Şimdi Ara

Corona Virüsü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir siteye atıp size link vereyim kendiniz dinleyip kendiniz karar verin.
  • s4.dosya.tc
    WhatsApp_Audio_2020-01-26_at_17.03.15.ogg dosyas�n� indir - download
    https://s4.dosya.tc/server9/pjmgpo/WhatsApp_Audio_2020-01-26_at_17.03.15.ogg.html

Buyrun kendiniz karar verin dinleyip.
  • Dinledim. Trolleme amaçlı hazırlanmış.. İnanmayın bunlara..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Dinledim. Trolleme amaçlı hazırlanmış.. İnanmayın bunlara..
    Ben gerçek olduğundan emin değilim tabiki ama siz nasıl bu kadar troll olduğuna emin oldunuz anlayamadım...
    Motorcular whatsapp grubundan bir arkadaşının ses kaydı bu. Troll yapacak birisi değil ama yinede ben emin değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 26 Ocak 2020; 19:38:4 >
  • troll diyenin bir kanıtı yoktur, olsa paylaşırdı. ses kaydının aslı var mı yok mu bilinmez ama tedirgin olduk şimdi.
  • Size motorcular diye gelmiş. Sabah bana da doktorlar whatsapp grubundan bir arkadaşımızın ses kaydı, arkadaşıma da başka bir gruptaki arkadaşının ses kaydı diye gelmiş.
    İnanmayın derim, gerisi size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Corona Virusu Amerikan Patentli bir Labaratuvar urunudur. Patentnumarasi US10130701B2. Isteyen googledan arastirsin.
    Virüslerin aşısı olur. Aşıyı bulan kişi ya da kurum bunun patentini alabilir. Buradaki aşı coronanın hangi türüne ait belirtilmiş mi? bilmiyorum.

Ama konuyla zerre kadar alakasının olduğunu sanmıyorum.

İnsanoğlu daha virüs tasarlayacak nano teknolojiye gelmedi. En fazla carbon atomlarından cin ali filmleri yapıp, çok pahalıya mal olsa da nano carbon tüplerini yapabiliyorlar.

Yani benim bildiğim henüz öyle bir teknoloji yok.
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    Biraz saçma bir düşünce ama 51. Bölgede gizli tutulan bir teknoloji ile üretilmiş olabilir mi?

• Dünya çıldırmış amk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok gizli bir ses kaydı dinledim.
    Kimyasal bir bonbe atılarak biyolojik bir virus ile nükleer patlama meydana gelmiş.
    Radyasyona maruz kalan kimyasallar sonucu virus mutasyona uğramış.

Keşke yazmadan önce insanlar virus nedir diye bir okusa önce.
    Gerçi forumun yöneticisi ne ki kullanıcılar ne olsun.

• Aynen birde virüsü kapanlar zombi oluyormuş. Çok gizli görüntü izledim

• Şu anda dalga geçmek yerine konunun ciddiyetini kavrasaniz daha iyi olmaz mı sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: mertmelih.1

Peki bu virüsün bizim ülkemize gelme ihtimali var mı ? Ne zamana gelebilir?
    Buraya da bi çeşidi gelmiş, her öksürkte küfrediyorum sebep olanlara. Normal de bir iki gün halsizlik sonra 2 gün burun akar geçerdi, bunda burun akmıyor, hastalık geldimi ilk 3 gün koma, sonraki 10 gün bağırttırıyor, böyle bi şey yoktu bu ülkede, kim getirdi bilmem ama çok göçmen yolu oldu buralar tadı kaçtı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bonbe demişken, abd b.e. binasına da füze bonbelemişler.

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Irak'ın füzeleri (isabet) etmiş. Bilerek yapmamışlardır. (!).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertmelih.1 -- 27 Ocak 2020; 0:54:36 >
  • Kulucka suresinin 15 gune kadar uzadigini soyluyor uzmanlar ve Wuhandan 5milyon kisi seyahat etmis gectigimiz gunlerde. Bence bir hafta 10 gun sonra bi cok kiside gorulecek virus ve ulkemizde de gorulmesi cok yuksek ihtimal.

• Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Haklısın doğru bir düşünce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CAFE96FA5

Soruna iyi bir cevap olacak düşüncesindeyim.Binlerce ölümün gerçekleşeceği açık ve net olarak ortada duruyor.(Çin hükümeti büyük ihtimalle bu ölümlerin kapatılması için her şeyi yapacaktır)

Wuhan'da görevli hemşire;

"Size gerçeği söylemek için buradayım"

Şu anda, Wuhan'ı da içine alan Hubei eyaletinde ve tüm Çin'de koronavirüs bulaşan insan sayısı 90 bin. Bu videoyu izleyenlerin dışarı çıkmamalarını söyleyebilirim.

Hükümetin ne dediği umrumuzda değil. Sosyal medya aracılığıyla size gerçeği söyleyeceğim. Lütfen Wuhan'a maske, gözlük ve kıyafetler bağışlayın. Lütfen bize yardım edin."

Link.
    Ben Pekin'de Çin dili ve edebiyatı öğrencisiyim, haberde Çince bir video yok. Fotoğraf ve yazı var. Video bulursanız tercüme ederim.

2 buçuk sene Çin'de yaşadım. Eğer ben komünist devletin komünist okulundaki komünist Çinlileri tanıyorsam hiçbir Çinli devletin ne düşündüğü umrumda değil demez. Devlete ters birşey düşünmek aklına bile gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heliosis

Ben gerçek olduğundan emin değilim tabiki ama siz nasıl bu kadar troll olduğuna emin oldunuz anlayamadım...
    Motorcular whatsapp grubundan bir arkadaşının ses kaydı bu. Troll yapacak birisi değil ama yinede ben emin değilim...

Alıntıları Göster
    Çince kaynağınız var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.