Şimdi Ara

Corsa D Gizli Menü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
3
Favori
60.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corsa D araçlarda bulunan gizli menüdeki değerlerin fotoğraflarını çekip sıraladım, bu değerlerin ne ifade ettiğini bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Devir, hız gibi değerler anlaşılıyor fakat diğerleri nedir acaba?

Corsa D Gizli Menü!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Corsa D Gizli Menü

Opel Corsa D araçlarında, aracınızın çeşitli gizli özelliklerine erişmenizi sağlayan bir gizli menü bulunur. Bu menüye girmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir:

• Kontak anahtarını konuma 1 getirin.
    • Gösterge paneli düğmesiyle "Yol Bilgisayarı" menüsüne gidin.
    • Sıfırlama düğmesine basılı tutun.
    • Kontak anahtarını konuma 2 getirin.
    • Sıfırlama düğmesini bırakın.

Gizli menüye girdikten sonra, "Yakıt Tüketimi Göstergesi" gibi çeşitli gizli özelliklere erişebilirsiniz. Bu özellik, aracınızın yakıt tüketimini litre/100 km veya mil/galon olarak görüntüler.

Gizli menü, aracınızın diğer gizli özelliklerini keşfetmek için de kullanılabilir. Örneğin, servis aralıklarını sıfırlayabilir veya aracınızın yazılım sürümünü kontrol edebilirsiniz.

Gizli menüyü kullanırken dikkatli olmanız önemlidir. Yanlış bir ayar yapmak aracınızın performansını etkileyebilir. Menüyü yalnızca belirli bir özelliği etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için kullanmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bildiklerimi söyleyeyim

4-dijital hız ve devir
    5-akü voltajı
    11-depoda kalan yakıt miktarı
  • Hocam bu gizli menuye nerden ulasabiliriz kisaca yazarsan sevinorim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerkosar

Hocam bu gizli menuye nerden ulasabiliriz kisaca yazarsan sevinorim
    Kilometre sıfırlama düğmesine, 3 kez art arda, 4. kezde açılana kadar basacaksnz. Sanırım 15-20 sn sürüyor açılması. Daha sonrada her basışta ekran değişiyor.
  • Tesekkurler arkadasim byldum fakat menudekiler hanbi manaya geliyor biliyorsan aciklarsan sevinirim bide anlik yakit tuketimi devamli o gosteriyor onu nasil duzetiriz
  • quote:

Tesekkurler arkadasim byldum fakat menudekiler hanbi manaya geliyor biliyorsan aciklarsan sevinirim bide anlik yakit tuketimi devamli o gosteriyor onu nasil duzetiriz
    Bende onu öğrenmek için açtım konuyu fakat bilen yok sanırım..
  • quote:

Tesekkurler arkadasim byldum fakat menudekiler hanbi manaya geliyor biliyorsan aciklarsan sevinirim bide anlik yakit tuketimi devamli o gosteriyor onu nasil duzetiriz

onu görmeniz için servise gidip index codunuzu değiştirmeniz lazım başka bi forumda index codu ile anlık tüketim gibi bilgileri görenler var....

1. dat of fabrication(Üretim Tarihi)
    2. date and vers of soft(Yazılım versiyon tarihi)
    3. ?
    4. speedometer and turometer(Hız ve Devir sayacı)
    5. baterry(Akü)
    6. a) on board lightining
    b) engine temperature(Motor Sıcaklığı)
    7. ?
    8.?
    9.?
    10.?
    11. a) fuel left(Kalan Yakıt)
    b) ?
    12. a)
    b) instant consm(Anlık Tüketim)
    13. a) nr of days from last check(En son bakımdan geçen süre)
    b) mile from last check(son kontrolden bu yana geçen km)

bunu x bi opel sitesinden aldım........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsOne -- 19 Haziran 2012; 16:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ParsOne

quote:

onu görmeniz için servise gidip index codunuzu değiştirmeniz lazım başka bi forumda index codu ile anlık tüketim gibi bilgileri görenler var....

1. dat of fabrication(Üretim Tarihi)
    2. date and vers of soft(Yazılım versiyon tarihi)
    3. ?
    4. speedometer and turometer(Hız ve Devir sayacı)
    5. baterry(Akü)
    6. a) on board lightining
    b) engine temperature(Motor Sıcaklığı)
    7. ?
    8.?
    9.?
    10.?
    11. a) fuel left(Kalan Yakıt)
    b) ?
    12. a)
    b) instant consm(Anlık Tüketim)
    13. a) nr of days from last check(En son bakımdan geçen süre)
    b) mile from last check(son kontrolden bu yana geçen km)

bunu x bi opel sitesinden aldım........

Alıntıları Göster
    quote:

bide anlik yakit tuketimi devamli o gosteriyor onu nasil duzetiriz

Silecek kolunun ucunu her sağa veya sola çevirişinde ekrandaki menü değişir. Ortalama, hız, ortalama yakıt tüketimi, yaklaşık menzil, yolculuk süresi gibi değerler gelir.araç çalışırken kolun ucundaki düğmeye bir süre basarsan değerler sıfırlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: genius350

quote:

bide anlik yakit tuketimi devamli o gosteriyor onu nasil duzetiriz

Silecek kolunun ucunu her sağa veya sola çevirişinde ekrandaki menü değişir. Ortalama, hız, ortalama yakıt tüketimi, yaklaşık menzil, yolculuk süresi gibi değerler gelir.araç çalışırken kolun ucundaki düğmeye bir süre basarsan değerler sıfırlanır.

