Şimdi Ara

CORRUPTİON AND INTERROGATİON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU GÖREVDEKİ SAYILAR SIRASIYLA NELER OLCAK ???

• unttum ben onu ordaki %50 fln yazıo işlemler yuaparak bulmuştum o görevi sende bi dene
  • Biri tam olarak biliyorsa lütfen şıkları söylesin çok lazım banada.
  • ßaksana ßen oyunu indiremeye calışıyorumda aceba japanınımı indirdcem dierinimi bana bir yardım etsene. msn em romeo_92@hotmail.de
    bekliyorum ßye ßye!
  • 1=105000
    2=315000
    3=299250
    4=302400
    forumda corruption yazsan cıkıo zaten....
  • Aslinda her pc de bir hesap makinasi olur. Bunu buraya sorup sonuc beklemek yerine hesap makinasindan da bulabilirdin.
  • bakıyoorumda dun soru soranlar bugun sorulara arama dıye cevap vere bılıyo demmekı oyunuokadar cok yıı gorendınız tebrık ederım arkadaşlar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalperes86

bakıyoorumda dun soru soranlar bugun sorulara arama dıye cevap vere bılıyo demmekı oyunuokadar cok yıı gorendınız tebrık ederım arkadaşlar :D

Eger beni kasteddiysen ben arama yapmadan hic soru sormadim. Oyunlari da cok hizli kavrarim...
  • bana dediysen bende arama yapmadan konu acmam ama bi turlu arama yerine ne yazıp da bulcaımı bilemem ya da bulurum ama dikkatsizlikten goremem.ayrıca ''dmekki o kadar ii ogrendiniz'' falan BOŞ laflar... bizim yolumuzdan gecenleri bilgilendirmek desek daha doğru olacaktır...eleştiriye acığım ama yerinde yapılırsa daha ei olur...saygılarımla...
  • İyi saol bende arama yaparım bundan sonrada şıklarlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.