Şimdi Ara

corsa 1.3 dizel tiptronik tavsiye edermisiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • genelde bende 100-140 km/h aralığında kullanırım aracımı.Yeni aldığımda denemek amaçlı bastım açıkçası dahada zorlamadım belki geçerdi 195 i birdahada asla okadar basmadım basmamda.Kimseyede bukadar sürati hiç bir arabada helede böyle küçük arabalarda tavsiye etmiyorum.
  • merhabalar....Ben corsamı 2. el ve yeni aldım...arabam 12 bin kmde... 2006 silverline easytronic spor paket....cdti.... ben önceden skoda fabia tdi kullanıyordum..bilirsiniz volkswagen'in motoru....şahsen bu corsanın albeada kullanılan motor olduğunu duyunca birazcık kala kalıyorum ama olsun:))

arabamı daha full depo kullanmak nasip olmadı...parasızlık:)) benzin ışığı 2. kırmızıdayken 80 ytl doldurdum...km yi sıfırladım...ve ortalama 650-700 arası geldi...kala kaldım valla...üstelik performansı muhteşem...ben genellikle manuelde kullanıyorum... hem çok az yakıyor hemde çok performanslı otomatik olmasına rağmen...bide hakkaten yokuşlarda çok fazla geri kaçırıyor...benim anladığım kadarı ile sanırım ayağın frendeyken otomatik bi sistem debriyaja basıyor,frenden çekince oda debriyajı bırakıp gidiyor..yani bi tam otomatik gibi frenden çekince tak tak diye gitmiyor... yokuşlarda şöle bişiy keşfettim..hiç kaydırmadan kaldırabiliyoru..malum dik yokuşlarda sağ ayağınla durdurdun...araba duruyor..o sırada sol ayağımla frene basıp çok sağ ayağım ile çok gaz verip frenden çekince ne zorlama oluyor ne fren balatalarına...üstelik hiç kaymıyor....belki benim gibi yapanlar vardır...:))))

• 1.3 cdti 2006 corsa easytronic araba var.yokuşlarda park ettiğimizde el frenini çeksek bile kayıyor.nedeni ne olabilir acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.