Şimdi Ara

corsa c 2004 1,3 volant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın, forumda aramaya çalıştım ancak konuyu bulamadığım için tekrar yeni konu açtım, biraz acemiyim forumda kusura bakmayın,

2004 1,3 aracımın devriyajı artık en yukarılarda kavramaya başladı, bir iki ustaya götürdüm baskı balata bitik dediler. Bununla birlikte volnatında değişmesinin + bilyanın, daha faydalı olacağını söylediler. Ama kafamın karıştığı asıl konu, sabit volant diye bişeyden bahsetmeleri oldu. Bu ürünü kullanan deneyen bilen varmı, faydası olurmu, uzun zamanda araca zararı olurmu, usta devamlı yapıyoruz ve bunu tavsiye ediyoruz dedi. Maliyetide diğerinin yarısından az nerdeyse. Bu konuda fikir verirmisiniz acil olarak. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgurel

Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın, forumda aramaya çalıştım ancak konuyu bulamadığım için tekrar yeni konu açtım, biraz acemiyim forumda kusura bakmayın,

2004 1,3 aracımın devriyajı artık en yukarılarda kavramaya başladı, bir iki ustaya götürdüm baskı balata bitik dediler. Bununla birlikte volnatında değişmesinin + bilyanın, daha faydalı olacağını söylediler. Ama kafamın karıştığı asıl konu, sabit volant diye bişeyden bahsetmeleri oldu. Bu ürünü kullanan deneyen bilen varmı, faydası olurmu, uzun zamanda araca zararı olurmu, usta devamlı yapıyoruz ve bunu tavsiye ediyoruz dedi. Maliyetide diğerinin yarısından az nerdeyse. Bu konuda fikir verirmisiniz acil olarak. Teşekkürler.

Volantınız arızalı ise 350 TL onarırız. Saygılar
    www.volanthastanesi.com
    https://www.facebook.com/volant.hastnesi
    Destek@volanthastanesi.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.