Şimdi Ara

Corolla 1.3 1999-2000 Hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
71.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Orjinalden alıntı: callandor

Selam,
    Ve o 1.4 motor o makyajlı kasayla bugünün birçok arabasını çok rahatlıkla sollar. 1 sene kadar kullandım, inanılmaz memnun kaldım.

Gerçekten öyle. Karşısında duracak araba sayısı oldukça az

Tek rakibide bu konuda honda dır diğer markalar sadece kendini kandırıyor.

Günaydın,

Yeni Honda'yı bilemem de, iki önceki kasa Honda Civic boğuldu onu biliyorum. Yıl 2003, Antalya yolunda 4'er kişi olan arabalarda takribi 190-200 arası yanyana gelmiştik. Honda bir anda geriye düştü. Sonradan konuştuğumuzda, arkadaşımın dediğine göre kliması kapanmış ve araba bir anda yığınlmış. İkimizin aracı da şirkete ait olduğu için bakımlarında hiçbir masraftan kaçınılmamıştı. Benim Toyota 1.4vvti 100bin civarı, arkadaşın Civic'i ise taş çatlasın 20-25bindeydi.

• Toyota Corrolla 1999 Terra Linea 1.3 yaklaşık 15000 Km.den beri LPG ile kullanıyorum.Şehir İçi LPG ile 120-130 kuruş arası yakıyor.Farları yüzünden tutulmamış diyorlar ama ben oldukça memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falcon41

Toyota Corrolla 1999 Terra Linea 1.3 yaklaşık 15000 Km.den beri LPG ile kullanıyorum.Şehir İçi LPG ile 120-130 kuruş arası yakıyor.Farları yüzünden tutulmamış diyorlar ama ben oldukça memnunum.

abi memnunsan dünyanın en ekonomik en seri en sağlam aracına biniyorsun, boşver tutulmamasını keyfini çıkar dostum
  • Kesinlikle memnunum ama yıl sonunda dizel bir araç düşünüyorum kuvvetle muhetmel Auris olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Falcon41

Kesinlikle memnunum ama yıl sonunda dizel bir araç düşünüyorum kuvvetle muhetmel Auris olacak

Beyaz olsun
  • Saol tvsiye için
  • terra line 1.3 99 modellerin klimalı olanları var mı?
  • 1999 Terra Linea 2XHava Yastığı,ABS,Klima opsiyonlarına sahiptir.
  • yaaa bu kedi gözlüler için yağ felan yakıyor diyorlardı.Bunun aslı astarı varmı arkadaşlar bu arabalar yağ yakıyormu gerçekten çünkü forumda yazıyorlardır.Bir parçası değişince düzeliyor deniyordu.Bilen arkadaş varsa yazarsa sevinirim.
  • bence kullanıcasına dört dörtlük araba ama sıkıştım satıyım dersen elden cıkarmak için cok parann gider bencede cok güzel bir araba neden tutulmuyor anlamadım gitti
  • bende otomatik vites 1.3 99 model terra var. lpgli. yakıt tüketimi konusunda karşılaştırma yapmak istiyorum ama otomatik vitesli bu araçtan sahip olana rastlamadım forumda. varsa otomarik olan arkadaşlar, yoksa manueller lpg tüketimlerini verebilirler mi güncel fiyatlarla..
  • RAHAT EKONOMİK MASRAFSIZ TABİKİ TOYOTA GÜVENCESİ VAR HERKESE TAVSİYE EDERİM............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night.wolf_67 -- 3 Ağustos 2009; 15:58:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.