Şimdi Ara

Corolla 1.3 1999-2000 Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
71.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 4 aydır araştırıyorum ve bütçeme göre (10-12 milyar) en iyi seçimin 99-2000 corolla terra olduğunu düşünüyorum ama sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var
    İstanbul da kullanacağım fiyat, yakıt tüketimi, motor gücü, konfor ve yol tutuşu bakım masrafları hakkında neler biliyorsanız yazarsanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

1999-2000 Toyota Corolla 1.3 Terra: Kapsamlı Bir Bakış

1999 ve 2000 yılları arasında üretilen Toyota Corolla 1.3 Terra, kompakt sedan segmentinde popüler bir modeldir. İşte bu araç hakkında bilmeniz gerekenler:

Motor ve Performans

Corolla 1.3 Terra, 1,3 litrelik 4 silindirli bir motora sahiptir ve 85 beygir güç üretir. Maksimum torku 120 Nm'dir. 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle sunulur. Araç, 0'dan 100 km/s hıza 12,5 saniyede ulaşabilir ve maksimum hızı 180 km/s'dir.

Dış Tasarım

Corolla 1.3 Terra, döneminin kompakt sedanları için tipik bir dış tasarıma sahiptir. Yumuşak hatları ve keskin farları ile sade ve şık bir görünüme sahiptir.

İç Mekan

İç mekan, beş yolcu için rahat bir alan sağlar. Kumaş döşeme standarttır ve bazı modellerde deri döşeme seçeneği mevcuttur. Orta konsol, manuel klima kontrolü ve radyo gibi temel özellikleri içerir.

Özellikler

Corolla 1.3 Terra, dönemi için makul bir özellik listesine sahiptir. Standart özellikler arasında elektrikli camlar, elektrikli aynalar ve uzaktan kumandalı merkezi kilitleme bulunur. Daha üst düzey modellerde klima kontrolü, sis farları ve alaşım jantlar gibi ek özellikler bulunabilir.

Güvenlik

Corolla 1.3 Terra, çift ön hava yastığı ve ABS frenler gibi temel güvenlik özelliklerine sahiptir. Ancak, yanal hava yastıkları gibi daha gelişmiş güvenlik özellikleri mevcut değildir.

Yorumlar

Genel olarak, Corolla 1.3 Terra, güvenilirliği, düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyatı ile bilinen sağlam bir araçtır. Uzun yolculuklar için ideal olmasa da şehir içi sürüş ve günlük işe gidip gelme için uygundur. 1999-2000 model yılları arasında üretilen bu araç, bütçe dostu ve pratik bir ikinci el araç olarak düşünülebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de bu arabayla ilgileniyorum. anladığım kadarıyla kasası yüzünden pek tutulmadı. daha eski olan modeller örneğin 97-98 daha pahalı. bu yüzden 2.el fiyatları düşük. satarken daha sıkıntılı. ama sonuçta bir toyota corolla. al bin derim.
  • bence 99 model toyota lar güzel yakıt ekonomisi bakımından iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evay_1990

bence 99 model toyota lar güzel yakıt ekonomisi bakımından iyi
    bu kasalar nasıl beğenilmiyor onu anlamıyorum.

bence toyotanın en tipli kasaları bu kasalar.arkadaşım çok sorunsuz araba al keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

bu kasalar nasıl beğenilmiyor onu anlamıyorum.

bence toyotanın en tipli kasaları bu kasalar.arkadaşım çok sorunsuz araba al keyfine bak

Alıntıları Göster
    Eğer sıkıntı tipiyse ben dış görüntüsünü eski kasasına göre beğeniyorum gayet güzel ama satışta sıkıntı var mı onu bilmiyorum kullananlar yada bilenler varsa şehir içi yakıt tüketimini öğrenebilrisem sewinirim bide fiyat klimalı hava yastıklı olana ne kadar vermek gerekir verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sofer

Eğer sıkıntı tipiyse ben dış görüntüsünü eski kasasına göre beğeniyorum gayet güzel ama satışta sıkıntı var mı onu bilmiyorum kullananlar yada bilenler varsa şehir içi yakıt tüketimini öğrenebilrisem sewinirim bide fiyat klimalı hava yastıklı olana ne kadar vermek gerekir verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    kesinlikle sorunsuz
  • quote:

Alıntıları Göster
    bendeki 1,6vvt-i şehir içi 7-7,5 arası yakıyor.

1,3 ler 11-14 arası değişiyor fiyat olarak.donanımı ve kmsine göre değişiyor.

bu fiyatı geçiyosa zaten git 2000-2001 yada 2002 1,6 vvt-i al

sana tavsiyem mutlaka yetkili serviste incelet arabayı.km si falan değişmiş olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: sofer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 2 Şubat 2007; 16:35:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bendeki 1,6vvt-i şehir içi 7-7,5 arası yakıyor.

