Şimdi Ara

çorlu mühendislik çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok acil arkadaşlar çorlu mühendislik hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi ?

• bilgisi olan veya okuyan yokmu?
    lütfen acil
  • ne tür bir bilgi istiyorsun?

okul ve bölümler hakkında pek bilgim yok ama şehirin dışında kalıyor,her gün minibüsler ile gidip gelinecek durumda.

şehir için soracağın olursa cevaplarım.
  • II. öğretim seçilecek.okul ile yurtlar arası gece ulaşım nasıl? ilçe geceleri güvenli mi?örneğin tinerci,kapkaç ..
    öğrencinin istanbula ulaşımı için her saat araba varmı? ev kiraları nedir? özellikle okulla ilgili bilgi almak istiyorum.

şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlancey -- 2 Ağustos 2011; 13:57:14 >
  • Yurtlar dediğin belli bir yerde değil zaten,bildiğim kadarı ayrı yerlerde var.

Gece 23.30'a kadar minibüsler gidiyor diye biliyorum fakülteye.

İlçe eskiye bakarsak çok çok iyi, güvenlik açısından muhitten muhite değişir yine de.. örneğin mühendislik fakültesi çerkezköy yolu üzerinde kalıyor,o taraftan girişte kore mahallesi ile tabir edilen belalı bir yer var..o taraflar pek tekin değil,onun haricinde fazla dış kesimler hariç her taraf iyi yani...ama tinerciye pek rastlamazsın diye düşünüyorum,ancak geceleri içip içip dolaşanlar olur onlarda normal yani

firmaların gün boyu akşam 8 veya 9 (belki de 10 a kadar vardır ama bilmiyorum :)a kadar saat başı arabaları mevcut.
  • lise gibi yer.hayatını karartma.
  • Ev kiraları yerden yere değişir 350 ye de bulursun 600 e de..

ama iyi bir ev için kira 400 lira olarak düşünebilirsin,tabi şans işi de önemli öyle yerler denk geliyor ki daha ucuza tutabiliyorsun..

dediğim gibi okul ve bölümler hakkında bilgim yok
  • istanbuldan gelenler için gerek 2. öğr gerek 1. öğr servis var.Tuzla ya kadar gidiyor ama güzergahını bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.