Şimdi Ara

ÇORLUDAN DAİRE ALINIRMI? KREDİ ÇEKECEĞİM.! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    zaten bim olmassa olmazlardandır bimin olduğu yerde fiyatlar %10 artıyor evlerin Babaeski nüfusu az gezdim ama ole pek benim tarzım değil gezmeyi sevmem ama kucuk yeride sevmem
  • Biz iki yil once 150 bin liraya aldik simdi 225 bin lira degerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vigara -- 31 Ağustos 2015; 0:33:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorluda oturuyorum.İleride burada oturmak için alıcaksanız hiç almayın leş gibi buranın havası yazın deresi ayrı kokar fabrikalar ayrı kokar.Yatırım içinse düşünülebilir bizim komşu yalan olması 80 bin tlye aldığı eve 120 mi 160 mı ne veriyorlar ama satmıyor oğlu evlenecek ona vericek daireyi.

Gezip gidilecek bir yer yok anca paran varsa kafeye sinemaya gidersin parasız kalıp sevgilini alıp götürebiliceğin ne biliyim şöyle güzel bir yer 0 yani hiç yok illa paran olacak.

Edit: Çorluda oturmamızın sebebi sadece iş imkanı olduğu için babam emekli olunca burada ki evi bırakıp gidecek köye.Bende üniden sonra direkt askere gidip hiç gelmemeyi düşünüyorum buraya.Havasının çoğunluğunun zehir olduğunu düşünen bir çok insanla karşılaşabilirsiniz hepsi mecburiyetten burada yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 31 Ağustos 2015; 0:41:35 >
  • Çorluda evler acayip değerlenmiş durumda şu an.Daha artar mı bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.