Şimdi Ara

COROLLA - FOCUS - CRUZE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: özgünhan

Corolla araba degil ic mekani odun gibi berbat bir arac

Cruze cok yakar.
    En iyisi focus olur bence

İç mekan kalitesi çok yüksek olmasada son derece yeterlidir.Sonuçta luxury car segmentinden bir araçtan bahsetmiyoruz.Focus iyi olur dediğiniz focus çok boş ( en boşu ) ve malzeme kalitesinin corolladan daha iyi olduğunu mu sanıyorsunuz?Focus yol tutuş hariç hiçbir konuda öne geçemez Trend ile.Belki trend x biraz farkettirir ki yinede ben tercih etmezdim.

Titanium x Focustan bahsediyor olsak ve eğer bütçenizi zorlayıp düşünürseniz en iyi tercih oluverir bir anda .Ama yukarıda da dediğim gibi Cruze maddi açıdan sizi zorlamayacaksa en iyi tercih olur sizin sunduğunuz seçenekler arasından.Ardından Corolla.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

benimki gibi bir trend X olabilir aslında, bulunabilirse. aracımın collection'dan tek farkı jantları.

Trend X'te Collection'daki gibi Cruise Control ve deri kaplı direksiyon var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

benimki gibi bir trend X olabilir aslında, bulunabilirse. aracımın collection'dan tek farkı jantları.

Trend X'te Collection'daki gibi Cruise Control ve deri kaplı direksiyon var mı ?

5 trend X'in 1'inde vardır. ama bulunur, siz isterseniz.
  • kesinlikle içi dışı olarak ben cruza derim.
  • madem corolla da gönlün corolla al, satarkende zararı eziyeti az olur , problemsiz garantili servis iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgünhan

Corolla araba degil ic mekani odun gibi berbat bir arac

Cruze cok yakar.
    En iyisi focus olur bence

Adam gibi biri olsan profilini açardın, buyur hantallığı da gör çok yakmasını da (!), şehir içi 7.5-8.0 arası yakıyor Ankara.
     COROLLA - FOCUS - CRUZE

COROLLA - FOCUS - CRUZE

-
    Sana tavsiyem Cruze olacak dostum, fakat 2009-2010'larda hız sabitleyicisi yok, araba plus diyorsa anlamanın en kolay yolu far açma düğmesinde Auto vardır. Sen hız sabitleyicisi gördüysen bazılarında direksiyon soyulması oldu onları garanti değiştirdi 2011 direksiyonu takılınca cc geldi fakat işlevi yok.

• cruze kesinlikle guzel arac ona laf yok ama

liman değiştirmek istemiyorum o yuzden corolla da karar kıldım

2011 1.6 corolla comfort extra modeli 34000 tl anlaştık yarın aracı gormeye gidecem ve eger dediklerinden farklı birşey cıkmasa alacam

cıkarsada

2010 1.6 corolla elegant otomatik sadece kapı saçı değişmiş bunuda 34.000 tl

hayırlısı artık

bu iki aracı kulanan arkadaşlardan yorum alabilirsem sevinirim
  • Corolla alarak iyi edersin.Kullanmışsın nasıl olduğunu anlatmama gerek yok.Şimdiden hayırlı olsun.
  • corolla derim bende, sorunsuzluğu yeter, rahat rahat bin hocam,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Corolla alarak iyi edersin.Kullanmışsın nasıl olduğunu anlatmama gerek yok.Şimdiden hayırlı olsun.

evet kullandım ama ben 1999 modelini kullandım :)

2010 model olan elegant makyajsız kasa otomatik sadece kapı sacı değişmiş ama hasar kaydı yok ve garantisi bitmiş

2011 model olan comfort extra makyajlı kasa otomatik kaput ve on panel değişmiş 8000 tl lik hasar kaydı var ama bir yıl garantisi devam ediyor

şimdi bu iki araç arasında karar veremıyorum

konunun devami bu link te :

http://forum.donanimhaber.com/m_68003135/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canalp54 -- 13 Kasım 2012; 1:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canalp54

quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Corolla alarak iyi edersin.Kullanmışsın nasıl olduğunu anlatmama gerek yok.Şimdiden hayırlı olsun.

evet kullandım ama ben 1999 modelini kullandım :)

2010 model olan elegant makyajsız kasa otomatik sadece kapı sacı değişmiş ama hasar kaydı yok ve garantisi bitmiş

2011 model olan comfort extra makyajlı kasa otomatik kaput ve on panel değişmiş 8000 tl lik hasar kaydı var ama bir yıl garantisi devam ediyor

şimdi bu iki araç arasında karar veremıyorum

konunun devami bu link te :

http://forum.donanimhaber.com/m_68003135/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Hocam ikisini de iyice araştırın.Sizin yerinizde olsam 2010 model olanı alırım.2011 modelde kaput ve ön panel değiştiyse sıkıntılı geldi bana.Motoru da ciddi hasar almış olabilir.

• işte toyotanın bu zamana kadar urettigi hiç bir arabanın tipini beğenmedim ama makyajlı kasa corolla ve makyajlı kasa avensisleri cok sevdim

2010 modelin tipi hiç hoşuma gitmiyor direksiyon ve göztegelerde dahil

ama

2011 model hem tip hem direksiyon hemde göztegeler cok hoşuma gidiyor

mantık 2010 hem full bir araç anahtarız çaliştirma hiz sabitleyici geri görüş kamerası falan filan ama ah bu gönül yok mu gönül ne illet birşeymiş

2011 de bunlarda yok
  • tasarım olarak cruz ,motor olarak focus ,sorunsuz ve sağlamlık olarak toyota
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.