Şimdi Ara

Corsa C 1.3 CDTİ Klima Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4-5 gün önce Antalya'dan Didime geldim..
    Yaklaşık 5 saat yol yaptım, klima sürekli açıktı, hiç bir sorun olmadı,
    %10 rampalarda ara sıra hararet 90'a geldi sonra düz yolda tekrar 80 e geriledi...
    Dün gece arabayı sabah güneşe denk gelmesin diye balkonun altına çekerken
    ilk kalkışta biraz fazla gaz verince sağ ayak parmağıma bir şey damladı... Elimle baktım kokladım koku yok, su gibiydi...
    Neyse dedim, sabah bir yere gidecektim yine bindim dünki gibi yine sert gaz verince yine damladı ayağıma...
    yine baktım bir tadı kokusu yok neden olabilir acaba? Sadece ilk kalkışta oldu, sonrasında tansaşa falan gittik baya gaz verdim 10 km yol gittik nerdeyse hiç damlamadı...
    Şimdi Klima hiç üflemiyor, ne sıcak ne soğuk... Ama ışıkları yanıyor... sorun ne olabilir?
    Klimacı ya götürdüm burda klima fan motorun yanmış dedi ama pek güven vermedi yok tamponu sökücez 2 saat falan sürer dedi...
    Parçacıya sordum GM klima fan motoru 540 TL, muadili tayvan malı 140 TL dedi...
    Babam da durumu telefonda bir klimacı ustası var ona anlatmış, torpidonun altında bir polen filtresi var onun değişmesi lazım demiş...
    Siz ne diyorsunuz?

• sorunum çözüldü, benzer sorun yaşayan arkadaş olursa diye yazıyorum;
    problem fan motorundan kaynaklanıyormuş, bir oto elektrikçisi, usta torpidoyu söktü, içeriden fan motorunu çıkardı, lehimle çözüm bulduk, çünkü fan motoru 540 TL !
    Bir de klima tahliye gideri tıkanmış, onu açtık baya bir pislik ve su boşaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_ksk -- 23 Temmuz 2012; 0:06:46 >
  • tamponu sökmek 2 saat mi? :) ben bile 5 dk da söküp takıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.