Şimdi Ara

corolla d-4d mı jetta tdı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr kafayı sıyırmak üzereyim...Bi gün jetta ya karar veriyorum sonra biri gfeliyor jetta ii değil diyor ne yapalım?

• slm arkadasım ben jetta derim cunkı aralarında ucurum kadar fark olmasada belli bi fark var tabı kararsız kalınacak okadar bi sey yok
    ha desenkı passat mı avensıs mı tamam ne bilim 407 suberb insigna ha bu modeller arasında kalsan oke ama genede bi arastırmak gerekir
  • ikisini de test et.
  • ikiside çok güzel araçlar iki araçtada hemen hemen motorun hissettirdikleri aynı manuel alırsanız corollada daha fazla vites değiştirirsiniz jetta da daha az otomatik alırsanız bu detayı boşverin jetta da konfora yönelik detaylar daha fazla içi daha şık corolla daha sorunsuzluk üzerine imal edilmiş jetta sorunludur demiyorum ama corollada sorunsuzluk adına bir çok detay es geçilmiş corolla daha mütevazi daha sade bir duruşu var jetta da alman yani iki araçta sizi üzmez hangisini alsanız da iyiki almışım dersiniz corolla çok sessiz onu belirteyim

bende ikisi arasında kalmıştım corolla aldım kullanıyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

ikiside çok güzel araçlar iki araçtada hemen hemen motorun hissettirdikleri aynı manuel alırsanız corollada daha fazla vites değiştirirsiniz jetta da daha az otomatik alırsanız bu detayı boşverin jetta da konfora yönelik detaylar daha fazla içi daha şık corolla daha sorunsuzluk üzerine imal edilmiş jetta sorunludur demiyorum ama corollada sorunsuzluk adına bir çok detay es geçilmiş corolla daha mütevazi daha sade bir duruşu var jetta da alman yani iki araçta sizi üzmez hangisini alsanız da iyiki almışım dersiniz corolla çok sessiz onu belirteyim

bende ikisi arasında kalmıştım corolla aldım kullanıyorum şuan
    Aracımı alırken neredeyse tüm C sınıfı araçları araştırmıştım.

Bakmadığım bir iki araç vardı ; Bunlardan biri de JETTA idi.

VW araç baktığımda direk JETTA'yı atlamış, PASSAT 1.4 TSI' e bakmıştım.

Daha sonra dizel bir araç aldım. Aldığım aracın fiyatı Passatın baz modeliyle aynı fiyattaydı ama dizel ve donanımlı olduğu için bu aracı tercih etmiştim.

JETTA' yı tercih etmememin ise tek nedeni vardı ;

Kendine özgü bir tasarımı yoktu, bu da bana acayip itici geliyordu.

ARACIN ÖNÜ GOLF, ARKASI PASSAT GİBİ YAPILMIŞTI.

BU YÜZDEN DE KENDİNE ÖZGÜ BİR TASARIMI OLMADIĞI İÇİN

Bu aracı tercih etmedim ve hala da beğenmiyorum.

Ama yeni kasa çıkar, güzel bir şeyler yaparlarsa bundan sonraki otomobil seçeneklerim arasında Jetta da yer alır, ama bu kasa değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 düşünme gücüm -- 21 Nisan 2010; 20:23:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

ikisini de test et.

ben corolla derim beklemedik anlarda beklenmedik ivmeleniyor sanki gizli beygirler var gibi bir anda bunu broşürlerde internette felan göremesziniz ama kullanan bilir tsı felan aynada kaybolur bunu tecrübe etmen gerek tabi ''ANONİM''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth90 -- 25 Nisan 2010; 14:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth90

quote:

ikisini de test et.

ben corolla derim beklemedik anlarda beklenmedik ivmeleniyor sanki gizli beygirler var gibi bir anda bunu broşürlerde internette felan göremesziniz ama kullanan bilir tsı felan aynada kaybolur bunu tecrübe etmen gerek tabi ''ANONİM''

Alıntıları Göster
    Corolla derim.Jettadan tip olarak daha güzel ve jetta kasa değiştiriyor.Corollanın daha sorunsuz olacagınıda tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth90

quote:

ikisini de test et.

Alıntıları Göster
    Dizel Corolla'larda Elegant modelinde bile Cruise Control bulunmuyor, aklında olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Dizel Corolla'larda Elegant modelinde bile Cruise Control bulunmuyor, aklında olsun...

Alıntıları Göster
    Passat 1.4 TSI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZHERCO

Passat 1.4 TSI

Porsche 911
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZHERCO

Passat 1.4 TSI

passat alacak imkanı olsa neden jetta mı corolla mı desin? madem öyle ben de audi a8 long öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

cc li manuel tdi jetta(exclusive) 46 900 indirim yapılmıyor metalik renk için 1000 ytl ilave ediliyor
    elegance corolla 47 400 2000-2800 tl civarında indirim yapılıyor

ek bir bilgi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

cc li manuel tdi jetta(exclusive) 46 900 indirim yapılmıyor metalik renk için 1000 ytl ilave ediliyor
    elegance corolla 47 400 2000-2800 tl civarında indirim yapılıyor

ek bir bilgi olsun

Alıntıları Göster
    bende audi a8 öneriyorum.
    ama dizel alacaksan performans istiyorsan jetta al. tabiki fiyat farkı ve donanım farklarını gözet. hangisi daha çok donanım sunuyorsa ona yönel. ama performans istersen corollayı pas geç derim. bu arada ben 2010 corolla dizel kullanıcısı olarak bunu söylüyorum. ama ekonomi ve konfor olarak dizel corolla çok güzel.

edit: servis olayında vw nin epey kazık olduğunu da bilmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 21 Nisan 2010; 21:54:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertce

bende audi a8 öneriyorum.
    ama dizel alacaksan performans istiyorsan jetta al. tabiki fiyat farkı ve donanım farklarını gözet. hangisi daha çok donanım sunuyorsa ona yönel. ama performans istersen corollayı pas geç derim. bu arada ben 2010 corolla dizel kullanıcısı olarak bunu söylüyorum. ama ekonomi ve konfor olarak dizel corolla çok güzel.

edit: servis olayında vw nin epey kazık olduğunu da bilmen gerekiyor.

Alıntıları Göster
    mertce`ye katiliyorum. sirket arabasi olarak corolla kullaniyorum arada sirada. performans cok zayif.
    jetta`nin kasa bu sene sonunda degisecek diye biliyorum. ve fiyati da corolla dan yuksek. yani zor karar, ne hikmetse bende jetta`nin tipini begenmiyorum ozgun olmayan bir tasarimi var gibime geliyor.
    Allah kolaylik versin

• quote:

Orijinalden alıntı: perakende

mertce`ye katiliyorum. sirket arabasi olarak corolla kullaniyorum arada sirada. performans cok zayif.
    jetta`nin kasa bu sene sonunda degisecek diye biliyorum. ve fiyati da corolla dan yuksek. yani zor karar, ne hikmetse bende jetta`nin tipini begenmiyorum ozgun olmayan bir tasarimi var gibime geliyor.
    Allah kolaylik versin

Alıntıları Göster
    Jetta kasa değiştirecek, Corolla 2013 de değişir muhtemelen. Bu açıdan Corolla.
    İkinci elde değerler eşit,
    Bakım masraflarında toyota'nın ilk 100 Bin bakımı 4.300 civarı bişey tutar, Jetta 4.600. Bu açıdan ikisi de aynı.
    Sorunsuzluk olarak birbirine yakın değerler.

İkisine de binin hatta mümkünse piyasadan kiralayın 1'er gün. Nasılsa bir fikir oluşur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Jetta kasa değiştirecek, Corolla 2013 de değişir muhtemelen. Bu açıdan Corolla.
    İkinci elde değerler eşit,
    Bakım masraflarında toyota'nın ilk 100 Bin bakımı 4.300 civarı bişey tutar, Jetta 4.600. Bu açıdan ikisi de aynı.
    Sorunsuzluk olarak birbirine yakın değerler.

İkisine de binin hatta mümkünse piyasadan kiralayın 1'er gün. Nasılsa bir fikir oluşur..

Alıntıları Göster
    iki aracıda sürme imkanım oldu corolla performans olarak çok zayıf ve fazla konfor yok iç dizaynınıda begenmedim ama jettayı her yönden begendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

iki aracıda sürme imkanım oldu corolla performans olarak çok zayıf ve fazla konfor yok iç dizaynınıda begenmedim ama jettayı her yönden begendim.

Alıntıları Göster
    corolla düşün 2. eli iyidir. daha sessiz daha konforlu.
    jetta motor gürültülü güçlü... gürültü nedeniyle konfordan çok cidii kaybın olacak. iç mekan kalitelide olsa gürültüden bunalacaksın..
    jetta daha güçlü, binimi daha maliyetli, iç mekan daha kaliteli, ama motor gürültülü, daha güvenli... daha iyi yol tutuş ,oturaklı..
    konfor olarak corolla çok daha rahat olcaktır. motor sessiz.

• neden passat 1.4 tsi olmasın ki
    jetta 1.6 tdi comfortline ile 1.4 tsi trendline arasında 2000 lira var
    bunun yanında tsi motorun yakıt tüketimi dizel kadar düşük olmasa da cok da yuksek olmadığını biliyoruz.
    ayrıca passat ve diğer iki araç düşünüldüğünde seçim cok rahat passat olacaktır.
  • hem donanım olarak üstün, hemde spor görüntülü bir araç isterseniz size hyundai i30 diesel 115 beygir 255 torklu aracı önerebilirim. eğer konforu seviyorsanız sert amortisör sizi mutlu etmeyebilir. ama sert amotisörün yol tutuşa etkisi görünce pek umursamıyorsun. incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: contaci

hem donanım olarak üstün, hemde spor görüntülü bir araç isterseniz size hyundai i30 diesel 115 beygir 255 torklu aracı önerebilirim. eğer konforu seviyorsanız sert amortisör sizi mutlu etmeyebilir. ama sert amotisörün yol tutuşa etkisi görünce pek umursamıyorsun. incelemenizi tavsiye ederim.
    Her ne kadar jetta kırma bir tasarım anlayışının ürünü olsada bu ikisi arasında jettanın tasarımı bence daha iyi. Performans olarak 1.6 tdi motor corollanın 1.4 dizeline göre daha üstündür. Yakıt tüketimleride eşderğerdir. Kalite olarak corolla güney afrika montajı, jetta meksika arasında fazla bir fark yoktur. İki araçta alınabilir ama benim tercihm motor tasarım ve ikinci eldeki vw üstünlüğü nedeniyle bu ikisi arasından jettadır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.