Şimdi Ara

2000-2001 1.4 8 v clio sembol hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 model 1,4 8 valf clio sembol buldum.orjinal ve boya yok.108,000 kmde.gümüş renk
    tek hava yastığı ve hidrolik direksiyon var araçta.klima ve lpg yok. 11.900 e bıraktı
    birde bir arkadaşım 8 valf tutulmuyor demişti 8 valf olanlar tutulmuyormu_?
    ve sizce bu fiyat bu arabaya göre uygun mu cevablarınızı bekliyorum...

• Gayet güzel.Hele şu sıralar.
  • ne alaka tutulmuyormuş,en az arıza veren motor 8v derler masrafı daha az ve fiyat açısından daha düşük oluyor,motor gücüde yeter kasa küçük zaten,yakıt tüketimi normal ne çok az nede çok fazla,araç temizse al güle güle kullan
  • 8v hem çok yakar lpg yoksa bide.. hemde kalkışlarda seri olmaz 16v bulabilirsen hiç düşnme al derim
  • arkadaşım yanlış biliyorsun şehir içi tüketimi 16v'ye göre fazla olabilir ama 8v araçlar daha seridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

arkadaşım yanlış biliyorsun şehir içi tüketimi 16v'ye göre fazla olabilir ama 8v araçlar daha seridir

Mesela vectra a kasada 16v 2000 motorlu GT 156 Hp - 8v 2000 motorlusunda ise 115 hp.. arada 41 hp fark var peki neden hiç düşündnmü ? işte bu yüzden daha hızlı şimdi asıl senin yanlışın var hocam .

Bu clio'dada aynı
  • ben hızlı demedim ki daha seri dedim nedeni ise motorun daha iyi sıkıştırma oranına sahip olması yani ilk kalkışta daha seridir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biz de 2000 model 1.4 rna symbol 140bin km de lpgli 12600 e anlastik bugün.arac hakkinda bilgisi olan var mi ne kadar yakar?
  • 2000 model 1.4 rna klima ve tek airbag var 120,000 km de. 12,500 e aldım galeriden. Tüp taktırmadım ama yakıtı gayet iyi bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.