Şimdi Ara

Corsa 1.3DTE 95HP start and stop (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
1
Favori
46.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brandybuck

Jantları değiştiremiyorlar onun yerine park sensoru olarak anlaştık artık yapacak birşey yok. Aracım 650km 'ye geldi , istanbuldan anakaraya geldim iş için. Yolda dayanamadım bastım biraz denemek için. Bodykit ile birlikte teslim aldım aracaı fotoları gerekli topiğe koyarım yakında. Sanırım serdar gibi 17'' jant bakıcam yakında kısmetse. Birde samimi arkadaşım chip tunning işinde. 3000km dolunca direk veriyorum aracı chip öncesi ve sonrası dyno'ya sokacağız. Bakalım ne kadar fark edecek.

ben olsam park sensörüne fit olmazdım. 100 liraya falan bile var sanırım. 17" jant + lastik oldukça pahalı bir işlem bunun yerine 16"lik sizi keser ve ek masraf olmazdı. Oturduğum yerde sinir oldum bayiye!

• park snesözrü yerine orjinal alarm tavsiye ederim :) araçla tam uyumlu.çok hoşuma gitti.
  • bu araçtan bende almak istiyorum. ama bu 1.3 dizel motorların neden otomatik vitesi yok anlamıyorum 3 ü bir arada olsa tadından yenmez.
    VW pol 1.2 TDI DSG şanzıman ile olsa keşke.. neden yapılmıyor fikri olan var mı?
  • 90HP eski versiyonlarda easytronic seçeneği vardı fakat artık dizellerde yok. Tam otomatik ise hiçbir zaman olmadı zaten

Bu arada zam gelmiş fiyatı yine 36200'e çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 14 Ocak 2011; 12:45:06 >
  • herkese selamlar malumunuz eurodizel oldu 3.4 bu fiyatlarla en az yakan arabalara bakınır olduk artık b sınıfı c sınıfı ayrımıda yapmıyorum az yaksın yeter corsa dte nin de katolog verileri şehiriçi 4.5 lt mükemmel bir değer gerçekten bu arabayı şu an sıfır en düşük ne kadara alabiliriz??burda alan arkadaşlar ne kadara aldılar acaba? saygılar
  • istanbul içi iyi kullanım 4.9 litreyi yakaladım. ama ortalama kullanım 5-5.5 litre arası oluyor.
    uzun yolda hız sabitleyici ile 3 litreyi tutturabiliyorsun.

34,500 e aldım ben.15 aralıktamı ne teslim almıştım.internetten baktım fiyatlar aynı gözüküyor.ama bleki güncellememişlerdir.

gayet memnunum ve kesinlikle öneririm. 1 aya yakın oldu trafiğe çıkartalı.3,650 kilomtre yolumu yaptım bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabby

istanbul içi iyi kullanım 4.9 litreyi yakaladım. ama ortalama kullanım 5-5.5 litre arası oluyor.

34,500 e aldım ben.15 aralıktamı ne teslim almıştım.internetten baktım fiyatlar aynı gözüküyor.ama bleki güncellememişlerdir.

gayet memnunum ve kesinlikle öneririm. 1 aya yakın oldu trafiğe çıkartalı.3,650 kilomtre yolumu yaptım bile :)

tüketim değerleri muhteşem performans olarak bir kaç kelime birşeyler yazarsanız çok makbule geçer aracınız hayırlıs olsun kazasız belasız kullanın
  • beyler yeni araçlarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. izlenimleri takip ediyoruz merakla.
  • quote:

istanbul içi iyi kullanım 4.9 litreyi yakaladım. ama ortalama kullanım 5-5.5 litre arası oluyor.

uzun yolda boş araçla, tek kişi(sürücü) 3 lt altı muhabbeti var. test eden var mı acaba?
  • performans istediğin an makina elinin altında.trafikte yetiyor...istediğin dizel ile kapışabilirsin...ama yakıt tüketimide bi o kadart artıyor tabi :)

3 lt altı derken dümdsüz bir yoldsa 3 lt altı olabilir. ancak illaki rampa inip çıkacaksın...o yüzden en azından istanbulda zor diye düşünüyorum.

kısa mesafede 3 lt altı olabilir.ancak ortalama 600 kilometredeki tüketim istanbul içinde normal kullanım 5.5 litre.
    dikkatli kullanım ile 4.8 litre falan tutturdum. (tam depoda)

aracım daha 1 ayı yeni geçti.4000 kilometrede.10bin den sonra azalırmı diye düşünmüyo değilim.ama pek sanmıyorum..
  • quote:

performans istediğin an makina elinin altında.trafikte yetiyor...istediğin dizel ile kapışabilirsin...ama yakıt tüketimide bi o kadart artıyor tabi :)

3 lt altı derken dümdsüz bir yoldsa 3 lt altı olabilir. ancak illaki rampa inip çıkacaksın...o yüzden en azından istanbulda zor diye düşünüyorum.

kısa mesafede 3 lt altı olabilir.ancak ortalama 600 kilometredeki tüketim istanbul içinde normal kullanım 5.5 litre.
    dikkatli kullanım ile 4.8 litre falan tutturdum. (tam depoda)

aracım daha 1 ayı yeni geçti.4000 kilometrede.10bin den sonra azalırmı diye düşünmüyo değilim.ama pek sanmıyorum..

