Şimdi Ara

Corsa 1.3DTE 95HP start and stop (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
1
Favori
46.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla büyük cesaret. değişeceğini bile bile ben böyle bir harekete girişmez 1 ay kadar beklerdim. belki şansına 15 güne gelcek araç makyajlı model gelir ama hiç sanmıyorum
  • yılbaşından sonra zam geleceğini düşünüyorum.bu partiden sonraki siparişlerde büyük ihtimal ocağa sarkacak.
    aracı hem kendim kullancam hem şirkette.istanbul şehir içi günde ortalama 100-150 km yol yapıuyorum.
    ön yüzü makyajlansada pek o konuda tkaıntım yok zaten :) az yaksın az masrafı olsun yeter.
    aracı sorun yşamadığım sürece 7-8 sene kullanıcam çünkü :)
  • he bide arka camlar otomatikmi manuelmi öğrenemedim gitti :) enjoy modelde :)
  • Corsa'nın tüm modellerinde arka camlar manueldir.
  • tşk ama bu ilginç .o kadar para veiryoruz.insaf yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabby

34,500e 1.3 dte enjpy kaporayı bıraktım.34,500e anlaştım.15 güne teslim.

34.500 cok iyi fiyat hayırlı olsun hangi bayiden aldın? strat and stoplu versiyonu bu değimi?
  • XXXXX opel başka bir bayiden bu fiyata alabileceğimi söyledimki alıyordumda araba metro grisdi ben beyaz istiyorum.o yüzden beyaz almadım.
    35 e inmişlerdi en son.fakat 34.500 ü duyunca numaramı aldı.geri döndü ve tamam dediler.
    start stoplu evet.dte motorlarda standart geliyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabby -- 2 Aralık 2010; 9:24:19 >
  • sanırım önümüzdeki hafta aracı teslim alıyorum.
  • quote:

sanırım önümüzdeki hafta aracı teslim alıyorum.

bende bekliyorum , haftaya sanırım gelecek.
  • şimdi bayiden geliyorum.araçlar bugün bayilere sevk ediliyormuş.
    ben evrakları daha bugün verdim :)
    kredi başvurusu falan yaptık.trafik işlemleri ortalama 3 gün sürüyormuş.
    işlemlerede çarşamba günü başlayabilirlermiş bi aksilik olmaz ise.
    yani büyük ihtimal cumartesi sabah aracı teslim edecekler.
    bizim burda trafik şubesinde işi hızlandırabilirmiyiz bilmiyorum.deneyeceğiz.
  • quote:

şimdi bayiden geliyorum.araçlar bugün bayilere sevk ediliyormuş.
    ben evrakları daha bugün verdim :)
    kredi başvurusu falan yaptık.trafik işlemleri ortalama 3 gün sürüyormuş.
    işlemlerede çarşamba günü başlayabilirlermiş bi aksilik olmaz ise.
    yani büyük ihtimal cumartesi sabah aracı teslim edecekler.
    bizim burda trafik şubesinde işi hızlandırabilirmiyiz bilmiyorum.deneyeceğiz.

Bu gelen gemi aynı gemidir sanırım benım arabayla , bana aralıgın 2. haftası olur dediler , hala bir gemi bilgisi yokmus ellerinde anlamadımki.
  • bugün sevki gelmiş arabanın.ellerinde.kredi başvurusunu bugün yaptık :)
    trafikte de iş kısalırsa fena olmaz:)
    normal şartlarda cumartesi sabahı teslim edeceğim dediler bana.
    bugün peşinat kısmını istedi ödedim.
    50 tl bile iskonto yapamıyolar sonuna kadar kullanmışım hakkımı :)
    bu arada karter koruma normalde kaç para bilen varmı. onuda 50 tl ye kapattım.ama iyimi kötümü bilmioyurm :)
  • quote:

bugün sevki gelmiş arabanın.ellerinde.kredi başvurusunu bugün yaptık :)
    bu arada karter koruma normalde kaç para bilen varmı. onuda 50 tl ye kapattım.ama iyimi kötümü bilmioyurm :)

