Bildirim
SUBARU FORESTER LPG???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba,
Biz Okcan Otomotiv TARTARINI merkez servisi olarak sizin aracınıza hatta IMPREZA STI 2.4 280 BG bile montajını bile sorunsuz bir şekilde montajını gerçekleştirdik. Herhangi bir performans kaybı olmaz. LPG aracın motoruna zarar vermez, yapılan yanlış montaj aracınıza zarar verir.
Bu konudaki detayları burada yaz çok uzun olacaktır, arzu ederseniz imzamda irtibat bilgilerim mevcut. Size bu konuda istemiş olduğunuz her türlü detayı verebilirim.
Saygılarımla, -
hiç düşünme zavoli sıralı süper kit taktır... kafan ağrımasın -
Merhaba,
LPG montajı doğru yapıldığı zaman aracınıza kesinlikle zarar vermez. Burada sadece benzinden iktisat etmezsiniz. Aynı zamanda örneğin benzinde 10000 km de değiştireceğiniz motor yağınızı da en az 15000 km değiştirirsiniz. Benzinde iktisatınız ise min. %40 dır.
TARTARINI hakkında her türlü detyalı bilgiyi verebilirim. Altta neden TARTARINI diyebileceğim birkaç önemli detayı yazayım;
* 1941 Yılından beri gaz sektöründe hizmet tecrübesi
* %100 safkan italyan
* Tek bir bünyede Türkiyenin 61 noktasından hizmet alma ayrıcalığı
* En kısa sürede yedek parça temin güvencesi
* Yeni çok hızlı ve seri enjektörleri
TARTARINI, Türkiyede 16 yıldan beri bulunan ve hizmet veren bir markadır. 16 yıllık bir yedek parçayı bile bulabilirsiniz. Türkiyede 90 civarında LPG markası var. Bu markaların kaç tanesi size yukarıda belirmiş olduğum özellikleri taşır durumdadır. Tek bir marka var oda TARTARINI....
Bizde ispat var, referans var. Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi sadece süper kit demek sizi ne kadar tatmin edici olur bilemem.
Ödeme ve teknik konuda dahada detaylı bilgi edinmek istiyor iseniz, beni aramanızı rica ediyorum.
Saygılarımla,
-
Pazartesi günü bir tane montaj için randevu verdiğimiz aracımız var , sonuçları buradan paylaşırım :)quote:
Orijinalden alıntı: Süha İŞGİNÖZ
Merhaba,
LPG montajı doğru yapıldığı zaman aracınıza kesinlikle zarar vermez. Burada sadece benzinden iktisat etmezsiniz. Aynı zamanda örneğin benzinde 10000 km de değiştireceğiniz motor yağınızı da en az 15000 km değiştirirsiniz. Benzinde iktisatınız ise min. %40 dır.
TARTARINI hakkında her türlü detyalı bilgiyi verebilirim. Altta neden TARTARINI diyebileceğim birkaç önemli detayı yazayım;
* 1941 Yılından beri gaz sektöründe hizmet tecrübesi
* %100 safkan italyan
* Tek bir bünyede Türkiyenin 61 noktasından hizmet alma ayrıcalığı
* En kısa sürede yedek parça temin güvencesi
* Yeni çok hızlı ve seri enjektörleri
TARTARINI, Türkiyede 16 yıldan beri bulunan ve hizmet veren bir markadır. 16 yıllık bir yedek parçayı bile bulabilirsiniz. Türkiyede 90 civarında LPG markası var. Bu markaların kaç tanesi size yukarıda belirmiş olduğum özellikleri taşır durumdadır. Tek bir marka var oda TARTARINI....
Bizde ispat var, referans var. Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi sadece süper kit demek sizi ne kadar tatmin edici olur bilemem.
Ödeme ve teknik konuda dahada detaylı bilgi edinmek istiyor iseniz, beni aramanızı rica ediyorum.
Saygılarımla,
İzmitte forester yoktu yeni birtane geldi oda bize nasip oldu 190 hp olduğunu söyledi müşterim doğrumudur+ turbo varmış
Turbo kit sipariş ettim onun için
-
quote:
Orjinalden alıntı: raifkokten
Arkadaşta 2006 model 156hp 2.0 benzinli motor otm vites Subaru Forester var..Bu model arabaya ve motora sahip olup tüp taktıran arkadaş varmı? Boxer motora tüp uygulaması nasıl olur?? Tavsiye derseniz hangi marka tüp tavsiye edersiniz??
