Arkadaşlar Toyota Corollanın Terra veya Eco modelleri araştırmalarıma göre bütçeme uygun görünüyor.Bu araçlar hakkında sizlerin görüşlerini öğrenmek isterim..Çevremde bu araçların tipinden dolayı tutulmadığı söyleniyor.Oysa tipinde ben bir anormallik göremedim.Tipinden ziyade teknik özellikleri önemli benim için.Mesela motor hacmi 1300 cc ve 65 BG olan Eco modelinin performansı nasıldır.Bilgilendirirseniz sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: fakon
Arkadaşlar Toyota Corollanın Terra veya Eco modelleri araştırmalarıma göre bütçeme uygun görünüyor.Bu araçlar hakkında sizlerin görüşlerini öğrenmek isterim..Çevremde bu araçların tipinden dolayı tutulmadığı söyleniyor.Oysa tipinde ben bir anormallik göremedim.Tipinden ziyade teknik özellikleri önemli benim için.Mesela motor hacmi 1300 cc ve 65 BG olan Eco modelinin performansı nasıldır.Bilgilendirirseniz sevinirim...
Geçenlerde bende pazarda 1.6 terra beğendim abs kilma 2 hava yastığı full bi araçtı 12750 dedi ama 12 gibi alınırdı.Arkadaşlar tutulmuyo diye vazgeçirdiler.Bundan daha donanımsız ve eskileri daha tutuluyormuş ve pahalıymış insanları anlamak zor.
Evet bana da aynı şeyi söyleyenler oldu.Galiba ben de bu sebeple vazgeçip 97-98 modelleri değerlendircem sanırım...
Bu araçlar çıktığında Farlarının Bmw'den kopya olduğu söylenmişti. O zaman anti japoncular eski kasasından bile berbat diyerek güvenlik özelliklerini ön plana çıkardılar. Araba tutulmadı. Herhangi bir kronik arızası yoktur fakat tutulmaz. Tekrar satmayı düşünürsen yukarda yazdığım ama aslında olmayan şeylerden dolayı kimse almak istemez.
arkadaşlar ben 10 ay kadar önce 2000 model terra modelini aldım çift hava yastığı, abs, klima donanım olarak önceki modellerinden çok iyi motor olarak hiç bir sorunu yok farlarına gelince gece yolu yeterince aydınlatıyor tutulmuyorr deniyor ama ben tuttum forumu araştırırsanız hayli kullanıcısı olduğunu görürsünüz