Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Benim de ön spoiler'deki kırıklar-çatlaklar fena halde gözüme batmaya başladı. Fibercide yaptırıp boyatmak, söküp atıp aynısından yeni taktırmak veya Rieger'in ön spoilerini getirtmek gibi alternatifler geçiyor aklımdan, ama henüz karar veremedim...

sonunda steinmetze doğru gidersin sen abi. opc line a en çok uyan o bence.

Rieger de güzel, şekil olarak Steinmetz'inkine de benziyor zaten.
    Hem de kimsede olmayan birşey olmuş olur

• Riegerinki en güzeli bence, benim çok hoşuma gidiyor
  • Bencede reiger cok guzel ama arastırdım bulamadım getireni , uzay oto diye bir yer bir ara getiriyormuş.Bence :

Ön marşpiyel : Reiger yada opc line
    Arka : İrmscher
    Spoiler: irmscher
    Yanlar : orjinal opc line

İrmscher' in yan marşpiyellerini ve ön marşpiyelini begenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 10 Haziran 2011; 15:52:41 >
  • Yer konusu yine kaynadı :)
    Aklında bir yer olan var mı ? Gerçi pazar günü hava kapalı olursa Caddebostan pek kalabalık olmaz ama...
  • Bence aynı yer olsun migrosun önü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Yer konusu yine kaynadı :)
    Aklında bir yer olan var mı ? Gerçi pazar günü hava kapalı olursa Caddebostan pek kalabalık olmaz ama...

gök yarılmadığı sürece ana baba günü olacaktır. arabamı aldım marşpiyerlerim eksik olarak geleceğim.
    spoilerden kastınız bagaj üstü ise irmschere bir türlü alışamadım. irmscherden bence tek alıncak şey arka difüzör.
    bagaj üstü için de opc line + opc anten tabanı güzel bir ikili oluyor. steinmetz tercihimde ortasının açık olması rol oynamıştı.
  • valla bajaj üstü irmscher benim aracta gayet hos oldu tabi ama tabi zevkler ve renler meselesi..

Konu ile ilgili olarakda kalabalık olsada bulusur ordan direk go karta gideriz diye dusundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra
    Yer konusu yine kaynadı :)

Kar yagarken bile kalabalik orasi hocam :) O saatte migrosun otoparkina 4-5 araba sokamayiz bile birbirimizi beklemek icin, gibi geliyor bana.. :) ama pazar o saatte bos biryerde gelmiyo hic aklima
  • Evet düşündünüzmü?
  • Bir miktar ozel problemlerim var su anki psikolojim ile gokart benim icin intihar olabilir saat 3 demistik degil mi
  • nedir son durum?
  • Bekapa'nın da dediği gibi o saatte Caddebostan'da aracı çekip bekleyecek yer bile bulamayabiliriz.
    Buluşma noktamız Suadiye Otel'in oradaki Trafik otoparkının girişi olabilir diye düşünüyorum.
  • ok orası uygundur hem daha tenha olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Bir miktar ozel problemlerim var su anki psikolojim ile gokart benim icin intihar olabilir saat 3 demistik degil mi

Evet saat 3 demiştik. Gelmemezlik etme sakın, hem kafan dağılır biraz
  • gelcem gelcem zaten dağılmaya ihtiyacım var..
  • Serdar abi tifosi hanginiz musaitsiniz? Arayip yerin neresi oldugunu sorucamda kalkip mesaj atip yatma ihtimaliniz yok heralde dimi? Uyandirmak istemem simdi :)
  • Tifosi sagolsun aradi tarif etti saat 3te gorusuruz artik :)

• Orkun bunları gorsen bugun napardın bilmiyorum
  • Ne olacak olan Tifosi'ye olurdu yine
    Komik olan kısım,Kanada gp'si aynı bizim gokart muhabbetine döndü :) Ona gülüyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandybuck

Orkun bunları gorsen bugun napardın bilmiyorum

Napıcam abi en öndekine göbekten toslardım, arkadakilerde mecbur dururdu.
    Bizde bol bol incelerdik
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.