Teşekkürler..
bu araçtan dervişoglu oto vardı aynı model olmayabilir motor yapıları genelde birbirine benzer arkadaşımızın ismi mahmut sana bu konuda bilgi verebilir.aracı lpg li iş tel:02124452886 -
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
Pazartesi günü bir tane montaj için randevu verdiğimiz aracımız var , sonuçları buradan paylaşırım :)
İzmitte forester yoktu yeni birtane geldi oda bize nasip oldu 190 hp olduğunu söyledi müşterim doğrumudur+ turbo varmış
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: faruksevgili
Pazartesi günü bir tane montaj için randevu verdiğimiz aracımız var , sonuçları buradan paylaşırım :)
Turbolu versiyonu 190 küsur beygir doğrudur...
-
quote:
Arkadaşta 2006 model 156hp 2.0 benzinli motor otm vites Subaru Forester var..Bu model arabaya ve motora sahip olup tüp taktıran arkadaş varmı? Boxer motora tüp uygulaması nasıl olur?? Tavsiye derseniz hangi marka tüp tavsiye edersiniz??
Teşekkürler..
Dün sizin aracınızın aynısına montaj yaptık iletişim bilgilerini buradan veriyorum kendisi ile direkt olarak irtibata geçip bilgi alabilirsiniz :)
Suat ÜLKER
0532 245 00 51
Sevgi ile kalın -
Tecrübeler artmıştır aradan geçen süre boyuncaquote:
Orijinalden alıntı: faruksevgiliquote:
Teşekkürler..
Dün sizin aracınızın aynısına montaj yaptık iletişim bilgilerini buradan veriyorum kendisi ile direkt olarak irtibata geçip bilgi alabilirsiniz :)
Suat ÜLKER
0532 245 00 51
Sevgi ile kalın
subaru forester 2.0 A/T için bilgi istiyorum LPG uygulamaları yapan arkadaşlardan.
-
Mutlaka manifoldu sökerek montaj yapmak gerekiyor. Boxer motorlara montaj biraz daha uzun ve zahmetli ama iyi verim alınıyor. Enjektörleri tek tek olan bir sistemin hortum mesafesi de kısa olacağından böyle bir sistemde performans kaybı ve geçişlerde silkeleme yaşamazsınız. Tavsiyem kesinlikle Romano'dur. Kendi araçlarında Romano kullanan Subaru bayiileri var. Referans almak isterseniz telefon numaralarını özel mesaj ile gönderebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR
Tecrübeler artmıştır aradan geçen süre boyunca
subaru forester 2.0 A/T için bilgi istiyorum LPG uygulamaları yapan arkadaşlardan.
Alıntıları Göster
Saygılarımla,
H.Emre DELER / Kahvecioğlu A.Ş.
-
Arkadaslar bende 2004 subaru forester turbo var lovato taktırdım bir de range roverim var ona da zavoli taktırmıstım ikisinden de cok memnunum kullanıma gore uzun yolda km de 40-45 kurus yakan araba uzun yolda 23.7 kurus yaktı paranızı asfalta dokmeyin taktırın ama lovatonun ozel bir kiti oldugunu onu taktıklarını soylediler 70.000 km kullandıgım range rover a takan ekip taktıgı için icim rahat taktırdım antalyada onder oto gaz taktı -
Subaru ların çeşitli modellerine uygulama yaptık bu zaman içerisinde :) 2010 model dahil...quote:
Orijinalden alıntı: cell07
Arkadaslar bende 2004 subaru forester turbo var lovato taktırdım bir de range roverim var ona da zavoli taktırmıstım ikisinden de cok memnunum kullanıma gore uzun yolda km de 40-45 kurus yakan araba uzun yolda 23.7 kurus yaktı paranızı asfalta dokmeyin taktırın ama lovatonun ozel bir kiti oldugunu onu taktıklarını soylediler 70.000 km kullandıgım range rover a takan ekip taktıgı için icim rahat taktırdım antalyada onder oto gaz taktı
LPG ye gayet uyumlu araçlar, 2+2 olarak montaj yaptırmanızın dışında extra bir tavsiyem yok.
(Adamın teki 4 lü rail kullanmış ve hortumlar çok uzun kalmış böyle montaj yapanlar da gördüğüm için bu önemli hususu uyarayım dedim)
Saygılar
-
merhabalarquote:
Subaru ların çeşitli modellerine uygulama yaptık bu zaman içerisinde :) 2010 model dahil...
