Şimdi Ara

COROLLA VERSO LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BENDE BU HAFTA COROLLA VERSO 1.6 YA SIRALI BRC TAKTIRACAĞIM. ARTIK DOLAŞMAMAYA PAYDOS DİYECEK GÜNLER YAKIN BANA.
    SİZCE BU KASAYA PERFORMANS KAYBI OLURMU...
    SAYGILAR.

• MERHABA;
    PERFORMANS KAYBI SIZIN ICIN ONCELIKLI ISE BENIM SIZE TAVSIYEM E-GAS SIRALI SISTEMI ARASTIRMA LISTENIZE EKLEMENIZDIR.
    SAYGILARIMLA;
    GUVENLI VE SAGLIKLI SURUSLER DILEGIYLE.
  • Hayırlısı olsun arkadaşım. Umarım aracının motor sisteminin garanti kapsamından çıkacağını ve farklı şikayetler için gittiğin Toyota servislerine aracın LPG li olduğu için alınmıyacağını biliyorsundur.
  • TOYOTA SERVİSLERİNE NASIL ALINMAYACAĞIM KONUSUNDA BİLGİ ALABİLİRMİYİM.
  • Toyota servisleri Lpg li araçların atölyeye girmesine izin vermiyor.Güvenlik sebebi.....
    Ayrıca bilirsin LPG li araçların kapalı otoparklara da girişi yasaktır...Uyarı levhalarını görmüşsündür.

Bu arada harfleri küçük kullan lütfen
  • Sıralı sistem lpg bağlanınca ayıplı bir işmi yapılmış oluyor anlayamadım bu gun TOFAŞ ARACINA SIRALI LPG BAGLADI CHAVROLET SIRALI SİSTEM BAGLADI Renault yeni sceniç aracı lpgli alarak piyasaya sunuyor MİTSUBİŞİ PAJEROSU OTOGAZ LI SUNUYOR DAHA COK ÖRNEKŞLER VEREBİLİRİM OTOGAZ EHLİ VE EHLİYETLİ KİŞİLER TARAFIN DAN montaj yapılırsa ben herhangi bir arıza ve sıkıntı dogacagına inanmıyorum Saygılar
  • Şimdiden hayırlı olsun çok yerinde bir karar vermişsiniz performans kaybı olmaz siz rahat olun

quote:

Orjinalden alıntı: AYDOGANT

HERKESE MERHABA,

BENDE BU HAFTA COROLLA VERSO 1.6 YA SIRALI BRC TAKTIRACAĞIM. ARTIK DOLAŞMAMAYA PAYDOS DİYECEK GÜNLER YAKIN BANA.
    SİZCE BU KASAYA PERFORMANS KAYBI OLURMU...
    SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysal otogaz -- 3 Nisan 2007; 18:19:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EVET ÇOK DOĞRU su kompleksden kurtulmak gerek lpg karşıtı zihniyete
  • Temiz bir çevre ve doganın dengesi bozulmasın dıye lütfen LPG ye hayır demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysal otogaz -- 3 Nisan 2007; 18:38:00 >
  • Kapalı otopark konusunda doğrudur girilmesi sakıncalı olabilir. Aslında tüm lpg li araçlar doğru montaj ve usta ellerden geçse bu sorunda baştan
    halledilmiş olurdu. Bakınız Avrupaya varmı ?
    Benim önemli bir sorum olacak toyotacılara , aracım yeni 1 yıllık dolayısıyla lpg taktırdığım an motor garantisi bitecek fakat duyduğum kadarı ile sıralı sistem kullanan toyotacıların servislerinde periodikbakımlarını yapabildiklerini duymuştum bu konuda bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum...
    Yoksa tüm lpg li araçlar içinmi geçerli servise girememek....Gerçekten enteresan...
  • ilk defa duyuyorum böyle birşeyi. Neden servisler lpg li diye bir aracı almasınki.. Piyasada bir sürü LPGli yani araçlar var öyle birşey olsaydı çoktan yayılırdı herkese..
  • Lpg takınca gerçekten performans kaybedilmeyeceğine inanan var mı? Ben inanmıyorum
  • benzin 95 lpg 93 oktan olduğundan kafadan %2 kaybın olacak ama araban 110 bg yani 2 bg. hissedeceğini zannetmiyorum
  • ya ne performan kaybı varsa yuzde 5 tir en fazla ee kazandgı okadar ekonomi var birazda okada rolsun yahu bide bu lpglilere en fazla gıcık gidenler kendileri taktırmayanalar uzanamdıgı igere pis diyo her neyse . burda bunlar cok tartısıldı uzatamanın manası yok kardesişm ben biniyorum tasarrufyapı7yoırum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Lpg takınca gerçekten performans kaybedilmeyeceğine inanan var mı? Ben inanmıyorum

ben 98 model toyotama sıralı sistem takdırdım. eğer bilen varsa muğla gökovanın sakar yokuşu var, yaklaşık 10 km.geçen hafta sonu sınav için marmaristen muğlaya gittim ve arabamda herhangi bir performans eksikliği hissetmedim...gayet seri idi...söylerlerdi ama inanmazdım..kullanıcı olarak tavsiye ederim..
  • peki toyota servisine bakım için alıyorlarmı yoksa kapı dışarımı ediyorlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Lpg takınca gerçekten performans kaybedilmeyeceğine inanan var mı? Ben inanmıyorum

Performans kayıbını
    siz zaten
    hissedemezsiniz
    sıralı sistemde. Çünkü
    çok düşük oranda gerçekleşir.
  • quote:

peki toyota servisine bakım için alıyorlarmı yoksa kapı dışarımı ediyorlar ...

bu sorunun cevabını en iyi toyota servisi verir, servise sorarsanız onlar size bu konuda yardımcı olurlar. ama eğer gerçekten böyle bi şey varsa taktırmanızı tavsiye etmem.
  • LPG sisteminde peformansta değişiklik göstermeyen tek araç toyotadır. LPG de giderken hiç farkettirmiyor. ben bugüne kadar toyotalar kadar LPG Ye yenilmeyen bir araç görmedim.

ama senin dediğin VERSO daha yeni bence hiç attırma yazık.
  • quote:

peki toyota servisine bakım için alıyorlarmı yoksa kapı dışarımı ediyorlar ...

arkadaşım en güzeli ara ve sor..bende mercedes var almıyorlar lpg'den sonra...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.