Şimdi Ara

corolla 2007 1.6 SOL benzinli ne kadara satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    toyota corolla almayı düşünüyorum. tanıdığımızda aşağıdaki özelliklerde bir araç var , sizce gerçek fiyatı nedir? hiç fiyat konuşmadık ancak alacak olursak araç ne kadar olur merak ediyorum. sahibinden.com da muadillerine bakıyorum ancak fiyatlar yüksek geliyor. yorumlarınızı bekliyorum.

TOYOTA COROLLA 1.6 SOL

2007 MODEL
    SOL
    SİYAH RENK
    50000 KM
    DÜZ VİTES
    SUNROOF YOK
    DİGİTAL KLİMA
    8 HAVA YASTIĞI
    VE SOL E AİT DİĞER ÖZELLİKLER

SADECE BENZİN ( LPG YOK)
    SOL ÖN ÇAMURLUK 2 KERE DEĞİŞMİŞ. HAFİF ÇARPMALARDAN DOLAYI.
    SOL ÖN FAR DEĞİŞMİŞ
    ARKA TAMPONDA HAFİF ÇİZİKLERDEN DOLAYI BOYA VARMIŞ.
    BİLGİLER GERÇEKTİR. BİLİNMEYENİ YOK ARACIN

• otomatik olsa en az 30bin tl veya temizliğine göre daha yukarı bir fiyat eder. düz vitelser de 2-3bin tl altında gidiyor.
    bu arada bu tip bi araç bakan bi arkadaş vardı, pazartesi ofise dönecek isterseniz özelden cep numaranızı atın sizi arasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 2 Kasım 2012; 14:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

otomatik olsa en az 30bin tl veya temizliğine göre daha yukarı bir fiyat eder. düz vitelser de 2-3bin tl altında gidiyor.
    bu arada bu tip bi araç bakan bi arkadaş vardı, pazartesi ofise dönecek isterseniz özelden cep numaranızı atın sizi arasın.

Teşekkürler,
    sahibinden.com dan bakmaya devam diyorum fiyatlar için, aracın sahibi kendine farklı bir araç bakıyor, onda anlaşabilirse , bende corolla için pazarlığa oturacağım.
  • 6-7 yaşında benzinli 27-29.000 arası ederi vardır kanımca
  • quote:

6-7 yaşında benzinli 27-29.000 arası ederi vardır kanımca

bencede 27-28 civarı eder
  • selamlar corollada anlayan arkadaşlar sol 2005 - 2007 almayı düşünüyorum bende. Merak ettiklerim acaba modeller arası farklar var mı örn.2005 modellerde farlar bozuk gibi? Ve birde 2007 corollalarda plusline var, bu model alınır mı eksiği fazlası nedir. Ayrıca aracın kronik sorunu varmıdır? Ne kadar para vermeli?
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25-27 arası gideri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

selamlar corollada anlayan arkadaşlar sol 2005 - 2007 almayı düşünüyorum bende. Merak ettiklerim acaba modeller arası farklar var mı örn.2005 modellerde farlar bozuk gibi? Ve birde 2007 corollalarda plusline var, bu model alınır mı eksiği fazlası nedir. Ayrıca aracın kronik sorunu varmıdır? Ne kadar para vermeli?
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok tşkler

öncelikle umarım temiz güzel bir araç bulabilirsin. istanbulda keyifle binebileceğiniz aileye gidecek tarzdan bir arabadır. tercihnizi bilmiyorum ancak sedan modelini alınız ayrıca lpg taktırmayı düşünmelisiniz.
    benim kendi tercihim dönüşüm yapılan yerin önemini bildiğimden benzinli dönüşüm yapılmamış bir araç bulup sizin iyi bir yerde dönüşümü yaptırmanız yada aynı şekilde iyi bir lpg dönüşümü yapılmış bir aracı bulup almanız.
    araçla ilgili kronik olarak bilinen tek sorun fren kaliperlerinden gelen tıkırtı tarzında seslerin olması. bu ses özellikle parke tipi veya bozuk yollarda duyulmakta ve malesef kalıcı bir çözümü yok. Sorunun kaynağı bu araçların Türkiye standartlarına uygun yapılmış olmaması (çukrlu ve bozuk yollar) ve belli bir zaman sonra direksiyon kutusundan olduğu söylenen ancak benim ustama göre kaliperlerden geldiğini söylediği bir ses olarak kendini gösteriyor.
    ancak tüm bu durm sizin sürüş güvenliğinizi etkilememkle birlikte sürüş konforuna takıntılı insanlar için sinir bozabilecek bir durum. Her zaman ses yapmamakta ama bazen ortaya çıkmaktadır. kalıcı bir çözüm olamamkla birlikte yapılmasından sonra aynı arızayı vermesi kuvvetle muhtemeldir. Serviste bu iş için komple bir değişimin 1000tl civarında olduğu söylenmişti yada onun gibi bişey. :)

hayırlı forumlar...

• max . 21 22 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexterr41

max . 21 22 civarı

pert mi alıyosun o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: focuss050

quote:

Orijinalden alıntı: Dexterr41

max . 21 22 civarı

pert mi alıyosun o fiyata

ben bu araca daha fazlasını vermem kendi fikrim sonuç olarak
  • her aracın bir değeri vardır bana sorsan belki beş lira vermem ama arkadaşın bahsettiği araç 25 ile 30 arası değeri vardır.
  • o model kasalara uçuk paralar istiyorlar,aynı efsane kasa denilen içi boş durmayan vede en ufak güvenlik donanımı olmayan arabalar giibi.biraz daha ver yeni kasanın ilk çıkanlarından .1996 dan beri bütün modelleri sıfır aldım bana göre en kaliteli ,en sağlam en sorunsuz 99 1.6 corallamdı.şu an 2011 1.4 d elegenat corolla kullanıyorum. 99 tutmaz ancak yeni corollanın en güzel tarafı üstün yol tutuşu vede yakıt cimriliğ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.