Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğleden sonraya kalacağız sanırım abi mecburen.
    Fotoğraf işini kim halledecek ? Malum önceki buluşmanın fotoları TrAlem ile birlikte kayıplara karıştı :)
  • Öğleden sonra dediğin mesela 14:00 - 15.00 gibi mi, yoksa daha mı erken ?
    Bu saatler herkese uyar mı ?

Aynı gün halletmem gereken bir iş var, buluşma öncesi programıma alıp almamaya buna göre karar vereceğim...
  • O kadar gec kalmaya gerek var mi gunu tam bolecek ikiye o durumda oy kullanmak 5 dakija ne de olsa
  • Oy kullanma 5 dakika ama sıra bekleme işlemi olabiliyor..
    Bekapa da Eyüp tarafına geleceğini söyledi oy kullanma işlemi için,benim de sabah oy kullanmak dışında bazı özel işlerim var onun için en erken 1-2 civarı olur sanırım.
  • Ben 9-10 arası Göztepeden yola çıksam Eyüpte oy kullanıcam, gidiş dönüş heralde 1i bulur diye tahmin ediyorum.
    Eğer size daha erken saatlerde buluşmak uyuyorsa siz buluşun ben gelirim olduğunuz yere.
    Bu arada saat konuşuyoruz ama mekan konuşmadık :)
  • Benim için 2 alternatif var, 11:00 ya da 15:00 ve sonrası.
  • 15:00 ve sonrası iyidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

15:00 ve sonrası iyidir :)

+1,sabah olabilseydi keşke ama maalesef...
  • Saat 15:00 'de ok ama nerede?
  • Güzel soru
    quote:

Orijinalden alıntı: Brandybuck

Saat 15:00 'de ok ama nerede?
  • Boğa heykelinin önünde mi olsun,Taksim'de Burger'ın önünde mi
    Önceki yer iyiydi aslında ama pazar öğleden sonra orada yer bulmak imkansız olur.
    Direk Kartal'a go-karta mı gitsek
  • Abi yaya olarak buluşmuyoruz ki taksimde veya heykelde buluşalım

Bence biraz daha tenha bir yerde buluşalım ve ordan go-kart'a geçelim , direk go karta geçelim derseniz ben orayı hayatta bulamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Boğa heykelinin önünde mi olsun,Taksim'de Burger'ın önünde mi

Birbirimizi nası tanıycazki?
    Oy pusulalarımızı yanımızda mı getirsek acaba

Başkanım el at duruma konu aldı başını gidiyor

EDIT: Bu arada haftasonu yağmur var, yine drift yapıcaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 9 Haziran 2011; 19:10:52 >

• Valla bugun içinde parçalı bulutlu diyorlardı ama ben pek bulut goremedım , meteorolojiye pek guvenmememk lazım şans
  • Ben buluşmaya +1 olarak bir Meteoroloji Mühendisi getirebilirim,hava kötü olursa hep beraber girişip dövebiliriz kendisini

• arabam tek eksiği marşpiyerler olarak en geç yarın öğlen elimde olacak. marşpiyerler içinse imalatçının bir yakını hasta olduğu içinbir süre daha beklemem gerekecek.
  • Nerden verdin siparişi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Nerden verdin siparişi?

hicretspoiler..
  • Benim de ön spoiler'deki kırıklar-çatlaklar fena halde gözüme batmaya başladı. Fibercide yaptırıp boyatmak, söküp atıp aynısından yeni taktırmak veya Rieger'in ön spoilerini getirtmek gibi alternatifler geçiyor aklımdan, ama henüz karar veremedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Benim de ön spoiler'deki kırıklar-çatlaklar fena halde gözüme batmaya başladı. Fibercide yaptırıp boyatmak, söküp atıp aynısından yeni taktırmak veya Rieger'in ön spoilerini getirtmek gibi alternatifler geçiyor aklımdan, ama henüz karar veremedim...

sonunda steinmetze doğru gidersin sen abi. opc line a en çok uyan o bence.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.