Şimdi Ara

corolla d-4d mı jetta tdı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Performans bekliyorsan d4d den uzak dur...
  • jetta kullandım toyota yada bindim yeni jettaların motor sesi çok daha az ve performans olarak toyota ya göre çok iyi.
    servis vw de daha pahalıdır.
    ama kesinlikle jetta da kullanım zevki ve dizel performansı baika araçta bulmak zor
    ben jetta diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

Her ne kadar jetta kırma bir tasarım anlayışının ürünü olsada bu ikisi arasında jettanın tasarımı bence daha iyi. Performans olarak 1.6 tdi motor corollanın 1.4 dizeline göre daha üstündür. Yakıt tüketimleride eşderğerdir. Kalite olarak corolla güney afrika montajı, jetta meksika arasında fazla bir fark yoktur. İki araçta alınabilir ama benim tercihm motor tasarım ve ikinci eldeki vw üstünlüğü nedeniyle bu ikisi arasından jettadır.

şu an satılan corollalar japon montajı

edit: ilaveten performans konusuna gelince jetta 0-100 12 saniye , corolla 0-100 11.9 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 25 Nisan 2010; 11:06:30 >
  • Corolla tabi ki ya ... vw nin kazık fiyat uygulaması yüzünden bu fiyata satılan jetta ya ne bakıyorsunuz corolla daha konforlu daha sessiz daha sorunsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Corolla tabi ki ya ... vw nin kazık fiyat uygulaması yüzünden bu fiyata satılan jetta ya ne bakıyorsunuz corolla daha konforlu daha sessiz daha sorunsuzdur.

jetta 1.6 tdi primeline: 43.500
    corolla 1.4 d4d class :42.350

bunun neresi kazık anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

quote:

Corolla tabi ki ya ... vw nin kazık fiyat uygulaması yüzünden bu fiyata satılan jetta ya ne bakıyorsunuz corolla daha konforlu daha sessiz daha sorunsuzdur.

Arkadaş VW düşmanı olduğu için nerede VW görse körü körüne küçümseme derdinde.Arkadaş o kadar körü körüne savunuyor ki sessizliğini kanıt edemez durumdadır.İkisinin de gürültü seviyesi aynı ve 5-6 db fark olsa bile 15 hp ve 60 nm tork için değer...
     corolla d-4d  mı jetta tdı mı?
    http://www.hurriyetoto.com.tr/oto/otoyasam/testdetay.php?cid=9846&dt=1
    Neden Golf verdiniz derseniz ikisinin de kullanılan karoseri ve plastik kalitesi aynıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

quote:

Arkadaş VW düşmanı olduğu için nerede VW görse körü körüne küçümseme derdinde.Arkadaş o kadar körü körüne savunuyor ki sessizliğini kanıt edemez durumdadır.İkisinin de gürültü seviyesi aynı ve 5-6 db fark olsa bile 15 hp ve 60 nm tork için değer...
     corolla d-4d  mı jetta tdı mı?
    http://www.hurriyetoto.com.tr/oto/otoyasam/testdetay.php?cid=9846&dt=1
    Neden Golf verdiniz derseniz ikisinin de kullanılan karoseri ve plastik kalitesi aynıdır...

5-6 desibel cok cidii bir fark ..
    desibel logaritmik bir deger...

yani log 10 = 1
    log 100 = 2
    log 1000 = 3
    log 10 000 = 4

1 ile 4 arasında ki fark az gibi .. degil mi ?? 3 db lik farkı anlayın artık

bence konforun 1. unsuru sessizliktir....
    bu nedenle kesinlikle corolla derdim.. kaldıki corollayı bile ses yalıtım zaafiyetinden dolayı eleştiriyorum. agır bir şekilde.
    ve c sınıfında pahallı ve donanımsız olmasıylada....

vw e pahalı diyenler corollaya ucuz diyemez... 2 side pahallı.
    vw daha donanımlıdır.. fiyat kalite parametresinde daha öndedir ... teknoloji olarak ta öndedir.
    kaldıki

ford fokus crdi 1.6 ful ünü düşün daha performanslı genede jettadan sessiz olur.
    fulll esp de var, anla yani....

ama korolla genede daha sessiz olsada, for fiyat kalite oranı daha iyi bence. gücü de alıyosun... bu 2 araç arasında 2 lemde kalırdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtxpp -- 26 Nisan 2010; 0:54:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.