Şimdi Ara

Corolla Terra veya Eco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Toyota Corollanın Terra veya Eco modelleri araştırmalarıma göre bütçeme uygun görünüyor.Bu araçlar hakkında sizlerin görüşlerini öğrenmek isterim..Çevremde bu araçların tipinden dolayı tutulmadığı söyleniyor.Oysa tipinde ben bir anormallik göremedim.Tipinden ziyade teknik özellikleri önemli benim için.Mesela motor hacmi 1300 cc ve 65 BG olan Eco modelinin performansı nasıldır.Bilgilendirirseniz sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: fakon

Arkadaşlar Toyota Corollanın Terra veya Eco modelleri araştırmalarıma göre bütçeme uygun görünüyor.Bu araçlar hakkında sizlerin görüşlerini öğrenmek isterim..Çevremde bu araçların tipinden dolayı tutulmadığı söyleniyor.Oysa tipinde ben bir anormallik göremedim.Tipinden ziyade teknik özellikleri önemli benim için.Mesela motor hacmi 1300 cc ve 65 BG olan Eco modelinin performansı nasıldır.Bilgilendirirseniz sevinirim...

Geçenlerde bende pazarda 1.6 terra beğendim abs kilma 2 hava yastığı full bi araçtı 12750 dedi ama 12 gibi alınırdı.Arkadaşlar tutulmuyo diye vazgeçirdiler.Bundan daha donanımsız ve eskileri daha tutuluyormuş ve pahalıymış insanları anlamak zor.
  • Evet bana da aynı şeyi söyleyenler oldu.Galiba ben de bu sebeple vazgeçip 97-98 modelleri değerlendircem sanırım...
  • Bu araçlar çıktığında Farlarının Bmw'den kopya olduğu söylenmişti. O zaman anti japoncular eski kasasından bile berbat diyerek güvenlik özelliklerini ön plana çıkardılar. Araba tutulmadı. Herhangi bir kronik arızası yoktur fakat tutulmaz. Tekrar satmayı düşünürsen yukarda yazdığım ama aslında olmayan şeylerden dolayı kimse almak istemez.
  • arkadaşlar ben 10 ay kadar önce
    2000 model terra modelini aldım
    çift hava yastığı, abs, klima
    donanım olarak önceki modellerinden çok iyi
    motor olarak hiç bir sorunu yok
    farlarına gelince gece yolu yeterince aydınlatıyor
    tutulmuyorr deniyor ama ben tuttum
    forumu araştırırsanız hayli kullanıcısı olduğunu görürsünüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.