1 depoyla toplam 600 km mi gidiyorsunuz?
  • kullanıma göre 550 ile 650 arası. gerçi daha 7-8 depo kullanmışımdır da :)
    depo dolunca bıraktırıyorum.üstüne 1 gram bile bastırmıyorum.ölçümlerin net çıkması için.
  • quote:

kullanıma göre 550 ile 650 arası. gerçi daha 7-8 depo kullanmışımdır da :)
    depo dolunca bıraktırıyorum.üstüne 1 gram bile bastırmıyorum.ölçümlerin net çıkması için.

5.5 litre ortalama icin bir depoyla 800 850 km gitmek lazim 600 km menzilkke dedigin ortalama cikmiyor
  • ortalama her depomda 115 tl lik mazot alıyorum. 112 oluo 105 oluyo.
    ışık yanar yanmaz doldururum depoyu. ve pompa attıktan sonra 1 gram bile bastırmam.

115 / 3,30 = 34,5 litre civarı mazot alıyorum an fazla.
    34,5 / 5,5 ort. 6.3 yapyor.

6.3 x 100 = 630 km.

45 litreyi kullanmadım hiç :)
    birde öneriler hep ışık yanınca mazot alın yönünde olduğundan dolayı geçirmiyorum hiç.ışık yanar koray benzinlikte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabby -- 23 Ocak 2011; 12:51:34 >
  • bu arada bişeyi daha merak ettim.
    aracı teslim aldığımda 20-30 kilometrelikl falan benzin var dediler.
    benzinliğie gittim.

38 litre aldı....ben depoyu 45 litre olarak biliyorum.içinde 7 litre benzinle vermiş olabilirlermi ?
  • quote:

bu arada bişeyi daha merak ettim.
    aracı teslim aldığımda 20-30 kilometrelikl falan benzin var dediler.
    benzinliğie gittim.

38 litre aldı....ben depoyu 45 litre olarak biliyorum.içinde 7 litre benzinle vermiş olabilirlermi ?

7 litreyse şanslısınız.. Çünkü şuan a kadar aldığımız arabalarda hiç yakıt yok gibiydi gerçi hepside benzinliğin tam yanıydı iç içeydi=) Ondan mıdır nedir depo kaç litreyse onun kadar aldı. Ancak boğaz kısmının alacağı kadar yakıt vardı=)
  • dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. mazot 3,37 :(

aracı alırken süper bir indirim alşmıştım. ama 7 litre mazot en güzel hediye oldu sanırım :)

depoyu 40 litre sandım.aradım yok olurmöu dedi.45 litre..dedim 7 litre içindemi vardı..adam güldü.geri getirip iade et benzini dedi şakasına :)
    ancak geçrektende hala içinde 7 litre inandırıcı gelmiyor :)

aklıma yeni bir şey geldi.acaba bu araçlar fabrikadan yola çıkarken içinde kaç litre ile çıkıyor.
    acaba full çıkıpta burda opel türkiye mi boşaltıyor depoyu :)

binlerde araç satılıyor.düşünsenize 50 bin depo beleş benzin :) ortalam 100 tl den 5000 000 tl yapıyor :)
  • Ben teslim aldığımda ışı yanıp sönüyordu , yol bilgisayarında fill up yazıyordu direk yani 1 lt ya vardı ya yoktu.
  • bende ışıkm yanıomuydu yanıp sönüomuydu tam hatırlamıyorum.

bişeyi merak ettim. depoda kaç litre mazot varken ışık yanıyo acaba.
    birde 45 litre olayı depo boğazına kadar dolduruncamı 45 oluyo yoksa pompa tık edincemi bilen varmı ?
  • quote:

dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. mazot 3,37 :(

aracı alırken süper bir indirim alşmıştım. ama 7 litre mazot en güzel hediye oldu sanırım :)

depoyu 40 litre sandım.aradım yok olurmöu dedi.45 litre..dedim 7 litre içindemi vardı..adam güldü.geri getirip iade et benzini dedi şakasına :)
    ancak geçrektende hala içinde 7 litre inandırıcı gelmiyor :)

aklıma yeni bir şey geldi.acaba bu araçlar fabrikadan yola çıkarken içinde kaç litre ile çıkıyor.
    acaba full çıkıpta burda opel türkiye mi boşaltıyor depoyu :)

binlerde araç satılıyor.düşünsenize 50 bin depo beleş benzin :) ortalam 100 tl den 5000 000 tl yapıyor :)

Ben aracımı 7 ocakta aldığımda ışık yanıyordu.

60tl mazot aldım 241km de ışık tekrar yandı.yanar yanmaz depoyu fulledim ve şuan 110km deyim. yakıt göstergesi çok azcık oynadı.

Ama ilk aldığımda ne kadar yakıt vardı tam da bilemiyorum....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.