Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brandybuck
    O pist neydi öyle drift yaptık

Hiç düz gidemedik ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 10 Nisan 2011; 23:57:05 >
  • Orada çalışan çocuklardan iyi küfür yedik ama sanırım
    Nereye koşacaklarını şaşırdılar

O 37 saniyelik dereceyi unutmayalım abi,ben çok pis hırs yaptım kuru pistte geçeceğim o rekoru
  • sanki araçlarda da sakatlık var gibiydi. ilk i hiç yürümedi ikincisini verdiler. gerçi sonuncu olduk, oda bir işe yaramadı:-)
  • Yağmurdan sonra çok stop etmeye başladı ya,stop etmesin diye virajda gaz veriyorum hooop spin
    Go kart'ın kendisinden ziyade oraya giderken daha heyecanlıydı;Bekapa'nın arkasından gidiyim diye dumana boğuldum öhü öhü
  • Fotoğrafları bekliyoruz...
  • Evet ya fotolar nerede
  • Fotolar gelmesin daha iyi..
    Benim araba cok pisti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Fotolar gelmesin daha iyi..
    Benim araba cok pisti :)

Bence benim arabanın fotoşoplama işi baya uzun sürdü
  • Bundan sonraki buluşmanıza gelebileceğim bir aksilik olmazsa. Zaten xenon farlar ve ekstra birkaç şey hakkında sorularım olacak size =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsagon

Bundan sonraki buluşmanıza gelebileceğim bir aksilik olmazsa. Zaten xenon farlar ve ekstra birkaç şey hakkında sorularım olacak size =)

Her zaman bekleriz

Bu arada, TrAlem kardeşimizi PM ile falan bir yoklayalım arkadaşlar. Fotoğraflar güme gitmesin
  • TrAlem'e mail attım,foruma girmiyor sanırım bayadır maili görür inşallah :)
  • arkadaşlar bildiğiniz en güzel Go-Kart pisti nerde istanbulda, en osn gittiğinizden pek randıman alamadınız galiba
  • Pist olarak gayet güzel ve heyecanlı aslında.Biz biraz yağmurun azizliğine uğradık sıkıntı oldu
    Gerçi diğerlerine gitmediğim için iyi bir karşılaştırma yapamayacağım ama Kartal'daki fena değil.
  • Biri bulusmami dedi;)
  • Valla eski buluşmanın fotoları ortada olmadığına göre yeni buluşma yapılabilir bence
    Tifosi;sana uygun zamanı bulmak baya zor olduğu için tarihi sen belirle abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Biri bulusmami dedi;)

avrupa yakasında organize ederseniz ben de gelebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra
    Valla eski buluşmanın fotoları ortada olmadığına göre yeni buluşma yapılabilir bence
    Tifosi;sana uygun zamanı bulmak baya zor olduğu için tarihi sen belirle abi

Acikcasi benim durumlar belli olmaz ama biraz daha bekleyelim afl farlarinda calisma ihtimali var bir soket bekliyoruz sadece:)
  • Ohoooh Almanyadan gelicek o soket cok var daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Ohoooh Almanyadan gelicek o soket cok var daha :)

mini buluşmamız sonucunda bekapanın aracında 3200 liralık bir masraf olduğu ortaya çıktı...=)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.