Şimdi Ara

Corolla gitti, Forester geldi.(Yeni Fotoğraflar+Videolar)) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
18.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kzldmrndn

hayırlı olsun. pekı forrester'ın yakıt tuketimi nasıl?

Yukarıda yazmıştım, otoyol sürüşlerinde 120-140km/h arası genel olarak 9 lt tutturuluyor. Daha yavaş kullanımda sanırım 8 lt civarı görülebilir.
  • ilk Subaru hayırlı olsun :) kazasız belasız binmen dileğiyle.

ben de Subaru forester almayı istiyorum ancak yakın zamanda mersinin bir kasabasına(mersine 90km) taşınacağım. performans, yakıt, lpg, konfor konularında sorun yok. bunların dışında tek düşündüğüm servis. en yakın yetkili servis Adana'da. bana 170km mesafede. yedek parçasını İstanbul'dan getirtirim, sorun yok ama ustasını mersinde bulmak sorun olacak herhalde. araçta bir de lpg olacak tabi. araç sahipleri tavsiyeleriniz?

*mersinde oturan ve mersinde Subaru ustası tanıyan var mı?
    * forester'ı tanımayan iyi bi japon ustası arabaya bakım yapabilir mi? arızaları tespit edebilir mi? ufak tefek arızalarla başa çıkabilir mi?
  • aracınız hayırlı olsun;
    İnsanın Mantığın almasını emrettiği değilde gönlündeki aracı alması güzel bir şey olsa gerek...
  • Çok güzel araç , maşallah.
    Arkadaşımda da vardı eski kasa turbolu olanlardan. Baya zevkli araçtır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun süper bir tercih olmuş. Bu tip araçları görünce insanın kafası karışıyor, piyasa aracımı yoksa böyle keyif aracımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar yağıp da Subaru fotoğrafı paylaşmadan olmaz
     Corolla gitti, Forester geldi.(Yeni Fotoğraflar+Videolar))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 8 Ocak 2013; 23:08:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seckin.eren

ilk Subaru hayırlı olsun :) kazasız belasız binmen dileğiyle.

ben de Subaru forester almayı istiyorum ancak yakın zamanda mersinin bir kasabasına(mersine 90km) taşınacağım. performans, yakıt, lpg, konfor konularında sorun yok. bunların dışında tek düşündüğüm servis. en yakın yetkili servis Adana'da. bana 170km mesafede. yedek parçasını İstanbul'dan getirtirim, sorun yok ama ustasını mersinde bulmak sorun olacak herhalde. araçta bir de lpg olacak tabi. araç sahipleri tavsiyeleriniz?

*mersinde oturan ve mersinde Subaru ustası tanıyan var mı?
    * forester'ı tanımayan iyi bi japon ustası arabaya bakım yapabilir mi? arızaları tespit edebilir mi? ufak tefek arızalarla başa çıkabilir mi?

Merhaba Seçkin bey, servis bana da 250 km uzakta.
    Beklentileriniz nelerdir bilmiyorum ama ben çok keyif alarak kullanıyorum aracımı. Bu forumda ne yazık ki çok fazla Subaru kullanıcısı yok, subaruclubtr'ye girerseniz aklınıza gelebilecek her soruya daha doğru yanıtlar alabilirsiniz.

• Her zamanki gibi, yine çok güzel fotoğraflar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Her zamanki gibi, yine çok güzel fotoğraflar

Teşekkür ederim
  • Maaşallah diyelim, nazar değmesin. Öncelikle arabanın yanındaki ufaklığa tabi, sonra arabaya...
  • Subaru almak cesaret ister sizide bu yürekliliğinizden dolayı kutlar sevdiklerinizle güle güle binmeniz dileğiyle. MAŞALLAH...
  • Fotoğraflar çok güzel. Şoför kapısı boyalı mı?
  • devil25 teşekkürler.

optiarc, kardan yansıyan ışık sizi yanılttı sanırım, boyalı değil.

stompanato, 0km almak belki cesaret ister ama 2. el öyle değil. Aracın olası değer kaybını 0km alan kişi fazlasıyla üstlenmiş oluyor çünkü.
    Bakım maliyetleri ise, servise girmedim ama araştırmalarım sonucunda diğer araçlardan çok da farklı değil.

Araç mükemmel çekiş sistemi, düşük ağırlık merkeziyle ve sürüş keyfiyle ön plana çıkıyor. Subaruyla bu kadar geç tanıştıım için pişmanım aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 9 Ocak 2013; 19:41:15 >
  • Gerçekten 10 numara bir topic olmuş. bu aracı bizim Ankaranın daracık köroğlu caddesinde kuaföre gitmek için kullanırlar(), o açıdan siz tam bir bilinçli tüketicisiniz. bende 3 sene Mitsubishi yan ürünü kullandım ve çok memmundum. şimdi ihtiyaçlarım gereği Kangoo ya geçiş yaptım ama şuan için araçla ilgli fazla yorumda bulunamıyacam. ama şunu söylemeden geçemiyecem Japondan iniyorsan Japona bineceksin
  • İlker Bey, teşekkür ederim. subaruclub'ı takip edeceğim.
  • hayırlı olsun , nede olsa japon olduğu sürece sorun yok
  • Hayırlı olsun. Forester kesinlikle çok farklı bir araç. Zaten çok satılsın mantığıyla değil, belli başlı kesime hitap ettiği için üzeceğini hiç sanmıyorum. Güle güle kullanın. Ömürlük bir araç aldınız.
  • Arkadaşlar, biraz gözünüz şenlensin. Yeni çekimler yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 23 Şubat 2013; 23:23:46 >

• Aracı TAM anlamıyla kullanıyorsunuz. Gerektiği gibi yani. Güle güle ailenizle mutlu bir şekilde kullanın. Allah kaza bela vermesin.
  • Samet bey, sağolun.

Bu arada, şu fotoyu da paylaşayım tam olsun

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.