Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
226.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar corsa b kullanıcısıyım 1.2 99 model benzinli olarak kullanıyorum, geçen seyir halinde motor lambası yandı 2 bin devir civarı 1.5 - 2 arası ilerliyordum bir anda motor ışığı yandı söndü bende görünce sağa çektim hemen araç düşük devirde motordan vın vın vın arada boşluk olacak şekilde bir ritim vardı . Sonra gaza basınca 2000 devirden sonra motor ışığının söndüğünü gördüm bu neden olabilir . Sonrasında eve kadar sürdüm 15 km kadar sorun çözüldü daha ses çıkarmıyor düşük devirde ama tekrarlayabilir bu sorun . Önceden de ışıklarda falan kalkarken gaza basıyorum ama duracak gibi olup bi anda fırlıyordu sorun nedir sizce önemli birşey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 model 1.2 corsa b aldım. Lastiklerim 165 70 13. Kaç hava basacağımdan emin olamadım. Almanca kullanım kılavuzunu buldum ve yarım yükte ön 2.2 arka 1.8 bar olarak yazıyor. Psi değerine çevirdiğimizde 32-26 oluyor. Bu değerler arasındaki fark çok fazla geldi bana. Şu an 29-29 kullanıyorum. Siz kaç kullanıyorsunuz? Orijinal değerler normal mi? Aradaki 6 psi lik fark sorun çıkarır mı?

Corsa B Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggPatriot -- 26 Eylül 2024; 14:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.