1,3 ler 11-14 arası değişiyor fiyat olarak.donanımı ve kmsine göre değişiyor.

bu fiyatı geçiyosa zaten git 2000-2001 yada 2002 1,6 vvt-i al

sana tavsiyem mutlaka yetkili serviste incelet arabayı.km si falan değişmiş olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: sofer

Alıntıları Göster
    Az kaldı kısmet olursa 20 gün sonra askerden dönüyorum Doğubayazıttan döncem maaştan biraz para biriktirdim eğer paramın bi kısmını kullanmak zorunda kalmazsam kesin corolla dioruz o zaman çünkü toyota kullanıpta memnun olmayan kimseyi görmedim burda bi astsubay arkadaşım var onda var 99 1.3 terra ama klimasız sürücü hava yastığı var istediği para 12500 araba temiz 100000 de ne dersiniz biraz pahalı gibi geldi bana bide burda nasıl döncem arabayla 1750 km lik bi yol var

• quote:

Az kaldı kısmet olursa 20 gün sonra askerden dönüyorum Doğubayazıttan döncem maaştan biraz para biriktirdim eğer paramın bi kısmını kullanmak zorunda kalmazsam kesin corolla dioruz o zaman çünkü toyota kullanıpta memnun olmayan kimseyi görmedim burda bi astsubay arkadaşım var onda var 99 1.3 terra ama klimasız sürücü hava yastığı var istediği para 12500 araba temiz 100000 de ne dersiniz biraz pahalı gibi geldi bana bide burda nasıl döncem arabayla 1750 km lik bi yol var

Alıntıları Göster
    toyota her fiyatı hak ediyor ama biraz daha özellikliklisini al derim sonra iyiki almışım dersin.

ben arabayı alırken klimaya abs ye hava yastıklarına pek önem vermezdim açıkcası ama arabayı aldığında anlıyorsunki bu teknolojik özellikler boşuna değil.

yazın arkadaşlarımla pikniğe çıktığında falan yolculuk çekilmezdi.onların arabada klima yoktu

şimdi benim arabayla gidiyoruz.klimayı açınca içeri küfür küfürhepsi bizde taktırsak falan diyor

demem o ki;

1-2 fazla vererek 1,6.. abs si kliması olan özellikli bişey al, almışken

hele bu devirde abs ve klima şart.yazın klimasız arabaya binilmiyor gerçekten.

• quote:

toyota her fiyatı hak ediyor ama biraz daha özellikliklisini al derim sonra iyiki almışım dersin.

ben arabayı alırken klimaya abs ye hava yastıklarına pek önem vermezdim açıkcası ama arabayı aldığında anlıyorsunki bu teknolojik özellikler boşuna değil.

yazın arkadaşlarımla pikniğe çıktığında falan yolculuk çekilmezdi.onların arabada klima yoktu

şimdi benim arabayla gidiyoruz.klimayı açınca içeri küfür küfürhepsi bizde taktırsak falan diyor

demem o ki;

1-2 fazla vererek 1,6.. abs si kliması olan özellikli bişey al, almışken

hele bu devirde abs ve klima şart.yazın klimasız arabaya binilmiyor gerçekten.

Alıntıları Göster
    bence de öle ama bütçe olayı var bide 1.3 düşünüorum onlarda abs yok galiba

yakıt daha aaz tüketio 1.3 enjeksiyonlu olanlar

• quote:

bence de öle ama bütçe olayı var bide 1.3 düşünüorum onlarda abs yok galiba

yakıt daha aaz tüketio 1.3 enjeksiyonlu olanlar

Alıntıları Göster
    quote:

Yaklaşık 4 aydır araştırıyorum ve bütçeme göre (10-12 milyar) en iyi seçimin 99-2000 corolla terra olduğunu düşünüyorum ama sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var
    İstanbul da kullanacağım fiyat, yakıt tüketimi, motor gücü, konfor ve yol tutuşu bakım masrafları hakkında neler biliyorsanız yazarsanız sevinirim

Dostum Eski bir 2000 Toyota Corolla 1.3 Terra kullanıcısı olarak sana söyleyeceğim şeyler
    1-Biniciysen al ha deyince elden çıkmıyor.
    2-Motor gücü Benzinle kullanırsan iyi LPG'yi tavsiye etmiyorum.
    3-Konfor orta sınıf bi araba için iyi üstü.
    4-Yol tutuş zaten tartışılmaz muhteşem.
    5-En masrafsız arabalardan biri TOYOTA'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_rider

quote:

Yaklaşık 4 aydır araştırıyorum ve bütçeme göre (10-12 milyar) en iyi seçimin 99-2000 corolla terra olduğunu düşünüyorum ama sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var

Dostum Eski bir 2000 Toyota Corolla 1.3 Terra kullanıcısı olarak sana söyleyeceğim şeyler
    1-Biniciysen al ha deyince elden çıkmıyor.
    2-Motor gücü Benzinle kullanırsan iyi LPG'yi tavsiye etmiyorum.
    3-Konfor orta sınıf bi araba için iyi üstü.
    4-Yol tutuş zaten tartışılmaz muhteşem.
    5-En masrafsız arabalardan biri TOYOTA'dır.

Alıntıları Göster
    yazan herkese teşekkürler ......

ford fiesta flair aldım ......
    hiç aklımda yoktu ama arabayı çok sevdim ...... darısı almak isteyenlern başına.....

• quote:

yazan herkese teşekkürler ......

ford fiesta flair aldım ......
    hiç aklımda yoktu ama arabayı çok sevdim ...... darısı almak isteyenlern başına.....

Alıntıları Göster
    biz seni toyota aldında geziyorsun bu yüzden bu konuya cevap yazmıyorsun derken nerden çıktı böyle bi karar.

marka olarak kaliteli bi araba hiç lafım yok.ama sedan bi corolla düşünüp hb bi ford almanı sağlayacak etken ne oldu merak ettim doğrusu..

fiyatı falan mı düşüktü ya da donanım falan mı zengin.

sonuçta ne olursa olsun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

• quote:

biz seni toyota aldında geziyorsun bu yüzden bu konuya cevap yazmıyorsun derken nerden çıktı böyle bi karar.

marka olarak kaliteli bi araba hiç lafım yok.ama sedan bi corolla düşünüp hb bi ford almanı sağlayacak etken ne oldu merak ettim doğrusu..

fiyatı falan mı düşüktü ya da donanım falan mı zengin.

sonuçta ne olursa olsun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Alıntıları Göster
    Sağol teşekkür ederim dediğin gibi toyota çok istiyodum ama bu fiesta birden karşıma çıkıverdi fiyatıda 8000 normalin 1 2 milyar altındaydı ilk sahibi değişen yok çok temiz vs. araba içime sindi fiyattan elde ettiğiim farkıda kullanmam gerekiyodu çok sewindim ve fordu bu kadar sewebileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama ikisi aynı fiyata olsaydı toyota olurdu tercihiim ama fordunda çok iyi olduğunu gördüm anlatsallar bu kadar inanmazdım çok keyifli ve ekonomik bi araba

• quote:

Sağol teşekkür ederim dediğin gibi toyota çok istiyodum ama bu fiesta birden karşıma çıkıverdi fiyatıda 8000 normalin 1 2 milyar altındaydı ilk sahibi değişen yok çok temiz vs. araba içime sindi fiyattan elde ettiğiim farkıda kullanmam gerekiyodu çok sewindim ve fordu bu kadar sewebileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama ikisi aynı fiyata olsaydı toyota olurdu tercihiim ama fordunda çok iyi olduğunu gördüm anlatsallar bu kadar inanmazdım çok keyifli ve ekonomik bi araba

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun allah kaza bala vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbilal

hayırlı olsun allah kaza bala vermesin

Alıntıları Göster
    Saol teşekkür ederim darısı olmayanların başına .......
  • quote:

Saol teşekkür ederim darısı olmayanların başına .......

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar peki bu 2000 model 1.3 corolloların yakıt tüketimi nedir? Km. ye ne kadar yakıyor şehir içi-dışı? Benzinde tabiki. Lpg yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinist26

Arkadaşlar peki bu 2000 model 1.3 corolloların yakıt tüketimi nedir? Km. ye ne kadar yakıyor şehir içi-dışı? Benzinde tabiki. Lpg yok.

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: makinist26

benim 1,6 şehir içi 7,5 lt yakıyor ama trafik yoğun değil. şehir dışınıda hiç denemedim.

Şunu da belirteyim o modeller 2000 yılında hem tek farlı hemde makyajlanıp çift farlı oldu.

makyajlı kasada vvt-i motor kullanıldı ve onda 1,3 motor yok 1,4 motor var.

• quote:

quote:

benim 1,6 şehir içi 7,5 lt yakıyor ama trafik yoğun değil. şehir dışınıda hiç denemedim.

Şunu da belirteyim o modeller 2000 yılında hem tek farlı hemde makyajlanıp çift farlı oldu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Selam,
    Ve o 1.4 motor o makyajlı kasayla bugünün birçok arabasını çok rahatlıkla sollar. 1 sene kadar kullandım, inanılmaz memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: callandor

quote:

quote:

Selam,
    Ve o 1.4 motor o makyajlı kasayla bugünün birçok arabasını çok rahatlıkla sollar. 1 sene kadar kullandım, inanılmaz memnun kaldım.

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: callandor

quote:

quote:

Selam,

Gerçekten öyle. Karşısında duracak araba sayısı oldukça az

Tek rakibide bu konuda honda dır diğer markalar sadece kendini kandırıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.