Şimdi Ara

Corsa, C3, Aveo? Sizce hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer biraz da ileriyi düşünüyorsanız Corsa alın bence. İkinci eli diğer araçlar kadar ucuzlamaz. 98 modelleri bile 13 - 15 milyardan alıcı bulabiliyor.
  • corsa diyorum.opeli sevmem ama nedense corsa demek geldi içimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Kuru tavsiyeler uçuşmuş her zamanki gibi.

Aralarından Aveo ve Corsa tam otomatik şanzıman kullanıyor,C3'ün şanzımanı ise tek kavramalı yarı otomatik.
    Yani yakıt önemliyse C3 daha avantajlı olacaktır.Fakat kullanım rahatlığı önemliyse tam otomatik şanzıman daha mantıklı.
    Onun dışında malzeme kalitesi vb.çok çok farklı araçlar değiller,C3'ün arka kısmı bir parça daha dar.Yol tutuşu Corsa'ya göre bir miktar daha zayıf,ama aralarında aman aman farklar olan araçlar değiller.Bir de Citroen'i bilmiyorum ama Corsa'da ESP opsiyonel olarak bile sunulmuyor.

aveo'da esp standart daha bir çok donanımda olduğu gibi....
  • aveo, corsa, c3
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Kuru tavsiyeler uçuşmuş her zamanki gibi.

Aralarından Aveo ve Corsa tam otomatik şanzıman kullanıyor,C3'ün şanzımanı ise tek kavramalı yarı otomatik.
    Yani yakıt önemliyse C3 daha avantajlı olacaktır.Fakat kullanım rahatlığı önemliyse tam otomatik şanzıman daha mantıklı.
    Onun dışında malzeme kalitesi vb.çok çok farklı araçlar değiller,C3'ün arka kısmı bir parça daha dar.Yol tutuşu Corsa'ya göre bir miktar daha zayıf,ama aralarında aman aman farklar olan araçlar değiller.Bir de Citroen'i bilmiyorum ama Corsa'da ESP opsiyonel olarak bile sunulmuyor.

Bilgileri karıştırıyor olabilirm pardon. Bir katalogta corsa için ESP standart idi, ama sitede artık opsiyon olarak da seçilmiyor. önceden 1bin TL gibi bi şeydi... Corsanın en büyük eksiği. ama corsa 8lt/5lt tüketime sahip. kağıt üzerinde. ama nedense c3e ulaşamıyorum bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 24 Temmuz 2012; 18:19:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.