Şimdi Ara

corolla mi ? civic mi? astra mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İç mekan genişliği sorunsuzluğu donanımı cvt şanzıman... corolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

İç mekan genişliği sorunsuzluğu donanımı cvt şanzıman... corolla

multidrive s yaziyor bu kesin cvt ile ayni olan sanziman mi?

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Seyma hanım Toyota Corollo'da kullanılan şanzımanın tipi cvt ama Toyota firması üzerinde ufak tefek değişiklikler ve yazılımsal eklemeler yaptığı için özel isim koyarak multidrive s diyor.
  • hani diyorum o paralara 3.20 d yarı otomatik veya 3.16i yarı otomatik 2009 üstü bişeyler alsanız. c sınıfına o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor temiz 2. el bmw alacağınız bütün sıfır c sınıfından daha iyidir. herkes garanti kısmına ve ikinci el kısmına takılır. 150 bin tl veripde aracına bakmayan birini daha görmedim. yağına kadar filitresine kadar en iyisini kullanıyorlar. servislerde ben hiç kullanıcı hatası dışında bi cümle daha duymadım ve garanti işi aracın kalitesinden şüphe duyanlar için geçerlidir bmw 10 yıla kadar bu konuda destek sunuyor fabrika kaynaklı bir kusur oluştuğunda bunu ücretsiz telafi ediyorlar en azından kullanıcı hatası demiyorlar.
  • Astra 1.4 Turbo olsaydı önerirdim ancak seçenekler arasından ilk tercihim Corolla olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Astra 1.4 Turbo olsaydı önerirdim ancak seçenekler arasından ilk tercihim Corolla olurdu.

astraya tekrar baktim sedan sport modelinde 1.4 lt. TURBO ECOTEC 140 HP, 6 İleri Otomatik
    yazıyor konfiguratorde fiyati 69800 cikiyor.
    iyi dediginiz alinir dediginiz model bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 29 Eylül 2015; 12:10:16 >
  • Dizel sorsaydın yanıt astra veya focus olurdu ancak benzinli modellerinde kullanılan sorunsuz ve düşük yakıt sarfiyatlı cvt şansızman sebebiyle kesinlikle corolla multidrive s derim. Corolla şu sorunsuz cvt şanzımanı dizel araçlarına da koyup 1.6 motor seçeneği de eklerse satışlarında patlama olur.
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Evet Toyotanın geliştirdiği cvt sistemi bu multidrive s marka değişince isimlerde değişiyor.

Örneğin Cvt olmayan Çift kavrmalı şanzuman için
    Volkswagende DSG
    Audi de S tronik yada
    renaultda Edc
    Ford ve volvoda powershift gibi ama hepsi aynı mantık üzerine kurulu

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

İç mekan genişliği sorunsuzluğu donanımı cvt şanzıman... corolla

multidrive s yaziyor bu kesin cvt ile ayni olan sanziman mi?

Evet isim olarak Toyota multidrive s dese de tip olarak cvt (continuous variable transmission) şanzımandır.

• Otomatik araçlarda en sorusuz markalar japon arabalarıdır.Honda civic alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

Opele kalitesiz diyip beni eksileyen arkadaşların kaçı acaba bu sene içinde Astranın içine oturdu sürdü çok merak ediyorum.1.4 Turbo 140 beygir güç üreten sorun çıkarmayan şanzımana sahip kaliteli tok bir araç.Cahil cahil konuşmadan önce araştırmasını yapsın herkes

Cahil cahil konuşanlar konunun ilk mesajında sorulan soruya göre yorum yazmış olabilir mi? Konuda sorulan astra'nın 64 bin lira olan modeli turbo 140 beygir olan değil 115 beygir olan modeli de o yüzden diyorum.

75-80 bin liraya çıkan birisi için 69.000 liraya çıkmak hiç zor değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972
    astraya tekrar baktim sedan sport modelinde 1.4 lt. TURBO ECOTEC 140 HP, 6 İleri Otomatik
    yazıyor konfiguratorde fiyati 69800 cikiyor.
    iyi dediginiz alinir dediginiz model bu mu?

Astra 1.4T ve öncesinde Corolla araçlarım vardı, yeni Corolla da yakınımda var.

Astra eğer 1.6 115 beygir otomatik olsaydı diğer 2 seçeneğe göre hantal ve müsrif kalırdı ancak turbo destekli motoru diğer seçeneklerden güçlüyken onlara benzer bir tüketim sunar; ş.içinde otomatik Civic ten yakıt ve performans, Corolla dan ise performans olarak daha etkindir.

Araçları yorumların etkisinde kalmadan bizzat test etmenizi öneririm, şahsen Honda markasını çok sevsem de eski teknolojilere sahip Türkiye de üretilen bir Civic e Astra dan daha fazla ödeme yapmazdım ancak Civic - Corolla arasında kalırsanız da önerim Corolla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 29 Eylül 2015; 17:39:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.