Şimdi Ara

corrupted item

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corrupted item nedir arkadaslar bilgi verebilirseniz sevinirim

• vaal orb basılmıs item yada geme denir.

corrupted item de değişiklik yapamazsın. soket sayısı, soket rengi değiştiremezsin yada chaos orb gibi orblar ile statlarda oynama yapmazsın. artık bu item kilitlenir. bu sebepten iyi düsünmek lazım. bazen unique itemi sarı iteme dahi cevirebilir.

vaal orb basılınca her item corrupted olur. genelde rastgele etkileri olur. tabi bu etkilerde tahmin edilebilir secenektedir. mesela bir 1h silaha basılınca oluşacak secenekler bellidir. yada eldivene basıldıgında 5-6 secenekten biri olabilir. bazen de hic birsey değişmez ama yinede corrupted item olur.
  • druen kullanıcısına yanıt
    acıklamanız cok aydınlatıcı oldu verdıgınız bılgıden oturu cok teskkur ederım..
  • druen kullanıcısına yanıt
    size buildim hakkında bır bılgı sormak ıstıyorum ozelden ama profılınız gızlı oldugu ıcın mesaj atamıyorum yardımcı olabılme ımkanınız varmı acaba?
  • profilimin gizli oldugunu bilmiyordum. ayarlardan da nasıl acılır bulamadım ama bu yazının 1 cm üzerindeki kısımda "PM"(üstte) i tıklayarak mesaj atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 19 Haziran 2015; 8:42:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elden Ring Pvp Meta
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.