Şimdi Ara

Corsa, C3, Aveo? Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aveo: HB 1.4 16V LTZ AT full versiyonu hemen hemen. Otomatik. Fiyat: 34,877 TL

C3: 1.4 VTi 95 hp COMFORT bmp bu da full'e yakın. Otomatik. Fiyat: 34.060

Cosa: 1.4 i Twinport Enjoy , Otomatik Şanzıman. Birçok full özelik var bu pakette. Fiyat: 35.938

3 araba için de bu fiyatların üstünden pazarlık yapılıp daha ucuza da alınabilirler.

Yorumlarınız?

• sırasıyla
    corsa,c3,aveo derim
  • C3 al derim
  • full aveo al. 2. tercih olarak c3. corsayı düşünme bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20.06.2009

full aveo al. 2. tercih olarak c3. corsayı düşünme bile.
    kesinlikle aveo hb LTZ

aracı test etmiştim inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

kesinlikle aveo hb LTZ

aracı test etmiştim inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm

Alıntıları Göster
    yeni aveo hb düşünüyorum ama sanki sadece 2 kapılı olanı satılıyor bu modelin 4 kapılısı yok mu? otomatik alıcam hem de. full düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cotyara

yeni aveo hb düşünüyorum ama sanki sadece 2 kapılı olanı satılıyor bu modelin 4 kapılısı yok mu? otomatik alıcam hem de. full düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    C3 çok daha iyi bir tercih olur.
  • quote:

işin esprisi orda

araba 4 kapılı, fakat 2 kapılı gibi gözüküyor, arkadaki kapı açma kolu gizli. yan tarafta. 2 kapılısı yok zaten aveo hb'in, 4 kapılı

Corsa, C3, Aveo? Sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 24 Temmuz 2012; 15:08:34 >

• quote:

Alıntıları Göster
    aveonun 2 kapılısı yok 4 kapılı o arkada acmak ıcın sıyah kollar var arka kelebek cam tarafında

bana gore soyle sıralarım

Aveo>Corsa>C3
  • quote:

Orijinalden alıntı: isotcuk

aveonun 2 kapılısı yok 4 kapılı o arkada acmak ıcın sıyah kollar var arka kelebek cam tarafında

bana gore soyle sıralarım

Aveo>Corsa>C3

Alıntıları Göster
    vay beee iyi yapmış adamlar. Bu aveo modeli son derece düşündürücü. Kullanan da çok sanırım iyi bir model.
  • quote:

vay beee iyi yapmış adamlar. Bu aveo modeli son derece düşündürücü. Kullanan da çok sanırım iyi bir model.

Alıntıları Göster
    C3 alın, keyfinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

C3 alın, keyfinize bakın.

Alıntıları Göster
    aveo
  • quote:

Orijinalden alıntı: savurqac

aveo

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Corsa Derim, Tercih Yine Sizin Ama Test Edin Anlarsınız Niye Corsa Dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: figoelhan

Kesinlikle Corsa Derim, Tercih Yine Sizin Ama Test Edin Anlarsınız Niye Corsa Dedim.

Alıntıları Göster
    punto veya corsa
  • C3 her sekilde iyidir.
  • c3 Yada corsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

c3 Yada corsa
    1-corsa
    2-aveo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

1-corsa
    2-aveo

Alıntıları Göster
    Aveo yeni çıkacak olan corsanın kullanacağı platform üzerine üretilmiş bir model olup güncel corsa'dan çok daha iyi bir modeldir. Citroen için hiç birşey diyemeyeceğim çünkü bakmadım fransız araçlarını pek sevmediğim için ama eminim aveo daha iyidir. Ayrıca aveo'nun sedan olanın bagaj hacmi 500 küsür lt gibi devasa bir hacime sahip özellik olarak ise rakiplerinin çok ilerisinde.
    Son karar olarak gidin pazarlığınızı yapın araçlara bakın oturun sürün en iyi yolu bu araç almanın.
    Aveo gerçekten sınıfının çok ilerisinde bir otomobil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1193

1-corsa
    2-aveo

Alıntıları Göster
    Kuru tavsiyeler uçuşmuş her zamanki gibi.

Aralarından Aveo ve Corsa tam otomatik şanzıman kullanıyor,C3'ün şanzımanı ise tek kavramalı yarı otomatik.
    Yani yakıt önemliyse C3 daha avantajlı olacaktır.Fakat kullanım rahatlığı önemliyse tam otomatik şanzıman daha mantıklı.
    Onun dışında malzeme kalitesi vb.çok çok farklı araçlar değiller,C3'ün arka kısmı bir parça daha dar.Yol tutuşu Corsa'ya göre bir miktar daha zayıf,ama aralarında aman aman farklar olan araçlar değiller.Bir de Citroen'i bilmiyorum ama Corsa'da ESP opsiyonel olarak bile sunulmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Kuru tavsiyeler uçuşmuş her zamanki gibi.

Aralarından Aveo ve Corsa tam otomatik şanzıman kullanıyor,C3'ün şanzımanı ise tek kavramalı yarı otomatik.
    Yani yakıt önemliyse C3 daha avantajlı olacaktır.Fakat kullanım rahatlığı önemliyse tam otomatik şanzıman daha mantıklı.
    Onun dışında malzeme kalitesi vb.çok çok farklı araçlar değiller,C3'ün arka kısmı bir parça daha dar.Yol tutuşu Corsa'ya göre bir miktar daha zayıf,ama aralarında aman aman farklar olan araçlar değiller.Bir de Citroen'i bilmiyorum ama Corsa'da ESP opsiyonel olarak bile sunulmuyor.

Alıntıları Göster
    corsa veya c3 düşünürdüm ben olsam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.