Şimdi Ara

Corsa C easytronic arızası (alıştık [opel bu]) ÇÖZÜLDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
21.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun ucuza halletmişsiniz bir daha yaşanmaz umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Geçmiş olsun ucuza halletmişsiniz bir daha yaşanmaz umarım

eyvallah yanlız masraf gitmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRm

Arkadaşımda 1.3 cdtı easytronic var , aynı sorun onda da oldu servisi aradık 5-10dk bekleyip calısıtrın dediler öyle yaptık düzeldi.Ama easytronic gerçekten kötü bir şanzuman söylermisiniz bana hangi otomatik şanzuman kalkışta aracı stop ettirme yeteneğine sahiptir

benim arkadasım babası corsa eco aldı aynı bu sanjımandan otomatik demeyede dilim varmıyorya neyse o arabayla gezerken gülmekten yerlere yatıyoruz dip gaz giderken bi vites atışı var arabanın önce bi öne dogru yapışıyoruz sonra geriye yapışıyoruz dikkat araba vites atıcak sıkı tutunun diye bagırıyoruz

• bu luzumsuz mesajın amacı ne
    quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

quote:

Orjinalden alıntı: aRm

Arkadaşımda 1.3 cdtı easytronic var , aynı sorun onda da oldu servisi aradık 5-10dk bekleyip calısıtrın dediler öyle yaptık düzeldi.Ama easytronic gerçekten kötü bir şanzuman söylermisiniz bana hangi otomatik şanzuman kalkışta aracı stop ettirme yeteneğine sahiptir

benim arkadasım babası corsa eco aldı aynı bu sanjımandan otomatik demeyede dilim varmıyorya neyse o arabayla gezerken gülmekten yerlere yatıyoruz dip gaz giderken bi vites atışı var arabanın önce bi öne dogru yapışıyoruz sonra geriye yapışıyoruz dikkat araba vites atıcak sıkı tutunun diye bagırıyoruz

• opeldeki easytoronik ve forddaki asm şanzımanlarda sık sorun yaşanıyor.
  • Kıyamet kopacak gibi Doğan kızmış
  • Gecmis olsun.
  • eyvallah

dergiyi buldunmu

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Çok geçmiş olsun dostum...

Aynı hata Autoshowun 100000km test aracındada olmuştu ilgili sayıyı bulursam sorunun çözümünüde yazmaya çalışırım

Tekrar geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 12 Mayıs 2007; 19:56:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

akşamüstü servisteydim yarı otomatik vites kolu değişecekmiş

600 ytl masraf çıkardılar yanlız soyadımızdaki sıfır araba girişşlerinden ve servisle olan ahbablıgımızdan bir kıyak hakkımız

garanti kapsamına alıyorlar

bir gömleğe anlaştık

tabi benden yine laf yediler opel i servisinde tek eleştiren benim sanırım kronikten bahsettim ustalar yine sustu

yanlız ilk seferdeki telefon görüşmesinde 600 ytl yi duyunca hemen sanayideki opel özel servisini aradım 350 ytl+işçilik çıkardılar

Yetkili servis Canlar otomotiv.. Siverek yolu uzerinde. Yazin isim dusmustu Allah dusurmesin. Sanayide hemen hallettmistim.

• corsaya has bir özellikmi yoksa opel astradada bu sorun oluyormu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

quote:

600 ytl masraf çıkardılar yanlız soyadımızdaki sıfır araba girişşlerinden ve servisle olan ahbablıgımızdan bir kıyak hakkımız

bir gömleğe anlaştık

tabi benden yine laf yediler opel i servisinde tek eleştiren benim sanırım kronikten bahsettim ustalar yine sustu

yanlız ilk seferdeki telefon görüşmesinde 600 ytl yi duyunca hemen sanayideki opel özel servisini aradım 350 ytl+işçilik çıkardılar

Yetkili servis Canlar otomotiv.. Siverek yolu uzerinde. Yazin isim dusmustu Allah dusurmesin. Sanayide hemen hallettmistim.

nerden biliyorsun yav

hakkını yemeyelim bize yardımcı oluyorlar tabi o kadar alışverişten sonra olsun bu kadarda

• Geçmiş olsun bizdede otomatik var hiç böyle bir arıza yapmadı bugüne kadar araç 2001 modell micra hala ilk alındığı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sktem

Geçmiş olsun bizdede otomatik var hiç böyle bir arıza yapmadı bugüne kadar araç 2001 modell micra hala ilk alındığı gibi

Yau senin nick nasıl okunuyor ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

quote:

bir gömleğe anlaştık

nerden biliyorsun yav

hakkını yemeyelim bize yardımcı oluyorlar tabi o kadar alışverişten sonra olsun bu kadarda

Bende D.bakırlıyım. Yazın Şirket aracıyla oraya gelmiştim. Şarj dinamosu konusunda beni yıprattılar

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: sktem

Geçmiş olsun bizdede otomatik var hiç böyle bir arıza yapmadı bugüne kadar araç 2001 modell micra hala ilk alındığı gibi

Yau senin nick nasıl okunuyor ?

yazıldığı gibidir heralde.

• Geçmiş olsun sorunun czüldüğüne sevindim

• o kadar...
  • Vay vay bayragın asaletine bak
  • Arkadaşlar ne yaptınız bu konuyu ya, illa kiltletecek ve ceza alacaksınız anlaşılan ama yinede ben sky_ealker ın arkasındayım her zaman, evet kürtçe selamlaşmaya ve nick almaya karşıyım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.