< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Corolla Vision vs Egea Cross (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınVision paket yüzde kaclik dilimde hocam ? Ben zaten yüzde 80lik dilimde diye biliyorum
Alıntıları GösterToyota Corolla Vision Multidrive S paketi vergisiz fiyatı şu an 129689 TL yani 311 TL zam gelirse araca 130.000 TL olacağı için direk %80 ötv bandına giriyor ve fiyat direk 276 bin TL oluyor. Aslında diğer araçlar ile kıyaslanınca fiyatı bu bazda almak lazım. Çünkü satış yapmak adına Toyota şu an en düşük paketini olabildiğince %50 ÖTV bandında tutmaya çalışıyor.
Konu sahibine gelince tercihinizi Toyota üzerinde yapmanız isabet olmuş. Fiat daha iyi, içinde yaşıyorsun sonuçta, vision çok boş paket dream olsa neyse vs. diyen arkadaşlar gerçekten burada komik olmuş. Dream ile Vision farkını sorsan dahi söyleyemezler ama burada para döküp araç alacak arkadaşa yorumda bulunarak onu yanlışa sürüklüyorlar. Yukarıda zaten tecrübeli ve bilgili arkadaşlar sonradan eklenebilecek ve eklenemeyecek özelliklerin çoğunu sıralamış. İstersen o kadar araba içinde yaşamak için çok önemli ise ekranı sonradan taktırırsın :)
Sonuç olarak kıyas bile etmek hata olurdu, güvenlik paketi yeter. Bu kıyaslamada tabi ki Toyota Corolla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Corolla bulamadım. Sonra zaten corolladan da vazgeçtim. Çünkü içeriye çok ses alıyordu. Uzun yol yapınca baş ağrısı yapacak kadar rahatsız ettiği için vazgeçtim. Şimdi de boş paket Elantra ile boş paket Golf arasında gidip geliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanwebCorolla bulamadım. Sonra zaten corolladan da vazgeçtim. Çünkü içeriye çok ses alıyordu. Uzun yol yapınca baş ağrısı yapacak kadar rahatsız ettiği için vazgeçtim. Şimdi de boş paket Elantra ile boş paket Golf arasında gidip geliyorum.
Bulduğunuzu alın, araç bulunamıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerden yüksek bir egea olan egea cross'un Corolla karşısında hiç bir şansı yok.
- Corolla düz arka zemini ile daha rahat bir kullanım sunar
- Corolla nCap'ten5 yıldız almış bir araç
- Corolla baz donanımda dahi bütün güvenlik donanımı sunuyor
- Egea yerden daha yüksek bu nedenle ya süspansiyon sert olacaktır ya da sürüş dinamiklerinden fedakarlık edeceksin demektir.
- Corolla 1.5 3 silindir motor yer yüzündeki en gelişmiş, en teknolojik atmosferik makinelerden biri. ancak bu nedenle özellikle bakım açısından hassas olacaktır. yani yağ, su vs bakımlara dikkat etmen gerek. ve bakımı da biraz pahalıdır diye düşünüyorum.
Kısaca bu karşılaştırmada "yerden yüksek suv gibi duruyor" haricinde Egea'nın bir avantajı yok. 1.0 turbo makine de bir avantaj değil. Egea bakım konusunda daha avantajlı olacaktır. ancak kim ne derse desin Corolla ile Egea kıyaslamak mümkün değil.
Egea 1.6 dizel olsa idi daha farklı bir yorum yapardım.
-
Liste fiyatından boş paket Hyundai Elantra buldum. Bir de boş paket Hyundai Bayon buldum. Bayon’un boş paketinde 2 hava yastığı var dedi satıcı. Bu yüzden vazgeçtim. Yarın golf 8 boş paket arayacağım. Bulabilirsem golf 8 alacağım. Bulamazsam sanırım elantra alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanwebListe fiyatından boş paket Hyundai Elantra buldum. Bir de boş paket Hyundai Bayon buldum. Bayon’un boş paketinde 2 hava yastığı var dedi satıcı. Bu yüzden vazgeçtim. Yarın golf 8 boş paket arayacağım. Bulabilirsem golf 8 alacağım. Bulamazsam sanırım elantra alırım.
