Şimdi Ara

corsa c yakıt göstergesi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta aracımın deposunu shell de fullettim.Pompacı pompa attıktan sonra tam dolması için ellede biraz doldurmaya devam etti.Aracıma binip yola çıktığımda benzin göstergesinin tam yarım depoyu gösterdiğini gördüm.O günden beri 130km yol yaptım hala yarım depoyu gösteriyor.Başta acaba pompada havamı bastılar diye düşünmüştüm ama şimdi benzin şamandırasının takılı kaldığını düşünmeye başladım.Böyle bir problemle karşılaşan varmı daha önce.Ve araba olaylarında yeniyim aracım 2005 model yani garantisi çoktan bitmiş bu problemi hangi tamirci çözebilir acaba?Ayrıca tamire giderken depomun dolu olması problem yaratırmı? yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Benim 2001 corsam vardı hocam. ben de aşagı yukarı aynı sıkıntıyı yaşadım. gösterge bi full gösteriyodu bi yanıyodu, benzin alıyodum sönmüyodu ışık. gittim tamirciye. şamandıra arızalıdır dedi. şamandırayı değiştirdik. sıkıntı çözülmedi. göstergeler arızalı olabilir dedi usta. bu göğüs açılırsa 1000tlden aşağı çıkamazsın dedi. ben de boşu boşuna şamandıra almış oldum. isterseniz o zaman aldığım şamandırayı size göndereyim bir deneyin boşuna şamandıra almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 16 Şubat 2012; 23:26:33 >
  • Teşekkür ederim Cannavaro1903.Ben araca tekrar benzin koyunca ibre kendine geldi sanırım şamandıra takılı kalmış.Yine aynı problemi yaşarsam seninle irtibata geçerim.
  • cannavaro aynı sorun bende de var eğer şamandıra işşine yaramıyosa kaça verirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminkoc

cannavaro aynı sorun bende de var eğer şamandıra işşine yaramıyosa kaça verirsin?

hocam geç oldu ama hala lazım mı :) yeni gördüm kusura bakmayın
  • Arkadaşlar merhaba Şuan sizin yaşadığınız sorunu bende yaşıyorum Şamandıra değiştim sensör değiştim ama hiç bir şekilde sorun gitmedi şamandırayı söktük tekrar taktık ama gene aynı bilgisi olan varsa ve sorunu çözen varsa ylmzknn @ gmail.com bana ulaşırsa sevinirim.

• BaDKenaN B kullanıcısına yanıt

Gösterge bozuk olabilir ama onun için konsoldaki ekranı vs sökmeye değmez bence tabi siz bilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.