Şimdi Ara

Cornetto - magnum pahalı değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Algida'nın 1 liralık korneti var. O 1 kiralık dondurmadan kar ediyor. Küçük falan ama sonuçta kar ediyor. Üstüne biraz daha dondurma ekliyorlar (hadi 50 kuruş daha olsun) biraz fıstık mistik çikolata falan (hadi o da 50 kuruş olsun) 2 liraya satacaklarına 3-4 liraya satıyorlar.
    Magnum da öğle. Aşırı abartılı bi dondurma. Bana kalın çikolatalı max gibi geliyor. Cornetto magnum yerken kendini keriz gibi hissediyorum.
    Diğer hazır dondurma markaları da aynı (a.o.ç hariç) hiç biri fiyatını hak etmiyor bence.
    Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• magnuma o fiyatı vermek istemiyorum tadına bişey diyemem de fiyat yüksek geliyor

eskiden fiyat düşük boyut büyük
    şimdi ise fiyat yüksek boyut küçük tam tersi olmaya başladı yakında yok olmazsa iyidir :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 20 Mayıs 2017; 22:33:18 >
  • Magnum falan eskiden pahalı geliyordu bana şimdi normal. Ama pringles eskiden pahalı geliyordu, şimdi hala pahalı. Onun psikolojisini bi yenemedim.
  • Tadı güzel olsa verilir de hiç bir esprisi yok bence...

• İyice pahalanmış. Ve nedense magnum daha küçük geldi gözüme geçen senelere kıyasla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken max yerdim sadece, magnumu merak ederdim. İlk kez magnum yediğimde bu muymuş yani dedim.

• Bence magnum Corvetto yine normalde nuggerlar pahalı özellikle nugger winner küçücük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pahalı olmayan ne var ki canım ülkemde? Kendi üretimimiz olan meyve ve tarım ürünleri bile pahalıyken dışarıdan gelen firmanın pahalı olması çok normal

• Ne pahalısı kardeşim , susun yemenize bakın , ses çıkarmayın.

• 1 sene öncesine kadar magnum double çikolata filan çok severdin şimdi bedava verseler yemem.

Not: Bu dediğim bütün dondurmalar için. Garip bir şekilde bütün dondurmalardan tiksindim

• Ben Lungo takılıyorum

• hocam o saydığın dondurmaların hepsi algidaya ait zaten Algida 1 liralık dondurmadan kâr ediyor demişsin de diğerleri de onun zaten.
  • Dondurma degil kremalı buz onlar.

• Çokomastik kullanıcısına yanıt
    Toptan perakende usulu satis yapan yerlerde 4 tlye aliyorum ben. Toblerone vardi mesela. Onu da piyasaya gore baya ucuza aliyorum. Ankaradaysaniz alisveris yaptigim magazayi soylerim.

• Hangi mağaza?

• Onların içinde şekeri dengelemek için yağ ekliyorlar süt değil ve başka maddelerle dengelip dondurma diye satıyorlar.

• Eskiden cipsler agzina kadar doluydu simdi zar sor yarisi dolu

• emreee23 kullanıcısına yanıt
    ve gittikçe boyutları küçülüyor

• Magnum öğle değilde akşam olmasın hocam?

• Bimden buono al neredeyse aynı tadı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.