ben de gelecek olursam arabaya 2-3 koli kola atayim, carpan arkada$lara hediye etmeyi du$unuyorum
Ooo senin araban pert olur Barış
Sapultra, kalkarız kalkarız. Kaçak mazota gerek yok
Tamamdır.Ben de benzine alırım kalkışta
Barış,sen Fiorino'yla gelebilirsen iyi olur abi buluşmaya,2-3 kasa kime yeter
Ben şişe kola isterim
insan 75 hp bile olsa arabasını sevmeli heryerde hertürlü kapışırız.. yeri gelir onurlu şekilde geçiliriz..eskiden caddeye yakın yerlerde drag yapılıyor diye duymuştum hatta anahtar bırakanda oluyormuş yokmu bilen o yerleri ben sadece duydum görmedim..
Uydurmaya çalışacağım mekan neresi olacak peki
Anahtarına kapışmak falan fazla iddialı olur,şimdi yok yere bir de dizel Corsa sahibi olmak istemiyorum,vergisi kaskosu falan bi sürü masraf Hakikaten kapışmak gibi bir amacım kesinlikle yok,hele hele şehiriçinde hayatta öyle bir şey yapmam.Sadece Bekapa'nın aracın nasıl gittiğini görmek isterdim şartlar uygun olursa.
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
Anahtarına kapışmak falan fazla iddialı olur,şimdi yok yere bir de dizel Corsa sahibi olmak istemiyorum,vergisi kaskosu falan bi sürü masraf Hakikaten kapışmak gibi bir amacım kesinlikle yok,hele hele şehiriçinde hayatta öyle bir şey yapmam.Sadece Bekapa'nın aracın nasıl gittiğini görmek isterdim şartlar uygun olursa.
Bende bahaneyle 2 aydır ertelediğim hava filtresi temizleme işini bu haftasonu yapiyim bare.. Hem araba bariz bir şekilde çekişten düştü hemde fazla yakmaya başladı ama tembellik başa bela işte.. olmayınca olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: reko
insan 75 hp bile olsa arabasını sevmeli heryerde hertürlü kapışırız.. yeri gelir onurlu şekilde geçiliriz..eskiden caddeye yakın yerlerde drag yapılıyor diye duymuştum hatta anahtar bırakanda oluyormuş yokmu bilen o yerleri ben sadece duydum görmedim..
Drag değil onlar bildiğin trafik içinde kapışma. Caddede ve sahilyolunda yapıyorlardı eskiden organizasyon tadında. S virajında driftler falan. Şimdi biraz önüne geçildi. Haberlerde de bol bol duyardık Bağdat Caddesinde hız tutkunu gençler ölüm saçtı diye.. Tasvip edilen hareketler değil..
13 Mart bana da uygundur
Yer tavsiyen var mı Başkan?
Organizasyon yer bulma vs işlerini gençlere bırakıyorum, yormayın beni
13 mart iyidir.
13 mart bana da uyar. True_Sun abimiz nerelerdir acaba?
13 Mart'ta buluşuyoruz evet ama nerede olduğunu bilen yok Herkes evden çıkıp şaşkın şaşkın ortada dolaşsın belki rastlaşırız
Haydi tecrübeli arkadaşlar bi yer söyleyin
Kartalkaya kartal otel otoparki?
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar99
Organizasyon yer bulma vs işlerini gençlere bırakıyorum, yormayın beni
O zaman el atıyorum duruma Başkanım. Katılımcılara soruyorum, arkadaşlar buluşma Anadolu yakasında mı olsun yoksa Avrupa yakasında mı?
Fark etmez demeyin kızarım he
fark yapmaz.
Ben Şişli'de oturuyorum,pazar günü köprü sıkıntısı da olmaz. Bana hakikaten fark yapmıyor yani
Hele benim için hiç fark etmez
Uzulerek gelemeyecegimi bildiriyorum bu nedenle bana da fark etmez