Şimdi Ara

CORSA D KOLÇAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

benim irmscher kolcaktan resimler koyayım bari
     CORSA D KOLÇAK

CORSA D KOLÇAK

Bağlantı ayakları yokmuş montajı çok kolay sanırım görüntüde güzel duruyor. Teşekkür ederim TiFoSi_BJK

• yalnız bundan türkiyede bulmanız biraz sıkıntılı.belki opel odak getirir
  • Ozaman diğer markalara bakmam gerekecek.. Bu arada ismim Kadir İzmirde yaşıyorum aranıza yeni katıldım sayılır. Pek tanışma fırsatımız olmadı. Corsa için bir çok konuda bilgi eksiğim var sizlerin yazılarını takip ederek gidermeye çalışıyorum. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler
  • İyi akşamlar arkadaşlar biraz geç oldu ama anca unutmadan arkadaşımın yanına gelince yapabildim. 3 tane resim ve sallanma videosu ekledim.

Linkte bahsettiğim sallanma videosu bulunuyor.

http://www.youtube.com/watch?v=SRQSw-UmViA&feature=youtu.be

CORSA D KOLÇAK
     CORSA D KOLÇAK
     CORSA D KOLÇAK

CORSA D KOLÇAK

• quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

İyi akşamlar arkadaşlar biraz geç oldu ama anca unutmadan arkadaşımın yanına gelince yapabildim. 3 tane resim ve sallanma videosu ekledim.

CORSA D KOLÇAK
     CORSA D KOLÇAK
     CORSA D KOLÇAK

CORSA D KOLÇAK

gerçekten fena sallanıyomuş :) bende bu akşam tekrar deneme yapayım, bakalım bu kadar sallanıyomu...

• quote:

Orijinalden alıntı: tagogel

quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

İyi akşamlar arkadaşlar biraz geç oldu ama anca unutmadan arkadaşımın yanına gelince yapabildim. 3 tane resim ve sallanma videosu ekledim.

CORSA D KOLÇAK
     CORSA D KOLÇAK
     CORSA D KOLÇAK

gerçekten fena sallanıyomuş :) bende bu akşam tekrar deneme yapayım, bakalım bu kadar sallanıyomu...

Yukardada bahsetmiştim zaten hocam üstüne üstük serviste orjinal armster kolçağı takılarak yapıldı işlem ve nereye götürdüysek keşke yaptırmasaydınız dediler.

• Arkadaşlar biz de kolçak taktırmalıyız bu araca derken bu konuyu gördüm. Armster kullanan arkadaşlar, sorun yaşadı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_AnAFoR

Arkadaşlar biz de kolçak taktırmalıyız bu araca derken bu konuyu gördüm. Armster kullanan arkadaşlar, sorun yaşadı mı acaba?

7 aydır kullanıyorum, şu ana kadar sorun değil , keyfini yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagogel

quote:

Orijinalden alıntı: T_AnAFoR

Arkadaşlar biz de kolçak taktırmalıyız bu araca derken bu konuyu gördüm. Armster kullanan arkadaşlar, sorun yaşadı mı acaba?

7 aydır kullanıyorum, şu ana kadar sorun değil , keyfini yaşıyorum

Yorumunuz için teşekkür ederim, biz de yakın zamanda takacağız gibi duruyor.
  • quote:

benim irmscher kolcaktan resimler koyayım bari
     CORSA D KOLÇAK

CORSA D KOLÇAK

selam dostum bunu nerden ne kadara bulabilirm?

ayrıca bu montajlı mı(vida vs) yoksa direk tak çıkar mı?

• bu montajlı. ben almanyadan aldırmıştım. türkiyede opel odak getiriyor olması lazım irmscheri. tabi türkiye fiyatı 200€yu bulur.
  • quote:

bu montajlı. ben almanyadan aldırmıştım. türkiyede opel odak getiriyor olması lazım irmscheri. tabi türkiye fiyatı 200€yu bulur.

saol hocam bilgilendirme içinde o nasıl bir fiyatır öyle

yokmu şöyle montajı kolay makul fiyatlı kaliteli birşey
  • en sonun şu başlıkta Armster takan bi arkadaş foto ekledide gördük tek fotoyla yetinmesek biraz daha fotolarsak çok makbule geçicek...
  • Bende dun omsa marka gecmeli kolcaklardan aldim gayet guzel bursadaki fiyati 90 lira simdilik herhangi bir sorun yasamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerkosar

Bende dun omsa marka gecmeli kolcaklardan aldim gayet guzel bursadaki fiyati 90 lira simdilik herhangi bir sorun yasamadim

Bursada nereden aldınız acaba
  • quote:

Bende dun omsa marka gecmeli kolcaklardan aldim gayet guzel bursadaki fiyati 90 lira simdilik herhangi bir sorun yasamadim

• quote:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.