Şimdi Ara

Corona Virüsü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Heyecan istiyorsanız, Wuhan'da 4. seviye bir biyokimya tesisi varmış, virüs sızmış ve olaylar olaylar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettiğim bir şey var bu virüs laboratuvar ortamında üretilmiş olabilir mi ? Eğer gerçekten Hayvanlar ile yakın temastan bu virüs bulaştı ise Cin hükumetinin kısıtlama getirmesi gerekiyor adamlar bütün hayvanları yiyor enteresan
  • Şaşırmışlar bari domuz ye 8-10 yavru yapabilir hızlı büyür en azından denetirsin aşılı maşılı..

Sokak köpeği yiyorlar falan hayırdır mk.

• erenkes kullanıcısına yanıt
    Konuyu biraz okusan neden yazdığımı anlardın ama nerdeeee !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertmelih.1 M kullanıcısına yanıt
    Bu kadar bilincsizce yapılmaz ya topuzun kantarı fazla kaçtı yada başka bir şey oldu bunun olmasını ABD bile istemez daha şimdiden böyle bi olay yüzünden Dünya Ekonomisi durma noktasina geldi

• Ensonhaber
    İzmir'de koronavirüs şüphesi
    https://www.ensonhaber.com/izmirde-koronavirus-suphesi.html

Corona Virüsü

• berkaymurat B kullanıcısına yanıt
    hayvandaki bir virüsün, laboratuvar ortaminda değiştirilmiş olma ihtimali var.

• selamivural kullanıcısına yanıt
    Son 2 yıldır Güney Kore,Çin,Japonya gibi ülkelerden turist gelmeye başladı ülkeye valla Araplari aratacak bu pasaklı çekikler

• odgurmis O kullanıcısına yanıt
    aynen öyle çin devleti tüm dinlere düşman din kavramının kendisine düşman merhamet insanlık nedir bilmeyen dünya tarihinin gelmiş-geçmiş en büyük mezalimi. Uzak doğuda insanların gözünden uzak yıllardır zulmünü bütün şiddetiyle sürdürüyor ve kimse bir şey demiyor. Aslında diyemiyor çünkü küresel para babaları çini üs edinmiş dibine kadar destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertmelih.1

Biraz saçma bir düşünce ama 51. Bölgede gizli tutulan bir teknoloji ile üretilmiş olabilir mi?
    Saçma sapan komple teorilerini bırakın. Daha akıllıca, var olan, gelişmekte olan şeyleri araştırın.

Alın size bir örnek "CRISPR"

Bu bakterilerin virüslere karşı geliştirdiği bir savunma ve saldırı mekanizmasıdır. Çok öncelerden beri bilindiği halde 2016 yılında çözümlenmeye başladı.

Bildiğiniz gibi virüsler sadece genetik kod parçacıkları olan rna taşırlar ve bu rna ları bir kere hücre veya bakterileri duvarından bir kere aşırdı mı, henüz çözülemeyen bir süreç sonunda hücrenin dna'sını bir nevi hack'a uğratır ve hücre çekirdeği bütün işleyişini kendi hücresinin yaşamsal faaliyetleri için değil virüs'ü oluşturan parçaların üretilmesi üzerine yeniden programlar.

İşte adına crispr denilen özelleşmiş bir protein enzimi virüs'ün rna sını tanımlar ve bi çeşit hafızaya alıp, tekrar kendi bakterisinin dna'sını bi nevi chek edip eğer virüs RNA'sına rastlarsa onu oradan kesip biçip ayırarak virüs belasına bi nevi kökünden çözer. (hadi bakayım atayistler bunu da açıklasanıza )

Durum biraz karışık bende anlayabildiğim kadarıyla yazdım.

Demem o ki bi ihtimal bakteri DNA'sının içine virüs rna sı ekleyip crispr metodu ile belki bi ihtimal istedikleri gen tasarımı yapabilirler mi? hiç bilmiyorum. Tamamen atarak yazdım.

Bu konuda en iyi bu konunun uzmanları bilir. Hani belki yapılabilinirse bu şekilde filan feşmekan şeklinde yapılabilinir diye düşünüyorum ama bu konuyla ilgili henüz araştırmadan öteye bir tedavi yöntemi geliştirilmedi diye biliyorum. Belki tedavi geliştirilmemiştir ama bu çeşit biyo silah yapımında kullanılıyor olabilir.

Ama ben atarak yazdığım için bunun da ne kadar gerçekleştirilebilir olduğunu bilmiyorum.

Ama şunu unutma ki böyle bir olay demek DİREK ÖLÜMSÜZLÜĞÜN DE BULUNMASI ANLAMINA GELİR. En azından ecel babında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinata -- 7 Şubat 2020; 23:46:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertmelih.1

Bunun nüfusu azaltmak için yapılmış olma ihtimali yok mu?
    Onlar ölmüyorlar helak oluyorlar. Videolari izlediysen ölüm şekilleride tuhaf. Ayrica bu kadar düz inançsızca yaşamaya az bile.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.