Şimdi Ara

Kia Rio 1.4 CVVT Fancy (2013-Sedan) Tavsiye Edermisiniz? Yakıt Tüketimi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kia Rio 1.4 CVVT Fancy 2013 model benzinli arabayla ilgili bilgisi olan varmıdır? Yakıt tüketimi ve performansı nasıldır? Arabada turbo varmı yokuşta nasıl gider?

• Turbo yok. Ayni model accent in muadili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araclarla ben de ilgileniyorum.ici genis ferah ama sedan olmasina ragmen bagaj ufak.suspansuyonlari sert.yol sesi aliyor.motor cok sessiz.donanimli ve tipi de gayet guzel.2.eli bayagi zayif.sehir ici 7.2 lt gozukuyor reelde 8 ltden asagi yakmaz.lpg bu arabaya sart.performans ise 11.5 saniye yani oldukca seri.benim de butcem 40000 tl civarlarinda bu arac radarimda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gavur gibi yakar eminim. Kaliteli bir lpg kiti ile kullanılabilir. Atiker vs gibi markalara bulaşmayın.

• Kullandınız mı da eminsiniz?

Konu sahibine;

Uzun yolda normal kullanımda Bursa - Ankara 5.9, Ankara - Bursa 5.3 lt ortalamam vardı. 6.vites 90km/h hızla 4.5 lt civarı yakıyor. Arabada turbo yok. Klasik atmosferik motor, yüksek devri seviyor. Devri ayarlayınca 3. veya 4. vitesle 100-110 ile uzun yolda her rampayı çıkar. Doğal olarak yakıt tüketimi artar bu durumda. Performans isterseniz çok yakar. Sakin kullanırım derseniz memnun eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

Gavur gibi yakar eminim. Kaliteli bir lpg kiti ile kullanılabilir. Atiker vs gibi markalara bulaşmayın.

Bu yaklaşım yanlış. Atiker gold simdi kotu bir kit mi ?

Kotu kit yoktur, kotu usta vardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Gavur gibi yakar eminim. Kaliteli bir lpg kiti ile kullanılabilir. Atiker vs gibi markalara bulaşmayın.

Üstad belki tesadüftür fakat etrafımda atiker kullanıp da sorunsuz şekilde binen birilerini görmedim. Gold çok iyi bir kit olabilir ona lafım yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio 1.5 Crdi Yakıt Tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Üstad belki tesadüftür fakat etrafımda atiker kullanıp da sorunsuz şekilde binen birilerini görmedim. Gold çok iyi bir kit olabilir ona lafım yok.

Atikerin yan ürünü akl kullaniyorum. Benim montaj 9 satt surerken ayni anda benle periyoda giren corolla brc montaji 4 satte bitti.

Tüpü secmeyen motorlar icin gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.