellerden daha kalitelidir.Bu benim dusuncem.Belkide sorun burda.Benim ilk 6280 im v3.40 ti. ve cok memnundum.Cok guzel fotograflar cekiyordum sonra servise verdim ,dusurmustum teli.Bana sormadan 3.60 i yuklediler ve telefonun camerasi nerdeyse goctu.Berbat resim cekmeye basladi.Bunun sebebini merak ediyordum cok, versiyondanmi acaba diye dusundugum gunlerde teli kaybettim ve yenisini aldim.Bu durumda versiyon un camerayi etkiledigi gorusu hakim bende ,emin olmamakla beraber.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet kvk garantili alıcam alacağım arkadaş versiyon 3.60 olduğunu söyledi bir de 3.70 var sanırım alınca hemen servise vermem de biraz geçince veririm işte
    ben de alınca k750 ile falan karşılaştırıcam

Cellat Birde unuttum söylemeyi .. alırken birde ekranında ki ölü pixellere ( Deadpixels ) dikkat et .. Genellikle yeşil, mavi kırmızı renktee .. olurlar . ve Nokta Şeklindedirler.. Kamerayı açıp elini kameranın üzerine bırakıp ekranın kararmasını sağla.. Böylece daha net görebilirsin.. Bazen de ekranda küçük yanıp sönen ampuller şeklinde olur .. Bunlarda risklidir sonradan .. Ölü pixele dönüşmesi muhtemeldir.. Yanılmıyorsam nokya 4 tane ölü pixeli garanti kapsamının dışında tutuyor. küçük fakat moral bozucu bir şey .. Dikkat et Dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narinci -- 1 Ağustos 2006; 21:34:54 >

• quote:

yeni ve güzel fotolarını bekliyoruz, ayrıca arada kaynadı senden özelikle ağaç figürü olan foto istemiştim mümkünse yakındanda bu figürlerde aynı başarıyı yakalayabilecekmisin merak ettim

hocam cekerim yakinda ,koyarim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.