Şimdi Ara

corolla mi ? civic mi? astra mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sol ayagimda topuk dikeni denen.illet cikti . bu yuzden elimdeki 2009 astra hb mqnuel arabami satip sifir otomatik araba almayi düşünüyorum. en uygun fiyatli astra sedan gorunuyor 64 bin civarı Toyota ve honda ise 75 /80 bin tl civari . sizce astraya devammi active select şanzıman nasildir? Toyota da cvt var sanirdim multidrive s yaziyor nedir ne degildir bilmiyorum honda cvt si icin cok iyi diyorlar ama 2016 sonunda yeni kasa gelecekmis ne yapsam bir türlü karar veremedim. hb arabadanda sıkıldım sedan düşünüyorum. ya corolla ya civic ya astra sedan sizce hangisi. yokusta geri kaymamasi lazim çünkü korkulu ruyamdir o ))

• Civic bakılmalı yeni kasa Toyota kullanmistim özellikleri neydi aracın bilmiyorum ama bayırda kalkmadı direk kendisi kaçırdı civic ise aynı bayirdi freni bıraktığım gibi ivmelendi ince ince gaza dokunmadan kalktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic guzel kasa degistirecek corolla kendim kullaniyorum tavsiye edemiyorum . Qasqai baksaniz

• Focus varken hic birine bakmam.

• Hocam Civic dizeli heyecanla bekliyoruz. Test sürüşünü dik bayırda yaptıracak cesareti olan tek bayi Honda idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 28 Eylül 2015; 13:11:15 >
  • Honda civic'de klasik tork konvertörlü şanzıman bulunuyor. Sağlamlığı ve sorunsuzluğu ile yıllarca işinizi görür. İçlerinde güvenlik testlerinde en yüksek puanı almış olan araçtır. Fabrika çıkışı LPG'li araçlar hem çok az yakar hemde 6 yıl garantisi bulunuyor. Yıllık bakımlarını yapın keyfinize bakın. Yeni kasası 2016 sonu 2017 başı gibi gelecek olduğundan 13-15 ay beklemeniz sanırım kolay olmaz.

Corolla cvt şanzıman kullanıyor bu nedenle sürüşü çok konforludur. Motor hacmi 1.6 olanın Honda Civic'den pek bir farkı yok. Yokuşta çıkamıyor diyenler sanırım 1.33 motorlu olanı denemişler. İç mekan genişliği rakiplerine göre daha fazladır ve cvt şanzımanı nedeniyle klasik tork konvertörlü şanzımanlardan daha düşük yakıt tüketimi sunar. Baktığınız araçlar içinde 1.6 Corolla Advance donanımı en alınabilir seçenek gibi gözüküyor. Ancak LPG ile kullanmayı düşünüyorsanız garanti durumunu mutlaka sorun.

Astra daha ucuz çünkü içlerinde en az donanım ve en az gücü veren araçtır. Diğerlerinden daha ağır kalır ve donanımı çok düşük olduğu için tat vermez. Bence içlerindeki en kötü seçenek.

Civic ve Corolla ile test sürüşü yapıp kendiniz aradaki farkı görün. Garanti süresi, iç mekan genişliği, rahatlık, konfor, ses yalıtımı ve donanımlarını karşılaştırıp öyle karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 28 Eylül 2015; 17:30:55 >

• Arkadaşım Kesinlikle Benzinli Toyota Corrolla 1,6 Multidrive S kullandığı Cvt şanzuman tüm zamanların en iyi Cvt si 7 ileri ve iyi bir yazılımla programlanmış Hundainin kullandığı Cvt ile karıştırma al torunlarına bırakırsın, Honda içinde bir parantez açmak gerekirse Honda otomatik vites konusunda çok iyidir ama şuan kullandığı şanzuman kaliteli olmasına rağmen 5 ileri ve verimi düşük ve bu yakıt sarfiyatını artırıyor. Opel için bişey söylemeye gerek yok Opel son 10 yıllda kaliteyi çok düşürdü düşünme derim

