Şimdi Ara

ÇORLUDA PS3 CAFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.. Tv'ler 106 ekran plazma HD makinalar pal

Bu arada corluda Fen bilimleri dershanesi arkasında cafe..

ÇORLUDA  PS3  CAFE

ÇORLUDA  PS3  CAFE

ÇORLUDA  PS3  CAFE

• Hayırlı olsun saati kaç para GÜzel güzel ama daha büyük resimler koymalısınız
  • her gelen ps3 te pes varmı diyo sizde 2 ay boyunca yok diceksiniz onun için keşke 2-3 tane xbox 360 koysaydınızda pes oyunu oynatırdınız benden tavsiye gözümle gördüm şahit oldum birçok kez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

her gelen ps3 te pes varmı diyo sizde 2 ay boyunca yok diceksiniz onun için keşke 2-3 tane xbox 360 koysaydınızda pes oyunu oynatırdınız benden tavsiye gözümle gördüm şahit oldum birçok kez

Arkadaş Cafe sahibiyim demiyo ki neden ona diyorsun!?

Ayrıca TV' ler aşırı yukarıya koyulmuş. Neden tv leri oturma pozisyonunda göz hizasının 2 metre üğstüne koyarlar anlamıyorum. Zürafa' mıyız biz!?
  • Aynen öle Millet PES Den başka bişey oynasmıyoki nefret ettim bu oyunu Şu cafeler yüzünden abiii.Cafelere lafımız yok Ama millette Bu oyunu oynamaktan Midem bulandı artık Bizde Fifacı olduk artık napalım
  • halla halla motorla ps3 kafenin ne alakası var bizi aydınlatırmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: TABULA RASA

• arkadaslar evet dediğiniz gibi % 70 futbol oyunu soruluyor ama benim makinalar pal olduğu için pes6 fifa 07 oynatıyorum 360 ın kollarına pek alısık değil.. Saat üçreti 3 YTL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel fiyat güzel ...Evet millet daha x360bilmesken oraya getimrkte acepmi olur gibisnde olur ama alıştırmak laızm ya insanları çekersin zamanla Eliteleri olur biter yaaaa
  • Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur işler
    ne kadar oldu açalı ve işler nasıl?
  • benim cafede saati 2 ytl ama böyle fantastik bir yer değil ayrıca tvde lcd yada plazma değil ama büyük ekran bir hafta oldu ps3 ü diğer ps2 lerin arasına koyalı fakat fazla bir rağbet yok millet bakıp aaa bumu ps3 diyip ps2 ye devam acaba futbol gelince yine böylemi olacak diye içimden geçirmiyor değilim
  • PES 2008 gelince açılır işler

Fakat Xbox 360 da Fifa 2008 oynatsanız zengin olursunuz diyeyim
  • futbol gelince kimse ps2 ye bakmaz..önce ps2 medal of honor oynayın daha sonra ps3 te resistance geçin..bi ddaha ps2 ye bakmazsınız
  • Teşekkürler bir hafta oldu acali işler zamanla acılacağina inaniyorum daha yeniyim insanlarda daha pek bilmiyorlar ps3 ü oyun cok gerekiyor en cokta fotbol oyununu bekliyorum pes8 fifa08 bu iki oyunla her sey değişir cünki % 70 futbol oynuyor..
  • Kimse fifa oynamıyo 2008 olsa bile x360 oynamaz bu millet alışmış bu millete PES ::PES Le devam edecekler PES'Edene kadar
  • öncelikle hayırlı olsun, hayırlı işler dileyeyim. arkadaşın dediği gibi tv ler göz hizasında olmalı. kahvehanedeki tv ler gibi yukarı yukarı bakılmaz ki ama. Bir diğer gözüme çarpan ise kışın mekânı ısıtacak olan radyatörler. Tv nin hemen altında olması iyi birşey değil. Lcd tv ler zaten ısınan cihazlar. Ama petekler bir defa oraya konulmuş. Yapacak birşeyin yok gibi. Ps3 lerin açıkta olması çok iyi. Kesinlikle ps2 ler gibi kapalı(kutu-çekmece vs.) yerlere koyma. Ve petekten de biraz uzak tut. Resimleri niye bu kadar küçük koydun buraya? Yanlışlıkla thumbnail linklerini mi koydun? En alttaki "Direct link" yazan yeri kopyalamalısın. Tekrar hayırlı olsun.
  •  ÇORLUDA  PS3  CAFE

ÇORLUDA  PS3  CAFE

ÇORLUDA  PS3  CAFE

sanirim şimdi cözdüm resimlerin büyüklüğünü... aslında tvler cok fazla yukarıda değil en son resimde ben oturarak cektim koltuklar boşken öyle görünüyor ama oturulduğunda cok az bi meyil li yukarıya bakıyorsun onunda hiç bir zararı yok boyun ağirmiyor kalorifer petekleri için pek fazla bir sey yapamiyorum onlar dükkanı tuttuğumda vardılar cok fazla ısı yaparlarsa bende üstlerine mermer koyabilirim 20cm kadar o zaamanda ısınmayı yarı yarıya halletmiş olurum sanirim

• İkinci resim harika gerçekten kalteli bir iş çıkarmışsınız tebrikler çorluya gelirsem uğramadan geçmem
  • süper olmuş gerçekten hayırlı işler ..........
  • Allah zengın etsın kardeşim.Hayırlı işler
  • Yalnız o kalorifer orada kış mevsiminde hem plazmayı hem PS3 ü cayır cayır yakar söyleyeyim şimdiden bir önlem alın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.