Alınca resimlerini ve deneyimlerini paylaşırsın burda artık

Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız

• Selamlar,

Ben de corsa 1.3 95 hp s&s 111. yıl aracıma yarın kavuşucam diye umuyorum. Plaka falan bile halledildi. Sanırım ilk kobay ben olucam:) Umarım bir aksilik olmaz ve opel bizi mahçup etmez. Deneyimimi de paylaşıcam uygun olduğum vakit sizlerle
  • teşekkürler. aynı dilekler dilekler senin içinde geçerli...
    kredi için bir belgeyi eksik yollamışım.bugüne yetişmedi yarın sonuçlanacak.vr trfik işemleri anca yarın başlayacak :) sanırım kendi elimle
    teslimi geciktirdim :)

umarım bayi trafik işlemleri hemen halleder :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Brandybuck

quote:

bugün sevki gelmiş arabanın.ellerinde.kredi başvurusunu bugün yaptık :)

Alınca resimlerini ve deneyimlerini paylaşırsın burda artık

Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız

• güle güle kazasız belasız kullan . sanırım ilk sen olucaksın doğru :)
    dün akşam bayilme gelmiş araç :) bugün işlemleri halletçeklerdi ama sayemde gecikjti :)
    birde istanbulda trafik işlemleri uzayabilir.
    senin hangi şehir ?

quote:

Orijinalden alıntı: Atacank

Selamlar,

Ben de corsa 1.3 95 hp s&s 111. yıl aracıma yarın kavuşucam diye umuyorum. Plaka falan bile halledildi. Sanırım ilk kobay ben olucam:) Umarım bir aksilik olmaz ve opel bizi mahçup etmez. Deneyimimi de paylaşıcam uygun olduğum vakit sizlerle

quote:

Selamlar,

• quote:

Selamlar,

Resimleri ve ss nin ilk izlenimlerini burda paylaşırsın artık
  • Çok teşekkürler öncelikle iyi dilekleriniz için,

İzmirdeyim ben, GM in genel merkezi izmir torbalıda olduğu için bayii 2 tane almış bu modelden, ben de gümüş gri olanı aldım.

Her neyse, arabayı dün akşam aldım. Aracın donanımından tipinden bahsetmeyeceğim,zaten stadart şeyler.. Motora gelince;

Motor yeni olduğu için dişli ve silindirlerin yerine oturması adına fazla gazlamadım ama 2 ile 3bin devir arası motor baya iyi.. arkanızdan hangi araç selektör yakarsa yaksın(Çok kuvvetli dizeller hariç) gazladınız mı arkanız arazi oluyor tamamen..

Start stop olayına da alışmak gerekiyor. Araba sanki sürekli stop ediyor gibi düşünüyorsunuz ilk etapta. Devir göstergesinde 1000 il 0 devir arasında auto stop ibaresi var. Eğer motor trafikte bu özellikle durduysa devir göstergesindeki kadran auto stop da duruyor. debiyaja bastığın an da motor anında çalışıyor. Ama dururken tekrar ayağınızı debriyajdan çekerseniz motor durmuyor ( Bokunu çıkaranlar olursa sistem bozulabilir zira :) )

Bir de insan bazen aracın start stopda olduğunu unutabiliyor,araba o şekilde bırakolmasın diye bi programlama yapmışlar. Kapı açıldığı zaman motor otomatik olarak çalışıyor beni kapatın der gibi. Kemeriniz bağlı ve kapınız açıksa bi sorun yok fakat kapı açıkken kemeri de çıkarırsanız araç tekrar otomatilk olarak çalışıyor:)

Eco tuşu var orta konsolda. Eğer o açıksa start stop uygulamasını kullanabiliyorsunuz.Dilerseniz eco modunu devre dışı bırakarak normal araç gibi de seyir edebiliyorsunuz.

Tek korkum akünün biraz çabuk bitebilir olması.Özellikle istanbul gibi çok fazla trafik olan bi şehirde uzun süre farlar açık cd calar açık beklemekle akünün ömrü kısalabilir. Dinamo charger ı belki biraz daha kuvvetlidir ve bu şekilde de çözmüş olabilirler bu durumu, nihayetinde yapanlar Alman.

Tüketim konusunda gelince, dün çeşme otobanından urlaya gittim geldim. Düz yollarda 90 a sabitlerseniz 2.6 ile 4.5 arası anlık tüketim verilerini görürsünüz ki genelde 3 civarı oluyor. Sözün özü Çok başarılı ! !

Malesef yine dün iş için antalyaya gelmiş bulunmaktayım ve çok fazla da foto çekemedim. Kalbim egede kaldı :) Fotoları da c.tesi falan eklerim buraya. Bi sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz bana.

Selamlar olsun

• Bizim arabada tır'ın üstünde buraya doğru geliyormuş şuan
  • İyi günlerde kazasız belasız güle güle kullanın arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.