Şimdi Ara

Corsa 1.3CDTI 2008 Havalandırma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 model Corsa CDTI 1.3 var bende. araçtan genelde memnunum ancak havalandırması o kadar problemli ki. 2 defa sağ ve sol ön havalandırma değiştirdim. sebebi yönlendirme kanatlarının kırılıp içinde hareket etmemesi.
    Şimdi de ana havalandırma yönlendiricisi (havnın cama ayaga yada yüzünüze gelmesini ayarladıgınız büyük kanat) tek bir yönde kaldı ve düğme heraketlerine cevap vermiyor.
    Nasıl bir adi işçiliktir bu? İllallah ettim artık opel felan almam.

Bu arada böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?

Yada kaça yaptırırım?

Sanayide tüm göğsün sökülmesi lazım dediler ama opel servisi değildi bir oto elektrikçisiydi. Belki daha kolaydır ?

Bunu yaptırabileceğim işinin ehli bir usta varmı anadolu yakasında? pendik civarı tercihimdir.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 19 Haziran 2010; 14:04:03 >

• Benimde sol havalandırma içi kırılmış anlamadım gitti. Hiç dokunmam ona, hep cama veririm gecinlerde çok sıcaklırda içerisi soğusun dedim bana çarpmasın dedim çapraz kaldı. Anlayamadım.
  • Merhaba konu açılalı yıllar olmuş ama aynı sorun bende de var. 2 orta ve 2 yanlar olmak üzere 4 adet havalandırmanın (muzul deniyor ) hepsi arızalı. Tamiri esnasında göğüsün sökülmesi gerekmiyor bundan eminim fakat yedek parça 2016 fiyatı 65 tl/adet. Özellikle kış günleri hava akımını cama verememek konusunda çok sıkıntı yasıyorum. Bu soruna ucuz yollu çözüm bulabilen , muzulları tamir ettirebilen varsa lütfen bilglendirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.