Arkadaşlar konuyu hangi başlığa açacağımı bilemedim o yüzden kusuruma bakmayın. Bir kaç ay önce corsa d 2008 sport 3 kapı aracımı aldım bir bayiden 2. el olarak. Ancak bayiiş yedek anahtarın şu an kendilerinde olmadığını eski sahibinin getireceğini ve bana anahtarı ileteceklerini söylediler tamam dedim. bir kaç ay boyunca haberleşmeler daha getirmediler mi derken eski sahibinin yedek anahtarı kaybettiklerini öğrendim bana bir yedek nahtar yaptırdılar ancak anahtarı sustalı ve otomatik yaptıramıycaklarını söylediler eyvallah dedim aracı açsın kapasın çalıştırsın bana yeter dedim ve anahtarım dün yapıldı baktım çalıştırıyor arabayı kapıyı da manuel olarak kitliyor eyvallah dedim çıktım dükkandan geldim eve keyfim yerinde. Sabah hanımla bi yerlerde kahvaltı yapalım diye çıktık arabayı park ettim şöför tarafından kitledim sonra içim rahat etmedi geri döndüm sağ kapıdan kilitlendimi diye kontrol ettim kitlenmemiş şöför tarafı kilitli bagaj da kilitli değil. neyse eve döndük orjinal anahtarı aldım uzaktan kumanda ile kilitleniyor manuel olarak kilitlemeye çalışınca çakma yedek anahtarda olduğu gibi sadece şoför tarafını kilitliyor. böyle bir problem yaşayan oldumu hiç yada corsa d de bu bir özellik mi çünkü orjinal anahtarla manuel kilitlyince de çakma anahtarla aynı sorunu yapıyor. Yoksa çakma anahtarın immobilizeri için makinaya bağlandıktan sonra mı böyle bir sorun yaptı.
Bir de aracın ön camına havayı veremiyorum biraz oynarken falan oldu sonra yine bozuldu bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
arkadaşım bu Tüm Corsa Dlerde olan kronik bir sorun.. Aracı orjinal anahtarla manuel olarak kitlediğin zaman sadece ön kapılar kilitleniyor Bunu serviste dile getirdiğimde servisteki elemanlarda gözlerine inanamadılar.. İlk kez karşılaştıkları için çözüm de sunamadılar.. Onun için daima merkezi kilit ile kilitleyin aracınızı
Çok teşekkür ederim cevabınız için but this is madness