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jazz mı Getz mi Yaris mi?
    3 ay önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    clio mu i20 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı ikilemdeyim . Konuda açmıştım hatta kasımda alacagım için henüz gitmedim test sürüşlerine Focus'ta iyi bi seçenek olabilir benim açtığım konuda genelde Focus tavsiye etmişti arkadaşlar . Test sürüşlerinde Focus'uda ihmal etme bence vardır bi bildikleri . Benim gönlüm hala Civic almaktan yana . Üstte arkadasın bahsettiği nedenlerden dolayı . Ama astra sedan bal köpüğü rengi çok tatlı . Gördüğün gibi kafam çok karışık . Konuyu merakla takip ediyorum
  • Kesinlikle Corolla onun otomatik vitesi çok iyi ama bütçenin durumuna göre civic de olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Focus varken hic birine bakmam.

Katılıyorum.
  • Bence civic

• Hayrına up

• Öncelikle focus sonra golf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hayrına up

O zaman bendende bi up . Neden Honda yerine diğer C segment benzinli diğer araçları çok daha ucuza alıp . Lpg taktırıp kar etmeyelim ?
  • Astra + lpg net

• 3 araç arasından ,civic diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ka

Arkadaşım Kesinlikle Benzinli Toyota Corrolla 1,6 Multidrive S kullandığı Cvt şanzuman tüm zamanların en iyi Cvt si 7 ileri ve iyi bir yazılımla programlanmış Hundainin kullandığı Cvt ile karıştırma al torunlarına bırakırsın, Honda içinde bir parantez açmak gerekirse Honda otomatik vites konusunda çok iyidir ama şuan kullandığı şanzuman kaliteli olmasına rağmen 5 ileri ve verimi düşük ve bu yakıt sarfiyatını artırıyor. Opel için bişey söylemeye gerek yok Opel son 10 yıllda kaliteyi çok düşürdü düşünme derim

Saygılar...

multidrive s cvt mi? eğer öyleyse neden direk cvt olarak yazmıyorlar ki
  • 2013 1.6 132 beygir cvt corolla kullanıcısıyım , aracımdan genel olarak memnunum ufak tefek dezavantajları var tabi
    fakat bu tip olumsuz yönler her araçta mevcut , şanzıman olarak çok dik bir rampa ise geri kaçırma yapar fakat frenden
    çekip hemen gaza bastığınızda ileri gider uzun süre kaçmaz , ben 2. el düşük km araç alınması taraftarıyım
    sıfır c sınıfı bir araca 80 bin tl gibi rakamlar verilmesine karşıyım sıfır fiyatları pek bilmem fakat 2. el 80 bine D segmenti araç almak daha mantıklı
    veya 70 bin tl'ye sıfır gibi araç alınabilir . Tercih meselesidir diğer araçların elbette corolla'ya göre avantajları veya dezavantajları vardır fakat
    ben c sınıfı bir çok arabayı test edip corolla da karar kıldım , öneririm fakat mutlaka test edin.
    Lastikler bridstone olduğu için test esnasında gürültülü gelebilir normaldir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-nissan-yuzbasioglu-ndan-2013-corolla-1.6-premium-otomatik-231483698/detay

• Opele kalitesiz diyip beni eksileyen arkadaşların kaçı acaba bu sene içinde Astranın içine oturdu sürdü çok merak ediyorum.1.4 Turbo 140 beygir güç üreten sorun çıkarmayan şanzımana sahip kaliteli tok bir araç.Cahil cahil konuşmadan önce araştırmasını yapsın herkes

• quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

Opele kalitesiz diyip beni eksileyen arkadaşların kaçı acaba bu sene içinde Astranın içine oturdu sürdü çok merak ediyorum.1.4 Turbo 140 beygir güç üreten sorun çıkarmayan şanzımana sahip kaliteli tok bir araç.Cahil cahil konuşmadan önce araştırmasını yapsın herkes

Cahil cahil konuşanlar konunun ilk mesajında sorulan soruya göre yorum yazmış olabilir mi? Konuda sorulan astra'nın 64 bin lira olan modeli turbo 140 beygir olan değil 115 beygir olan modeli de o yüzden diyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.