Şimdi Ara

Corsa 1.3 Start Stop mu - Clio 1.5 DCİ İcon Start Stop mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2009 da 38 e orta halli meganlar vardı ne ara coştu bu fiyatlar anlamadım.Hayatta verilmez o paralar B sınıfı bir araca.Hatta 2011 de 75 beygir çelik jantlı sis farlı vs Clio 3 28 bin lira idi.Çüş diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Corsa he zaman Corsadır, Clio her zaman Cliodur.

Yeni Clio'nun tasarımı güzel sadece, ama o bir Clio, öbürü de Corsa, karar sana ait.

Bir Opel her zaman Reno dan daha kalitelidir, Reno sahibi olarak söylüyorum bunu, ama bu karşılaştırmada Clio bir kasa önde oluyor, daha yeni yani

Reno sahibisin ama Clio'yu bilmiyorsun daha .Eğer bahsi geçen araç Clio HB ise 5 yıl eskisi bile zamanının 0 Corsasından güzeldir Örnek vermek gerekirse 2000 Clio 2005 Corsadan 2006 Clio 2011 Corsadan güzeldir ben de bunu bir Opel sahibi olarak söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

Su asamada yeni clio derim ama bizde avrupada sunduklari daha verimli 1.5 dci motorlarini kullanmiyorlar, ona gicik oldum. ama yinede clio su an icin. edc vitesi gelince yeni verimli motorla birlikte olay kapanmistir zaten. b sinifini kapatir renault.

energy serisi motorlar ve EDC ile daha mantıklı olacakalrıdır. ayrıca 1.1 dizel gelecek diye okumuştum bi yerlerde. vergi dilimi açısından daha iyi olur.
  • esp si olmayan corsa yerine esp standart olan clio yu öneririm. evet bu iki araç arasında kalsam tek bir esp beni clio ya yöneltir. yıllardır piyasada olan ve leon gibi kabak tadı vermiş bir aracı alıpta eski moda takılmakta ayrı bir konu tabi.

ancak yerinizde olsam 40 42 bin gibi bir fiyat aralığında i30 1.6 gdi style alırdım. bu 2 otomobil ile hiç alakası olmayan bence günümüzün en şık ve modern otomobillerinden biri.
  • B segmenti araclara o paralar verilmemeli bence lakin veriliyorsa kesinlikle clio4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

B segmenti araclara o paralar verilmemeli bence lakin veriliyorsa kesinlikle clio4

valla hocam haklısınız da ancak neden c sınıfı?

i30 a baktım şimdi 49.900 yani 50bin.

Artısı çok fazla. Ancak daha çok yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

quote:

B segmenti araclara o paralar verilmemeli bence lakin veriliyorsa kesinlikle clio4

Hocam ihtiyacın ne senin ona göre belirle al. Ben de C sınıf B sınıf karmaşası içinde sıfır B sınıf mı 2. el C sınıf mı derken clio aldım. Eğer ihtiyacını karşılıyor ve sıkılmadan bineceğin bir araçsa C'si B'si yok bu işin.

Araçlar arasındaki fiyat farkı ise 6-7 bin genelde. Forum üyeleri o farkı çok az bir şeymiş gibi dillendirip duruyor ama neticede bu farka 2 senelik araba masrafınızı kenara koyup düşünmeden ne yaktı ne etti demeden keyifle binersiniz.

Ha bir tek şu an dizel fiat bravo tercih edilir çok da mantıklı olur şu anki fiyatı ile.

• Bencede Fiat Bravo ve Megane gibi seçenek varken b sınıfı araçlarına bakmazdım...
  • Ikisi arasından Clio derim bende. Yeni kasa olması çok büyük avantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Orijinalden alıntı: #002#

quote:

Hocam ihtiyacın ne senin ona göre belirle al. Ben de C sınıf B sınıf karmaşası içinde sıfır B sınıf mı 2. el C sınıf mı derken clio aldım. Eğer ihtiyacını karşılıyor ve sıkılmadan bineceğin bir araçsa C'si B'si yok bu işin.

Araçlar arasındaki fiyat farkı ise 6-7 bin genelde. Forum üyeleri o farkı çok az bir şeymiş gibi dillendirip duruyor ama neticede bu farka 2 senelik araba masrafınızı kenara koyup düşünmeden ne yaktı ne etti demeden keyifle binersiniz.

Ha bir tek şu an dizel fiat bravo tercih edilir çok da mantıklı olur şu anki fiyatı ile.

fiat bravo yerine focus yada i30 daha iyi bana göre.
    nedense hiç beğenmiyorum fiat ı
    ama tercihim clio olacak gibi

herkese teşekkürler

• Yılda yapacağınız km ne kadar? Dizel olması şart mı? Zira dizel clio 0.9 turboya göre çok pahalı mantıklı olmaktan çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Yılda yapacağınız km ne kadar? Dizel olması şart mı? Zira dizel clio 0.9 turboya göre çok pahalı mantıklı olmaktan çıkıyor.

yılda 10*15 gibi olur.
    ama 5-6 yıl hiçbir şekilde satmayı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.