Arkadaşım servis konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Arkadaşım toyota servisinde taktırdı ve garantisi de bozulmadı. Ayrıca kapalı garaj konusuna da katılmıyorum. Bende de 2004 megane II var ve hiç kimse LPG var mı diye sormadı.Dolum ağzı tamponun altında. Her arabanın altınamı bakıyorlar yoksa. Nerden anlayacaklar LPG li olup olmadığını.
quote:
Orjinalden alıntı: add2000
Arkadaşım servis konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Arkadaşım toyota servisinde taktırdı ve garantisi de bozulmadı. Ayrıca kapalı garaj konusuna da katılmıyorum. Bende de 2004 megane II var ve hiç kimse LPG var mı diye sormadı.Dolum ağzı tamponun altında. Her arabanın altınamı bakıyorlar yoksa. Nerden anlayacaklar LPG li olup olmadığını.
Lütfen arkadaşınızın LPG taktırdığı servisin adını yazarmısınız. Muhtemelen yetkili servis değildir. Eğer özel servis ise zaten alınmama gibi bir problemi yoktur. Kapalı bir atölyede aracınız çalıştırıldığında çıkan koku zaten kendini yeterince belli eder,sizin servis bir şey söyleyip söylememenize gerek kalmaz.
Yetkili servis ile özel servis kavramlarını birbirinden ayırıp daha doğru bilgi verirseniz sevinirim.En azından arkadaşlar yanlış yönlenmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme