Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 12 Haziran'da mutabıkız şimdilik..
  • O zaman öğleden sonra olacak mecburen buluşma.. :)
  • Hımm evet o konuda da haklısın abi...
    Bu haftasonu da annemler burada onlarla vakit geçirmek istiyorum ben de biraz o yüzden 12 Haziran uyuyor bana sadece.

Zaten oy kullanmaya sabahın köründe giderim ben adetimdir
  • Benim için fark etmez bu hafta sonuda uyar , diğer hafta sonuda....
  • Ben goztepede oturuyorum ama eyupte kayitliyim hala.. Burdan cikip sabah eyupe gecicem bulusma anadolu yakasinda olursa tekrar bu tarafa gecmem en az gunun yarisini yer. Ayni sekilde diger arkadaslarda ogleden sonra gelebilir heralde. O yuzden ogleden sonra dedim. Fark etmez yani uyar bana her turlu. Bavulumu c.tesiden toplarim :)
  • Başlığı up'layalım :)
    Kuru havada karting iyi gelecek inşallah bu sefer
  • 12 haziran öğleden sonramı şimdi
  • Evet hocam bir itirazı olan yoksa 12 Haziran :)
    Başkandan doğrulama bekliyoruz
  •  'Corsa' Buluşmalar, geziler

'Corsa' Buluşmalar, geziler

buluşmaya hazırlanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 6 Haziran 2011; 18:02:02 >

• Bende yarın hazırlanacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 6 Haziran 2011; 18:18:24 >
  • Kolay gelsin Tifosi..
    Bende de çok var bunlardan.Ne kadara malolacak hemen hemen? Kaskoyu kullanabiliyor musun ?
  • sağ arka için kasko kullanılıyr zaten en çok maliyet onda.
    sağ ön ve kaput düzeltme ve boyası 500 civarı tutacak.
    sol arka çamurlukta vernik atması var onu da servis garantiden hallediyor
    birde askere gitmeden önce taktırdığım marşpiyerleri attım yenilerini alıp takıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 6 Haziran 2011; 19:02:49 >
  • Ben de kaplatsam mı boyatsam mı diyordum ikisinden de vazgeçtim gelecek yaza Allah kerim :)
  • Tifosi bu arada araban marşpiyel olmadan leylek gibi durmuş Bence corsa'nın olmazsa olmazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Evet hocam bir itirazı olan yoksa 12 Haziran :)
    Başkandan doğrulama bekliyoruz

Onaylıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandybuck

Tifosi bu arada araban marşpiyel olmadan leylek gibi durmuş Bence corsa'nın olmazsa olmazı

korkarım buluşmaya kadar da olamayacak. sipariş ettiğim adamın ağır hastası varmış önümüzdeki haftaya kalacak heralde o iş.
  • Bugun irmscher arka spoiler takıldı , neden daha önce taktırmamışım dedim , çok agresif durdu. Ön panjur işinide çok düşündüm ama mevcutu bırakma kararı aldım.

Aracım buluşmaya hazır şuan

Tifosi , senin afl farlar yeter valla çok güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 7 Haziran 2011; 15:56:28 >
  • bu hafta da kanada gp var sanırsam. geçen sefer de f1 haftasına denk gelmişti ve ben şantiyedeydim. allahtan bu hafta seçim haftası malum şantiye kapalı rahatım=)
  • Kanada Gp'si akşam oluyor abi beraber izleme olayı yalan olur sanki :)
  • Bekapa, TiFoSi_BJK, sapultra, Brandybuck ve ben olmak üzere 5 kişi görünüyoruz.
    Atladığım bir isim var mıdır ?

Buluşma saati konusunda önerilerinizi alayım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.