Şimdi Ara

ÇORLUDA PS3 CAFE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Yalnız o kalorifer orada kış mevsiminde hem plazmayı hem PS3 ü cayır cayır yakar söyleyeyim şimdiden bir önlem alın.

İşin sakat kısmıda orası valla acilen bir önlem alması lazım bu konuda.
  • cafe güzel olmuşa benziyor ,dekor filan birtek ekranlar yukarıda gibi.. pes soranlara pes için ps2 oyununu açabilirsin, ps3 un ps2 oyunlarını acması lazım (benim bildigim; orjinal ps2 winning eleven alarak bir denemeli). bende internet cafe çalıştırıyorum, ps2 vardı bir zamanlar , o zamanlar sadece futbol oynu oynanıyordu . halen de değiştigini sanmam. yalnız bozulan joysticklerle çok uğraşacaksın şimdiden söylemesi
  • evet arkadaslar joistik konusunda cabuk bozulan ve tamiri olmayan bir alet benimde ayriyetten internet cafem var daha önce ps2 vardı cafemde oldukca kollar bozuluyordu ama ufak yaşta birde insanların kullanıs seklinede bağlı suan için hiç kol bozulmadı bu kollar ps2 kollarına göre biraz daha sağlam sanirim ps3 ps2 nin tüm orjinal oyunlarını caliştiriyor görüntü olarak biraz değişik oluyor ps2 oyunları :) pes6 fifa 07 aldım futbol isteyenlere şimdilik bunları veriyorum oynuyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedi-bedr

halla halla motorla ps3 kafenin ne alakası var bizi aydınlatırmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: TABULA RASA

Motorstorm'dan bashsedıyor galıba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 16 Eylül 2007; 18:58:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.