Şimdi Ara

Corki ile nasıl oynanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanede agresif mi olmalıyım pasif mi late gamei nasıldır oyunu taşır mı ve tflerde r geldikçe atmalı mıyım yoksa aa mı yapmalıyım ?

• Biraz agresif bence mid gamede çok güçlü ama late doğru düsüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence süper e fulle sadece alayını teklersin süper
  • Phage den sonra agresifin dibine vur, tabi onu çıkana kadar kill falan verdiyseniz trinity bekle derim ha vermediyseniz pata küte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

bence süper e fulle sadece alayını teklersin süper

İlk e fulleyince nasıl oluyor corki ben hep q fulledim ve izlediğim streamerlar hep q fulledi

• quote:

Orijinalden alıntı: ReveLucian

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

bence süper e fulle sadece alayını teklersin süper

İlk e fulleyince nasıl oluyor corki ben hep q fulledim ve izlediğim streamerlar hep q fulledi

ben e fulluyom q yavaş gidiyo bazen tutmuyo ama e ile aa ile süper hasar çıkarıyor
  • ilk q fullenir e fulleyen noobdur konu kilit
  • Karşında acayip bir burst olmadığı sürece sheen çıkıyorum, deli gibi hasar vuruyorum. Mid game'deki etkisini pek gösteremese de varus kadar düşmüyor tflerde q-aa-e-aa-r-aa kombosuyla çok yüksek hasarlar vurursun, corki düşüyor diyenlere aldırma lucian çöp tayfasıdır onlarda. Ben de corki denemeden önce late gamede etkisi olduğunu sanmıyordum da late Gamede de canavar. Takım salaksa tabi taşımaz ama iki kişi girdiyseniz taşıma oranı yüksek. Lanede ise luci olmadığı sürece agresif oynarım.

• Corkiye AP ad hybrid botu da sihirbaz yapıp da fosfor bombası + r ile Fizz etkisi yaratıyordu. AP ve ad ratiolarina bakmak lazim ayrıca dediğim şekilde late düşmüyor tam tersi snowball bir hero oluyor.

• Karşıda early de düşük birileri varsa üstlerine gidip ağızlarına vur. 3nity rushla.
  • Yaninda blitz thresh gibi champ varsa agresif derim e+q ile saglam damage atarsin zaten 6 olduktan sonra durt durtebildigin kadar

• Midgame sampiyonu latede dusuyor.Lanede cok rahat snowball olabilirsin ilk baseden sonra olumune agresif oyna

Tflerde surekli r spamla bekletme sakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 22 Aralık 2014; 13:44:45 >
  • level 6 ya kadar sakin oyna. level 6 dan sonra sheen'in varsa agresifleş. elinde trinity varsa zaten kolay kolay kimse senle trade'e giremez.

w'ünü gereksiz yere harcama. (zaten ilk patch de çok büyük bi nerf gelecek 50 olan manası 100 olacak. -> hatırlatma: 150 cn cd si olan vi ultisi 100 mana harcar.)

e fulleme. ha yok illa fullerim dersen karşında leona gibi hard tank bi support olması gerek.

benim diyeceklerim bunlar. ayrıca ufo ile oynaması çok zevkli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.