Dolu bayon olsa güzel olurdu, Golf 8 olduğunu hiç sanmıyorum. Hyundaiyi sıkıştırıp dolu bayon veya i20 bulsanız iyi olur
Hocam hiç düşünme EGEA al. Ne yapacaksın corollayı.
Konu editlenmiş o zaman boş paket golf al. Hiç düşünme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kator -- 12 Eylül 2021; 21:52:58 > -
Egea ile corolla kıyas kabul etmez. Ford Puma güzel bir araç olmuş bu arada bulabilirseniz bakmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: srondadToyota Corolla Vision Multidrive S paketi vergisiz fiyatı şu an 129689 TL yani 311 TL zam gelirse araca 130.000 TL olacağı için direk %80 ötv bandına giriyor ve fiyat direk 276 bin TL oluyor. Aslında diğer araçlar ile kıyaslanınca fiyatı bu bazda almak lazım. Çünkü satış yapmak adına Toyota şu an en düşük paketini olabildiğince %50 ÖTV bandında tutmaya çalışıyor.
Konu sahibine gelince tercihinizi Toyota üzerinde yapmanız isabet olmuş. Fiat daha iyi, içinde yaşıyorsun sonuçta, vision çok boş paket dream olsa neyse vs. diyen arkadaşlar gerçekten burada komik olmuş. Dream ile Vision farkını sorsan dahi söyleyemezler ama burada para döküp araç alacak arkadaşa yorumda bulunarak onu yanlışa sürüklüyorlar. Yukarıda zaten tecrübeli ve bilgili arkadaşlar sonradan eklenebilecek ve eklenemeyecek özelliklerin çoğunu sıralamış. İstersen o kadar araba içinde yaşamak için çok önemli ise ekranı sonradan taktırırsın :)
Sonuç olarak kıyas bile etmek hata olurdu, güvenlik paketi yeter. Bu kıyaslamada tabi ki Toyota Corolla.
Alıntıları GösterVision acaba yüzde 80 Lil dilime girdi mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınVision acaba yüzde 80 Lil dilime girdi mi ?
Alıntıları GösterHayır ÖTV matrah değişimi sonrası flame multidrive s paketi dahi %50 lik ÖTV diliminde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srondad -- 13 Eylül 2021; 7:49:3 >
Bugün Megane Joy 1.3 TCe EDC 140 bg aldım. Önümüzdeki ayın başında teslim dediler. 247.500 Tl ye anlaştım. 7500’e de navigasyonlu ekran ekleyebilecekleri söylediler.
Bugün satıcının saçmaladığını öğrendim. Adam sattığı arabayı bana kötüledi. 240 bin fiyat verdi bana Style paket Sunrooflu Bayon için. Araçta 6 hava yastığı var. Style paket de boş paket değil orta paketmiş. Bayon'un genişliği az geldiği için vazgeçmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 13 Eylül 2021; 19:32:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanwebBugün satıcının saçmaladığını öğrendim. Adam sattığı arabayı bana kötüledi. 240 bin fiyat verdi bana Style paket Sunrooflu Bayon için. Araçta 6 hava yastığı var. Style paket de boş paket değil orta paketmiş. Bayon'un genişliği az geldiği için vazgeçmiştim.
ST lere güvenip te araç alınmaz. Sattıkları üründen bihaberler. Ben de aracımı alırken (ki en aşağı 9-10 lt yakar ş.içinde diye gittim bayiye), ST bayan bana (Aracım Egea 1.6 benzin otm.) kendisinin de kullandığını 4 lt yakıt tüketimi olduğunu söyledi ki katalog verisi bile bunun 2 katından fazla. Üstünde dahi durmadım, zaten bayiye gitmeden önce araştırmış ve ne alacağımı bilerek gitmiştim.
-
iyi fiyat hayırlı olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X