LPG ye gayet uyumlu araçlar, 2+2 olarak montaj yaptırmanızın dışında extra bir tavsiyem yok.
(Adamın teki 4 lü rail kullanmış ve hortumlar çok uzun kalmış böyle montaj yapanlar da gördüğüm için bu önemli hususu uyarayım dedim)
Saygılar
Alıntıları Göster
subaru marka araçlar sıralı sisteme uygundur .
herhangibir sıkıntı söz konusu değildir. lakin arkadaşlarında belirttiği üzere uygun montaj ve ayarlarla bunu pekiştirmek sizin vermiş olduğunuz paranın karşılığını en iyi şekilde almanıza nedendir.
konu hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen
0531 9599452 den ulaşabilirsiniz.
saygılarımla
yunus otogaz
berkan ersöz
-
Orijinalden alıntı: cell07
Arkadaslar bende 2004 subaru forester turbo var lovato taktırdım bir de range roverim var ona da zavoli taktırmıstım ikisinden de cok memnunum kullanıma gore uzun yolda km de 40-45 kurus yakan araba uzun yolda 23.7 kurus yaktı paranızı asfalta dokmeyin taktırın ama lovatonun ozel bir kiti oldugunu onu taktıklarını soylediler 70.000 km kullandıgım range rover a takan ekip taktıgı için icim rahat taktırdım antalyada onder oto gaz taktı
[/qu
lovatonun yeni kiti easy fast (avans) sıralı sistem ile farkı farkedin performans kaybı yaşamadan diğer kitlere nazaran daha az yakıt tüketimi ve yüzde yüz gerçek italyan kalitesiyle yıllarca sorunsuz kullanımın tadına varın
-
quote:
Orijinalden alıntı: raifkokten
Teşekkürler..
tabiki yarım asırlık italyan kalitesi lovato derim 4 aylık bi süre içerisinde 3 adet montajımız oldu bize ulaşırsanız size telefon no larını verebilirim nerede olursnız olun mutlaka lovato olsun tercihiniz ikili enjektör kullanımında extra ücrette ödemezsiniz şu an kampanya devam ediyor yararlanmanız dileğiyle hoşkalın saygılar -
quote:
sayın faruk hocam yanlışınız var :) biz yeni bayi olmamıza rağmen geçen 4 ay içerisinde 3 adet forester e lovato montajı yaptık :) saygılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: lovato kocaeli bayi
quote:
sayın faruk hocam yanlışınız var :) biz yeni bayi olmamıza rağmen geçen 4 ay içerisinde 3 adet forester e lovato montajı yaptık :) saygılar
:)
Faruk hocam bunu 29 Mayıs 2008; 19:46:50 tarihinde atmış, o günden bugüne çok zaman geçti herhalde.
Ayrıca Lovato satılabilmesi için herşeyi deniyor herhalde, "diğer kitlere nazaran daha az yakıt tüketimi" olayını neye göre ifade edip açıklıyorsunuz?
Keşke lovato'nun ilk reklamı da bu robot kolu ile olsaydı, atiker ile dalga geçmeseydi.
-
Hocaların yanlışı olmaz ama çırakların tecrübesizliği bakidir Faruk Bey 2 yıl öncesinden bahsediyor.Siz 2 yıl geriden geliyorsunuz
quote:
quote:
-
kem küm :) valla bu forum sitesi karman çorman desem yeridir :)boşuna er dememişler yeni üyelere mazur görülecez artık :) hocamdanda özürler:)
quote:
Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
Hocaların yanlışı olmaz ama çırakların tecrübesizliği bakidir Faruk Bey 2 yıl öncesinden bahsediyor.Siz 2 yıl geriden geliyorsunuz
quote:
quote:
-
Foruma hoş geldinizquote:
Orijinalden alıntı: SERİMOTOGAZ
kem küm :) valla bu forum sitesi karman çorman desem yeridir :)boşuna er dememişler yeni üyelere mazur görülecez artık :) hocamdanda özürler:)
quote:
Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- aracı direk lpg ile çalıştırmak zararlı mı
- aldesa lpg beyni yorumları
- araba gaza geçmiyor işık yanıp sönüyor
- 444 lpg katkısı yorum
- en iyi lpg markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X