2000 model 1,4 8 valf clio sembol buldum.orjinal ve boya yok.108,000 kmde.gümüş renk tek hava yastığı ve hidrolik direksiyon var araçta.klima ve lpg yok. 11.900 e bıraktı birde bir arkadaşım 8 valf tutulmuyor demişti 8 valf olanlar tutulmuyormu_? ve sizce bu fiyat bu arabaya göre uygun mu cevablarınızı bekliyorum...
Gayet güzel.Hele şu sıralar.
ne alaka tutulmuyormuş,en az arıza veren motor 8v derler masrafı daha az ve fiyat açısından daha düşük oluyor,motor gücüde yeter kasa küçük zaten,yakıt tüketimi normal ne çok az nede çok fazla,araç temizse al güle güle kullan
8v hem çok yakar lpg yoksa bide.. hemde kalkışlarda seri olmaz 16v bulabilirsen hiç düşnme al derim
arkadaşım yanlış biliyorsun şehir içi tüketimi 16v'ye göre fazla olabilir ama 8v araçlar daha seridir
quote:
Orijinalden alıntı: sendomi
arkadaşım yanlış biliyorsun şehir içi tüketimi 16v'ye göre fazla olabilir ama 8v araçlar daha seridir
Mesela vectra a kasada 16v 2000 motorlu GT 156 Hp - 8v 2000 motorlusunda ise 115 hp.. arada 41 hp fark var peki neden hiç düşündnmü ? işte bu yüzden daha hızlı şimdi asıl senin yanlışın var hocam .
Bu clio'dada aynı
ben hızlı demedim ki daha seri dedim nedeni ise motorun daha iyi sıkıştırma oranına sahip olması yani ilk kalkışta daha seridir