Alıntıları Göster
    arkadaşın silecek kolunda bc fonksiyonu olsa zaten yol bilgisayarı var demektir maksat yol bilgisayarı olmadan gizli bi menü ile yakıt miktarı motor sıcaklıgı deviri menzil vb... değerleri okumak

• quote:

Orijinalden alıntı: ParsOne

arkadaşın silecek kolunda bc fonksiyonu olsa zaten yol bilgisayarı var demektir maksat yol bilgisayarı olmadan gizli bi menü ile yakıt miktarı motor sıcaklıgı deviri menzil vb... değerleri okumak

Alıntıları Göster
    evet kod index degistirilerek 11 nolu menü aktif edilebiliyormus surda yapmislar bende en kısa zamanda denicem bakalım
    http://www.opelx.com/corsa-d/29180-corsa-d-gizli-menu.html

• quote:

Orijinalden alıntı: st_emx

evet kod index degistirilerek 11 nolu menü aktif edilebiliyormus surda yapmislar bende en kısa zamanda denicem bakalım
    http://www.opelx.com/corsa-d/29180-corsa-d-gizli-menu.html

Alıntıları Göster
    Corsa forumları sayesinde gizli menüyü kullanmayı öğrendim. 5. ekranda akü voltajı, 6. ekranda radyatör suyu sıcaklığı.
     Corsa D Gizli Menü! Corsa D Gizli Menü!

• quote:

Orijinalden alıntı: Duster55

Corsa forumları sayesinde gizli menüyü kullanmayı öğrendim. 5. ekranda akü voltajı, 6. ekranda radyatör suyu sıcaklığı.
     Corsa D Gizli Menü! Corsa D Gizli Menü!

Alıntıları Göster
    bugün bende buldum. 11.12 menüler işime yarıyor. tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ga9667

bugün bende buldum. 11.12 menüler işime yarıyor. tesekkürler

Alıntıları Göster
    Yararlı bir fonksiyon dijital km-devir, depoda kalan yakıtı göstermesi, motor sıcaklığı işe yarayan özellikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Yararlı bir fonksiyon dijital km-devir, depoda kalan yakıtı göstermesi, motor sıcaklığı işe yarayan özellikler.

Hocam sende yukarıdaki resimdeki 12 menü açıkmı C 00 yazan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavalalı92

quote:

Onun icin bir index code degisiyor sanirim,aksi takdirde 2010 dan once 0,0 gozukuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

quote:

Onun icin bir index code degisiyor sanirim,aksi takdirde 2010 dan once 0,0 gozukuyor

2012 essentialarda da 0 hocam o indexin şuan kurulu olduğu versiyondan bi üst versiyon yükleyince açılıyo diye okudum o kolay tech 2 ile açıyolar ama o menüde anlık yakıt tüketimi ne kadar sağlıklı çalışıyo acaba onu gösterecek yazılım falan varmı bunlarda yetkili serviste olaya yabancı telefonda ben anlatıyorum böle böle diye adam o özellik varmıymış diyo gerçi yetkili servise göre değişir ama durum bu şuan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tietze -- 11 Nisan 2013; 13:46:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tietze

quote:

quote:

quote:

2012 essentialarda da 0 hocam o indexin şuan kurulu olduğu versiyondan bi üst versiyon yükleyince açılıyo diye okudum o kolay tech 2 ile açıyolar ama o menüde anlık yakıt tüketimi ne kadar sağlıklı çalışıyo acaba onu gösterecek yazılım falan varmı bunlarda yetkili serviste olaya yabancı telefonda ben anlatıyorum böle böle diye adam o özellik varmıymış diyo gerçi yetkili servise göre değişir ama durum bu şuan ..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, 1 gün önce depoyu fulledim,sonra 100 km yaptım. Bugün sabah gizli menüden kaç lt benzin kaldı diye baktım 47,2 gösterdi? Depo 45 lt değil mi? nasıl 47,2 görülebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sero36

Arkadaşlar, 1 gün önce depoyu fulledim,sonra 100 km yaptım. Bugün sabah gizli menüden kaç lt benzin kaldı diye baktım 47,2 gösterdi? Depo 45 lt değil mi? nasıl 47,2 görülebilir?

Alıntıları Göster
    yaklasık 53 lt yakıt alıyor bizim araçlar depo 45 lt mazot filtresi borular 5-8 lt arası alıyor..ben komple boşaltım agzına kadar doldurmuştum bir kere 53 lt yakıt almıştı..daha fazla alırmıydı bilemem ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu anlık yakıt değeri 2013 modellerde de 0,0 görülüyor.
    Yakında soracağım servise, eğer oluyorsa cc taktırırken bu özelliği de açtırmayı düşünmekteyim.
    Siz açtırdınız mı anlık tüketimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sero36

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu anlık yakıt değeri 2013 modellerde de 0,0 görülüyor.
    Yakında soracağım servise, eğer oluyorsa cc taktırırken bu özelliği de açtırmayı düşünmekteyim.
    Siz açtırdınız mı anlık tüketimi ?

Olmuyor hocam hiç indexi kurcalatma yakıt göstergesi sağlıklı çalışıyor ordan hesaplıyorum ben

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.