maltepe sahili olsun bostancı civarı uyarmı herkese ... :))
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra Ben Şişli'de oturuyorum,pazar günü köprü sıkıntısı da olmaz. Bana hakikaten fark yapmıyor yani
Ben de Sisli'de oturuyorum abi, cogunluk bizdeyse koyalim agirligimizi :)
Bende avrupa yakasındayım ama farketmez
quote:
Orijinalden alıntı: BaRiS
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra Ben Şişli'de oturuyorum,pazar günü köprü sıkıntısı da olmaz. Bana hakikaten fark yapmıyor yani
Ben de Sisli'de oturuyorum abi, cogunluk bizdeyse koyalim agirligimizi :)
Şişli Camii'nin bahçesi mi,Etfal'in bahçesi mi olsun abi ne dersin İş Gülbağ'da,ev Şişli'de olunca Mecidiyeköy-Şişli civarından bıkmış usanmış durumdayım abi kaçmaya bahane arıyorum ondan Beylikdüzüne bile gelirim :)
asyacılar bastıralım haydiii
Üzülerek bildiriyorum,planlarımdaki değişiklik sebebiyle haftaya yokum
Yazan eden yok bari upliyim başlığı
Arkadaşlar 13 Mart işi benim için yalan oldu..20 Mart desem yüzsüzlük olucak ama tarihi değiştirsek nasıl olur
"13'ünde tifosi ve sapultra gelemiyor, 20'si olsun" diyecektim ben de...
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar99
"13'ünde tifosi ve sapultra gelemiyor, 20'si olsun" diyecektim ben de...
Süper olur abi..Teşekkürler
su anda bana 20'si de uyar gorunuyor.
İlk defa aramizda bir corsa c olacak sanirasam
İnşallah olacak
quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
Ben olaya ilk defa aramızda bir GSI olacak diye baktığım için düşün düşün bulamadım Corsa C'nin kimde olduğunu. Sapultranın mesajını görünce jeton düştü
quote:
Orijinalden alıntı: Bekapa
quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
Ben olaya ilk defa aramızda bir GSI olacak diye baktığım için düşün düşün bulamadım Corsa C'nin kimde olduğunu. Sapultranın mesajını görünce jeton düştü
Soğuktandır
Yalnız arabayı görünce bu ne lan defol git istemiyoruz seni demeyin,zira çizik içinde kendisi,üzerinde bonus olarak birkaç parça kuş pisliği de görebilirsiniz.
Bende gelmek isterim arkadaslar, 20 sinde memleketim izmirde olucam ama, digerlerine kismet olur insallah;)
20'sinden buluşacak mıyız şimdi ?
Bulusacaksak da ben gelemiyorum malesef sevgili forum sakinleri. Aracimi bugun arka tamponun yapilmasi icin servise biraktim, o yuzden size katilmam pek mumkun gorunmuyor.
quote:
Bulusacaksak da ben gelemiyorum malesef sevgili forum sakinleri. Aracimi bugun arka tamponun yapilmasi icin servise biraktim, o yuzden size katilmam pek mumkun gorunmuyor.
Şişli'de nerede oturuyorsun abi ben seni alırım...
quote:
Buluşmaya Corsayla gelinicek diye bir şey mi var Barış. Kola getir yeter, Corsa kalsın
Bence bahane arıyor kola getirmemek için arabayı servise bıraktım falan Sen yeter ki gel abi,stepneyi bile eve bırakır bagajı genişletiriz korkma