Bildirim
corolla tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: texasgall
herkese slm 18000-19000 tl civarı param var önceliğim toyota serisi araba veya başka marka alınabilecek en iyi otomobil hangisidir
çok çelişkide kaldım kullanıp ta tavsiye üzerine neyi tercih etmeliyim
Corolla forumuna açtıysan kafanda Toyota vardır.. -
Tabiki corollada artıları eksileri hangi model yada satan arkadaş varsa bize yardımcı olsun -
Tabiki corollada artıları eksileri hangi model yada satan arkadaş varsa bize yardımcı olsun -
18-19 Lira çok riskli bir rakam hocam Öncelikle sedan mı arıyorsunuz ? -
evet sedan öncelikli ama hb de olabilir -
O paraya temiz bir 98 gli special abs+klima alınır -
hocam benim aklımdan terra 1,4 yada 1.6 geçiyordu nasıl iyi olmaz mı -
O kasalar fazla tutulmuyor hocam 99-01 arasını diyorsunuz dimi -
hocam vvt 2001 özellikle -
1.4 zaten bakmayın alacaksanızda eğer terra kesinlikle almayın
1.6 sol bakın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-terzi-otomotivden-2001-model-toyota-sol-156962398/detay -
-
quote:
Orijinalden alıntı: texasgall
hocam vvt 2001 özellikle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-vvt-sol-155364285/detay -
biliyorum tam donanımlı olan sol ama oda biraz fiyat yüksek zannedersem temizi 21 tl civarı -
19 a bulunur hocam acele etmeyin bence 19 a var sahibinden.com da
Bi alternatif araç isterseniz 2000 astralarada bakabilirsiniz bence -
hocam corolla sanki biraz daha üst sınıf gibi opeller çabuk dökülüyor ve aynı motor gücüne daha fazla ağırlık yüklenmiş corolla 1050kilo astra 1300kllo biraz daha fazla yakar ve daha hantal olmazmı
ben böyle düşünüyorum corolla sol aklımın bi köşesinde duruyor hocam beklemedeyim zaten acelem de yok -
Doğal olarak toyota biraz daha seri bir araç ve astra ile arasında devasa bir yakıt farkı yok motorlar aynı güçte çünkü
Ama Astra yol tutuşu olarak güvenlik olarak bi tık önde gidiyor ama toyota bi başka
Bence doğru tercih 1.6sol olur boş araba almamak en doğrusu -
yüzde yüz aynı fikirdeyim hocam -
Temiz bi tane 1.6 sol denk gelmesini bekleyin bence hocam dediğim gibi terra alırsınız sonra pişman olursunuz 1ooo lira daha verip niye sol almadım diye ben yaşadım o pişmanlıgı çok kötü bir şey -
sağolun hocam tavsiyeleriniz için
Benzer içerikler
- toyota corolla 1.6 elegant otomatik vites yorumlar
- toyota corolla paket sıralaması
- multidrive s
- toyota corolla hybrid yakıt tüketimi
- check engine ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X